LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Vai...cata distractie de Revelion. Mai aveti locuri?

Ei, lasati ca v-ati destrabalat de Craciun...care cum a reusit. Acum sa va ridic un pic moralul, eu fac parte din gasca astora cu Revelionul=un phar de vin si apoi tv si somn. Totusi, ma apuca 12 noaptea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ce destrabalare de revelion!

noi mergem la socrii. intinde soacra niste mese... ca ar putea sa manance 20 si tot ar mai ramane ceva, desi noi suntem 4. astia mananca bine de revelion, se uita la tv si pe la 1 se culca.
bine ca s-a terminat campania electorala, ca altfel as fi avut un revelion cu talk show politic, liberali si coalitia anti base. astea sunt specialitatile socrului meu.
asa raman doar cu programul de 2 lei de la tv. si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Din categoria "Sarbatorile la romani":
in ajun de Anu' Nou o sa il externeze pe socru-meu. Pe 4 iar il baga in spital, asa ca de Revelion va fi la noi. Va dormi in sufragerie, ca acolo e singurul pat in plus. Cum pt socru-meu Revelionul inseamna un pahar de vin la 12 noaptea si apoi somn, sufrageria ne va fi inaccesibila. Adica no tv, no computer si - ce-i mai rau - no bed, no room. Va trebui sa ne bagam in camera cu piticul (mai avem o camera, da' nu-i mobilata si e si pe coltul blocului, brrrrr) si sa bagam laptopul pe mute. Un film, cred ca mai mult nu prindem. Si nu avem obiceiul de a face prostii in camera cu piticul.

Deeeeci, petrecere rasunatoare, nu gluma.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mamaaa! adevarata destrabalare noi -cel mai probabil- facem rev la ai mei unde situatia va fi aceeasi...cu diferenta ca ei adorm inainte de 12 noaptea...asa ca...o sa fim noi doi si-o maimuta care va dormi...

mami de Silvia Ioana

Nu sunteti singurele care nu au un program deosebit de revelion... eu sunt singura cu Stefantz care se culca la 22:30, apoi eu voi bea un pahar cu vin,un film daca am chef si ATAT... am sa-i zic sotului sa-mi aduca de peste mari un vibrator daca tot nu fac 5 luni ...
Am vazut cadouri superbe, nici pe noi nu ne-au ocolit mai ales ca ieri Stefan si-a sarbatorit onomastica si exact 8 luni .

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim de urari!
La multi ani Dragos!

Am avut o zi plina, care e departe de a se sfarsi. Ce pot sa va spun e ca fi-miu iar a facut alergie la ceva, asteptam sa vedem daca evolueaza ca i-a facut tati dexa, si i-au disparut petele, dar pot reaparea.
Am fost la plimbarica si am testat motocicleta adusa de Mos Craciun, o puteti vedea pe Luana aici si www.trilulilu.ro/Ayla21m/8f0cf25e718755" target="_blank">aici . Avem 11 luni azi, suntem fetite mari.
O sa revin, sper, mai tarziu, acum sunt prea agitata.

Am vazut poze de la intalnire, cu Eva, cu Manole. La multi ani Manole!
Felicitari noilor dintisori!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Am admirat-o pe sarbatorita motociclista...ce frumos sta ea acoloLa multi ani printesa.
La multi ani Dragos!
Monica...mai tine-ma la curent...cu ce rezolva Alexsa nu te impacientezi ca nu raspund la sms..dar e Cata plecat cu tel meu sa-mi cumpere cablu de date....ca desteapta cum sunt..mi-am luat tel fara sa-mi cumpar si cablu

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Cablu de date? De ce nu iti iei bluetooth usb, ca banuiesc eu ca e emancipat telefonul tau si are, si apoi merge la orice telefon care are bluetooth.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

LA MULTI ANI, LUANA!
LA MULTI ANI, DRAGOS!

Novus, am vazut pozele cu Alexandra, am si comentat ceva acolo
Am mai vazut o Eva draguta foooc, pe Vladimir, pe Raru, pe Luana, pe dulcinea lui Pisik, intalnirea cu ghioceii bucuresteni, mi-a placut atmosfera! ma bucur ca ne reintalnim cu bine dupa Craciun, sper sa mai dea de veste si celelalte fete, Provista, Aris si toate cele care nu au mai scris de ceva vreme.
Ilinca si Dyana, asteptam poze!
Noi avem poze cu un craciunel (la semnatura) pentru cine nu le-a vazut
Ayla, sper sa fie doar o usoara alergie care sa treaca repede.
Si Razvan e fara dinti, Novus, la 9 luni! Si a fost cam bonavior zilele astea, ba otita, ba gingiile, oricum nu mai e tot timpul vesel ca de obicei, sper sa treaca faza asta rapid ca sufar cand il vad suparici

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Adita eu cred ca le-am vazut prima, am si scris mesaj la o poza. E superb Craciunelul tau.
Si eu sper sa nu fie nimic. Au adormit amandoi acum.
Nu a mancat nimic interzis, nici nu ii dau. Decat ou kinder, si ce suspectez eu, putin suc, nu natural, ceva dietetic cu portocale, de la nasa-sa. Incercam sa rememorez, pt ca la Szeged mi-au spus ca pana in 36 de ore se declanseaza alergia. O sa cer dupa Revelion testele alea de am tot amanat, la aditivii alimentari, desi, nah, cu ce ma ajuta? Stiu la ce-i alergic, dar cat pot sa-l ferestc? Atata timp cat porcarii oricum nu-i dau. dar numai cand ma gandesc cate reactii alergice face Alex acum dupa al doilea avc, inteleg ca nu e numai vina mea, ca oricat voi incerca sa-i feresc, tot nu-i pot tine sub un glob de sticla.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

fetele frumoasele
va multumim ptr urarile de ziua lui dragos, suntem mari:avem 10 luni

LUANA sa cresti mare, frumoasa si desteapta.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Victor doarme de 3 ore...din care 2.30 am dormit si eu cu el...e super agitat si plangacios de vreo 4 zile. Ne-a capiat, mai ales noaptea. A reintrodus lapticul de 4 dimineata, fara sa-l elimine pe cel de 7 numai ca l-a amanat pana pe la 8 - 8.30. Il suspectez de noi dintisori, mai ales dupa ziua de azi, cand a debutat cu plans pur si simplu in somn de la 5 dimineata, desi la 4 mancase si nu mai avea alt motiv. Apoi a plans tot timpul si si-a tot bagat orice, repet: orice in gurita.
Sper sa treaca repede caci nu prea avem solutii. I-am dat si nurofen, l-am dat si cu orajel, fara nici un efect sau cel putin fara nimic notabil.

Referitor la Revelion, ma bag si eu langa fetele care vor manca cu parintii/socrii si apoi vor dormi in camera cu bebeii...deci relaxare nu distractie. Cat despre uitat la TV...nu ma incanta prea tare ideea.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput