LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Am tot incercat sa ma abtin dar uite ca nu pot.
Habar n-am de ca va tot plangeti de kg in plus ca eu vad in poze numai mamici
Eu ce sa mai zic???
Intai m-am ingrasat 10 kg apoi am ramas insarcinata si am mai luat 14 ...
(simtem nevoia sa ma plang si eu nitzelus. pai ce, numai voi???)

Cred ca Bianaca se plangea de 50 si nitel de kg ...
Anamariame se plangea si ea dar n-o cred dupa ce am vazut-o in poze

La Dyanna se vede clar ca a slabit.
Ilinca, pe tine nu te-am mai vazut in poze recente dar n-as fi zis ca "meriti" o cura de slabire.

Nu vreau sa supar pe nimeni!!!

Si, DA, confirm ca Anca Nicolae arata traznet!!!
Nu mi-e rusine nici cu Geanina, Monique si Pisik.
Olga, pe tine nu te pun ca tu n-ai avut de ce sa te plangi niciodata. Repet, niciodata!!!
E adevarat ca unele sunt mai, mai decat altele dar ce sa facem? Natura, varsta ...

mamici normale si frumoase de ghiocei perfecti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si noi am pus cateva poze noi la semnatura dar probabil intr-un moment nepotrivit fara audienta

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi am pus cateva poze noi la semnatura dar probabil intr-un moment nepotrivit fara audienta

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ba nu, ba nu!!! Am vazut-o pe Alexandra, e scumpa rau! Am vazut ca ati luat antemergator, il foloseste? Noi avem o masuta din aia de joaca, am primit-o de la finuti de Mos, iar aseara Ana a inceput sa o impinga si sa mearga dupa ea. Cred insa ca un antemergator ar inainte prea repede pt ea, dar ma gandesc sa incercam....

Am vazut poze si cu Eva. . ANAMARIAME, bradul e superb, mama mea ar fi topita dupa el (ea este disperata dupa tot e turcoaz)

LA MULTI ANI! LUANA desteapta si frumoasa

LA MULTI ANI! DRAGOS

Un gand bun pentru ALMA

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

LUANA, DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

A, si inca o intrebare pt NOVUS: copilul tau mai are si alta expresie pe fata decat zambetul ala ucigator? In toate pozele zambeste, este absolut dementiala!

O sa zica ANCA ca m-am luat dupa DYANA cu emoticoanele

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi, si noi am vazut o Alexandra razacioasa!!!
Are dreptate Pisik, copilul asta zambeste mereu, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

uau ce bebelusi superbi am vazuuuutt; de fapt, care bebelusi....ca sunt ditamai copilasii frumosi si cu personalitate; de intalnire nu mai am ce sa zic... doar ca sunt super ofticata ca nu am ajuns si ca nu si-a cunoscut si mutzu iubirea lui... recuperam noi, nu-i problema; vazut si maole frumusel si cu mutrita aia care cere pupiici muuuuuulti,; si bineiteles fetele frumoase eva si alexuta... niste superbitati cu ochisori albastrii si senini;
si am vazut si mamicile care se vaita ca sunt grase... voi ati inebunit???? pai sunteti orice da' nu grase!!!! cand va aud cu 50 si ceva de kile ca vreti sa slabiti...... bine, poate aveti dreptate si voi va stiti cum va sta bine sau cum erati inainte de sarcina....
eu una mai am vreo 5-6 kile pana scad sub 60 si vreau sa raman acolo macar; nu ma duc eu la 55 cum voiam.... dar mai vedem noi, sa trec eu si de astea si discutam dupa aia; din punctul meu de vedere, daca au trecut 3 luni si am scapat de 11 kile, mai dau eu 5 in 2 luni; nu ma asteptam sa scad zilele astea, pentru ca e adevarat ca am papat monti, dar am papat mai mult ca de obicei... si totusi... scade scade domle'
sunt plictisita raaaaauuuuuu; ma obisnuisem la ai mei cu lume multa.... acuma mutzu mic sforaie de rupe.. si eu singura cuc ma urc pe pereti; ha, acuma am vazut ca la calculatorul meu care a fost scos din priza data este 2 ianuarie 2010 si ora 01:48... a luat-o razna si asta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

LUANA
DRAGOS
pt ALMA

MONNVAS LA MULTI ANI! scz pt intarziere, am fost aici dar am putut doar sa citesc si sa vad poze.

NOVUS, s-o crezi tu ca am ratat pozele cu alexandra. e bestiala, frumoasa si ma da pe spate mereu cu zambetul ei. o sa aiba multa treaba tati cand s-o face mare fata.

pisik, am admirat si pe frumoasa craciunita si pe voi la bradut. sunteti niste frumosi.
am mai vazut bb vladimir craciunel tare frumu.

pozele de la olishamamaaaaaaaaaaa, mortale. ce atmosfera. bestiale. totul la superlativ.
am vazut-o si pe anca _nicolae acolo cu b3
la razvan si dani nu te-am vazut anca ca ne-am trezit toti 3 la 10.07

luana....ce poze frumoase,ce eleganta, ce decor si ce meniu special de craciun, se vede ca ati petrecut fff frumos in familie.
despre ce face luana....ce sa mai zic, e foarte desteapta, bravo ei.sunt sigura ca-ti umple inima de bucurie.

Manoleeeeeee, LA MULTI ANI cutu.floric, te cred ca ati petrecut frumos la munte.cat despre raru, nici n-a fost greu sa fie febletea pensiunii la cat e el de titi.

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am uitat sa va zic ca m-am tuns; si evident ca m-a tuns complet altfel decat voiam eu.... adica i-am zis sa-l faca cat sa pot sa -l prind in codita.... n-ai sa vazi; cand am ajuns acasa statea bine proaspat coafat si intins... dar aseara am facut baie si parul meu e ondulat rau de tot cand e scurt; si evident ca dimineatza m-am trezit cu o freza AFRO de toata frumusetea; abia am reusit sa-l intind un pic cu peria rotativa cat sa-l prind.. ca mutzu era in culmea fericirii cu labutele in carliontii mei; nu pot sa cred cata coama am in cap... chiar nu realizasem cat de tare s-a indesit parul meu; adica nu mi-a picat aproape deloc de cand am ramas gravida, si nici dupa sarcina.. rar pierd cateva fire!!
........ mutzu se joaca in dormitor singurel... zangane un maimutoi....; m-am si speriat ca nu stiam ce se aude; fantastic copilul asta, sa nu strige el alarma ca s-a trezit

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, Alexandra e simbolul bunei dispozitii! E pe post de tonic fata ta, de cate ori o vad ma simt mai vioaie! Siiii...fain parchet aveti, intr-adevar (apropos de inundatii
Si eu am inceput sa fac bradul numai cu alb si rosu dar la un moment dat mi-am dat seama ca mi s-a terminat "munitia"!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput