LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4218761544/

asta e preferata mea dinte pozele Alexandrei.

Bianca si mie imi place mutrita astaa ei de numa' numa'

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:

Si noi am pus cateva poze noi la semnatura dar probabil intr-un moment nepotrivit fara audienta

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Si noi, si noi am vazut o Alexandra razacioasa!!!
Are dreptate Pisik, copilul asta zambeste mereu, nu-i asa?

Raaluca

Da, ea rade non stop si mai nou are o schema de ma da gata : rade cumva si cu ochii daca intelegeti ce vreau sa spun, trebuie sa o pozez,sa vedeti, e totala !!

De cateva zile e maraita, cred ca poate ne ies si noua dintii ??!!
Mai intrebasem: mai e cineva fara dinti la aproape 10 luni ?

Stiu ce e ala ras cu ochii pentru ca si Vladimir face la fel. Parca incearca sa fie dragut cu mine cand fac eu vreo balarie.
Parca rade din politete:)).Sau rade cu ochii in sensul ca este si el de acord cu ce am zis sau am facut.

E foarte tare. Dar asta nu cred ca prind in poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Moonvas am notat, stau cu aparatul pe faza !!

Dyanna, vrem poze !!

Fetelor, acum ca m-ati lamurit ca v-ati uitat si la pozele noastre ziceti-mi va rog cam ce mai mananca ghioceii si pe la ce ore ? sa mai schimb meniul si sa fiu linistita ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Moonvas am notat, stau cu aparatul pe faza !!

Dyanna, vrem poze !!

Fetelor, acum ca m-ati lamurit ca v-ati uitat si la pozele noastre ziceti-mi va rog cam ce mai mananca ghioceii si pe la ce ore ? sa mai schimb meniul si sa fiu linistita ca e ok

aprox ora 10.00 am- branzica (facuta cu Ca lactic)+mar+banana-nu are tot timpul chef de masa asta. Ii mai dau dovleac copt in loc de combinatia asta sau ce fructe ii fac lui cu ochiul.

pe la 12-13- avem legume cu carne. de ex astazi am mancat ciorba de perisoare (pui). Nu ave nici condimente si nici sare dar era buna.

pe la 16-17-18 (in functie de cat mananca la pranz si cand se trezeste ) o masa de fructe. mar ras cu cereale, orez cu lapte cu ceva fructe, iaurt cu fructe.

in timp ce ne mai jucam prin casa si alearga in premergator mai ciuguleste cate ceva-o feliuta de mar, o felie de portocala/ mandarina.

san la cerere- dimineata, seara si de fiecare data cand adoarme (marea noastra buba)

Apropo, mie mi-a zis pediatra ca e deja baiat mare si ca pot sa ii dau mancare de oameni mari, in sensul ca nu mai este nevoie sa ii fac lui separat 3 legume cu 2 frunze de patrunjel. Doar ca mancarea de oameni sa nu fie sarata si condimentata si sa nu contina porc.

Mai avem zile cand la pranz mananca mamaliga cu branza calcica cu iaurt si cu galbenus- e buna combinatia.

Zilele trecute i-am dat pui cu cartofi la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Astazi implineste iubitul meu Manole 9 ani!! ceea ce e ceva, la rasa lui! Din pacate am observat ca iar face, la ultimul jet, shushu cu sange, asa ca maine mergem la vet pentru niste investigatii mai aprofundate, sa ne tineti pumnii!
Dar Manu e la fel de bun, iubitor, frumos, vesel si inocent ca in ziua cand a aparut in viatza mea, in martie 2001! Invit pe cine doreste sa-l admire in colectia de imbracaminte iarna 2010!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

La multi ani, MANOLE!!! Sa fii sanatos si sa aduci inca multa vreme bucurii familiei tale!!!
Ne place flanica lui Manole...si ce privire are in zapada...vorba reclamei: "era sa ai zapada pe haine"...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi mancam asa:
6:30 - 7 tzitzi
9:30 - 10 fructe: mar, sau banana, sau para. cand mancarea asta e brrr, adaugam putin iaurt.
13 supa, sau ciorba. zilele astea are ciorba de legume cu bulion.
ieri si azi in ciorba i-am pus friptura de curcan . asta i-a placut. friptura de curcan a mancat si cu mana. pt ca andrei manca friptura cu piure de cartofi, a vrut si ioana.
18: iaurt cu cereale, sau mamalica cu branza, sau iaurt cu branza. uneori mananca si ce a ramas de la pranz imbunatatit cu iaurt.
branza i-o prepar cu iaurt, si ii place.
21 tzitzi si 60-120 ml nan2.

peste noapte cel putin inca o tzitzi.

Mergi la inceput

Dragos
Luana

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Bianca2503 pediatra ta are dreptate. poti sa-i dai mancare de adult de regim: nu grasimi, prajeli, condimente, porc.
poti folosi cimbru, marar, usturoi (fiert), busuioc, dafin, patrunjel, leusean.

eu, de exemplu, cand fac ciorba de legume fierb legumele fara sare, dar cu unul dintre condimentele de mai sus. ii scot ioanei de-o parte, iar pentru restul pun putina sare. nici noi nu mancam sarat.

Mergi la inceput

ALMA

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

1. Vazut poze cu bebei si mamici care mai de care mai 2. Program de masa: 9-10 mar cu cereale sau branza cu mar13-15 supa de legume cu carnita de pui (legume:morcov, cartof, pastarnac, dovlecel) plus piureul din legumele astea la care adaugam un strop de ulei de porumb sau un picut de unt17-19 cereale cu pere si branza/iaurt sau mamaliguta cu iaurt si smantana(o singura data pe saptamana)In rest, san la discretie, mai ales noaptea Uneori se trezeste o singura data sa suga, alteori din 2in 2ore...3. De trei zile e foarte maraita, nu-i convine nimic, urla-da, urla- la straini si maraie in somn. asta cu strainii nu ma surprinde si nici nu ma ingrijoreaza in schimb maraitul in somn si starea asta permanenta de irascibilitate...or fi ceva dintisori? e oare in regula sa nu-i mai apara niciun dinte de 3 luni? i-au aparut doi la 6 luni jum si de atunci...pauza....nu cred ca-i ok...ce ziceti?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput