LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Bianca2503 pediatra ta are dreptate. poti sa-i dai mancare de adult de regim: nu grasimi, prajeli, condimente, porc.
poti folosi cimbru, marar, usturoi (fiert), busuioc, dafin, patrunjel, leusean.

eu, de exemplu, cand fac ciorba de legume fierb legumele fara sare, dar cu unul dintre condimentele de mai sus. ii scot ioanei de-o parte, iar pentru restul pun putina sare. nici noi nu mancam sarat.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Pai da. Condimente d-astea naturale. Tot felul de ierburi. Oricum, chir nu e nevoie de sare sau vegeta daca se pun ierburi bune. La mine mama e responsabila cu mancarea gatita. Eu fac doar chestii la cuptor.

Acum s-a conformat. Ma intreaba ce mancare sa faca in functie de meniul lui Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, M_monique
Cam asa e si la noi adica tziti dimineata, apoi pe la 10-11 cereale, fructe la pranz dar mai nou sunt bleahh si dupa ce se trezeste adica pe la 16 legume cu carne/galbenus seara mai gustam un iaurt
Intre mese: tziti
Zilele astea nu prea a mancat, poate apar dintii si la noi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Uite d-asta nu-mi place mie sa incep sa apreciez foto voastre ca mereu uit pe cineva si , normal, acela va zice ca nu i-am vazut pozele sau mai mult nu am ce zice. Ei, imi cer mii de scuze (si stiu ca vor fi acceptate|) dar am vazut si fatza vesela a Alexandrei, care e mortala, la ea nu se potriveste proverbul "Leul, rasul si elanul animale pe cale de disparitie" (cititi dincolo de cuvinte), e toata un ranjet. Am vazut-o si pe Eva, si pe bb3 la intalnire despre care nu am zis nika...Si acu...or mai fi ca la cate poze am vazut...zau, credeti-ma , am vazut multe poze cu bebei, de fapt omuletzi, dar si mame...., numa una si una. Ca tot veni vb de mame, cum as putea pune eu poze in care ma arat si eu in toate splendoarea. Incerca sa selectez pozele fara mine sa nu va stric sarbatorile.

CRACIUN

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cativ, si noi tot 3 luni am avut pauza de la dinti. Dar si cand au iesit
La 6 luni aveam 2, la 9 luni a iesit al 3-lea. Acum s-au facut 4. Si MUSCAAAAAAA....

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Cativ, si noi tot 3 luni am avut pauza de la dinti. Dar si cand au iesit La 6 luni aveam 2, la 9 luni a iesit al 3-lea. Acum s-au facut 4. Si MUSCAAAAAAA....Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
Aha, sa nu-mi fac griji...bun...ea musca si cu astia doi de-mi vine sa plang uneori dar rezistam eroic (noi-eu si cu titi mele)mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

1. Vazut poze cu bebei si mamici care mai de care mai

2. Program de masa: 9-10 mar cu cereale sau branza cu mar
13-15 supa de legume cu carnita de pui (legume:morcov, cartof, pastarnac, dovlecel) plus piureul din legumele astea la care adaugam un strop de ulei de porumb sau un picut de unt
17-19 cereale cu pere si branza/iaurt sau mamaliguta cu iaurt si smantana(o singura data pe saptamana)
In rest, san la discretie, mai ales noaptea Uneori se trezeste o singura data sa suga, alteori din 2in 2ore...

3. De trei zile e foarte maraita, nu-i convine nimic, urla-da, urla- la straini si maraie in somn. asta cu strainii nu ma surprinde si nici nu ma ingrijoreaza in schimb maraitul in somn si starea asta permanenta de irascibilitate...or fi ceva dintisori? e oare in regula sa nu-i mai apara niciun dinte de 3 luni? i-au aparut doi la 6 luni jum si de atunci...pauza....nu cred ca-i ok...ce ziceti?

mami de Silvia Ioana

Eu nu cred ca e regula de aparitie a ddintilor.
Lui Vladimir i-au dat primii 2 la 6 luni iar urmatorii au fost incisivii laterali de sus. Asta din ce regula mai face parte?

Asa ca nu te stresa cu "normalitatea" aparitiei dintilor. Iar maraiala de la asta se trage probabil. asa am patit si noi cand ne-au iesit lopetile alea din fata.

Eu ii dau seara cam 2 ml de Nurofen in cazul in care il vad asa ciufut. Ma gandesc ca il mai doar vreun dinte care isi face loc prin gingie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Dyanna vrem si noi poze cu freza afro!!!
PLZ!!!
Eu sunt mare admiratoare de afro ... oricat de afro ar fi.
Ca sa ma intelegi, precizez ca am un par moale, cu fire rare si subtiri. Acum cade masiv...
Ar trebui sa-l mai tund dar nu reusesc sa ajung la coafeza mea si parca nu m-as duce la altcineva ca iar aud "vai, ce par moale aveti!"

Cat despre iubirea vietii, il asteapta pe Davidutu Mutzu ca doar de-aia e iubirea vietii

Mergi la inceput

Ok, incerc sa-i dau nurofen diseara...poate nu mai maraie...Sa mai intreb ceva...ma bate gandul serios sa-i iau antemergatorul ala de la vtech...merita? am inteles ca e f atractiva partea din fata...are multe butoane, functii, etc...are si vreun sistem de franare? merita banii? bine, n-ar fi primul lucru pe care i-l iau si il dau apoi sau il depozitez la tata in garajdar parca...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Din categoria "Sarbatorile la romani":
in ajun de Anu' Nou o sa il externeze pe socru-meu. Pe 4 iar il baga in spital, asa ca de Revelion va fi la noi. Va dormi in sufragerie, ca acolo e singurul pat in plus. Cum pt socru-meu Revelionul inseamna un pahar de vin la 12 noaptea si apoi somn, sufrageria ne va fi inaccesibila. Adica no tv, no computer si - ce-i mai rau - no bed, no room. Va trebui sa ne bagam in camera cu piticul (mai avem o camera, da' nu-i mobilata si e si pe coltul blocului, brrrrr) si sa bagam laptopul pe mute. Un film, cred ca mai mult nu prindem. Si nu avem obiceiul de a face prostii in camera cu piticul.

Deeeeci, petrecere rasunatoare, nu gluma.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Din categoria "Sarbatorile la romani":in ajun de Anu' Nou o sa il externeze pe socru-meu. Pe 4 iar il baga in spital, asa ca de Revelion va fi la noi. Va dormi in sufragerie, ca acolo e singurul pat in plus. Cum pt socru-meu Revelionul inseamna un pahar de vin la 12 noaptea si apoi somn, sufrageria ne va fi inaccesibila. Adica no tv, no computer si - ce-i mai rau - no bed, no room. Va trebui sa ne bagam in camera cu piticul (mai avem o camera, da' nu-i mobilata si e si pe coltul blocului, brrrrr) si sa bagam laptopul pe mute. Un film, cred ca mai mult nu prindem. Si nu avem obiceiul de a face prostii in camera cu piticul.Deeeeci, petrecere rasunatoare, nu gluma.Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
Mamaaa! adevarata destrabalare noi -cel mai probabil- facem rev la ai mei unde situatia va fi aceeasi...cu diferenta ca ei adorm inainte de 12 noaptea...asa ca...o sa fim noi doi si-o maimuta care va dormi...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput