LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Cablu de date? De ce nu iti iei bluetooth usb, ca banuiesc eu ca e emancipat telefonul tau si are, si apoi merge la orice telefon care are bluetooth.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

asta a si cumparat

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

despre noi : suntem f bine multumim lui DD, incerc sa recuperez dar nu am nici o sansa, citisem pe la cap 124 zicea aris de vitamina multe lucruri si ma gandeam ca vb de copilul meu ca are o camera ascunsa in casa la mine si descrie exact o zi de a noastra
scopul lui acum este sa mearga, sa mearga, sa mearga sub orice forma, tinut de manutze, se tine de pereti,usi,mobila tot ce e vertical,in premergator mai putin, scotoceste prin toate sertarele pe care le intalneste si sunt deschise, cand face plimbari pe hol si daca gaseste usile glisante de la camara deschise face "curatenie" pe acolo, daca nu le deschide el
aragazul este pe primul loc in preferinte de catarat si verificat.bradul ne place si am vrea sa ne urcam in el. am auzit ca vreti sa infiinta-ti o formatie si poate aveti nevoie de cineva care canta la pianina iar cand aveti nevoie de cineva care sa sara din cutie ptr o surpriza, noi suntem aceia
am facut si noi o sedinta foto incepand de aici ptr mos.
in rest papam cateodata f bine in alta zi mai putin bine, si miscare no non stop pana pe la ora 23, ne tinem dupa el peste tot pt a preveni cazaturile, uneori reusim alteori nu, orice de prin casa sunt mult mai interesante decat jucarille din dotare, rontaie tot ce prinde mai putin girafa sophie adusa pe vant si zapada din franta.
de intrat pe forum nu prea mai e timp in conditiile descrise mai sus, ne mai "batem" pe tastatura sau mouse, de fiecare data cedez si inchid compul sa nu mai fie o atractie ptr el.
va doresc sa va bucurati de perioada asta linistita ca ....la urmatoarea etapa sigur nu mai aveti nevoie de mers la sala
va citesc si revin

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, provista, de-mi arata cineva pozele si m-ar fi pus sa ghicesc cat are copilul din poza as fi zis ca pe putin un an! Ce drept sta el, ochiosu', in picioare!! Si deja vrea la aragaz. Nu te vad bine!
Eu sunt intr-o pasa melancolica, nu-mi vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta era asa!!
Acum sortez poze din zilele astea, ca a facut sotzul un milion si nu le pot posta pe toate:)).
Manole va multumeste de urari si sa-i tineti pumnii maine, sa n-aiba ceva grav
(si eu vreau poze cu Dyana afro(dita)!!!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

ilinca multumim de aprecieri si sa va arat ca stam si cuminiti la disney magic english in scaunul de masina montat in casa, deocamdata, cu zapezile astea nu am iesit cu masina si il folosim in casa pe post de scaun de vizionat desene si scaun de luat masa

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Floric

am reusit azi sa pun pachetul pt voi, sunt 5 surprize, ideea este ca fiind singura cutie disponibila in zona postei [nu in posta, am fost trimisa pe la magazinele din jur sa gasesc cutie postala ] a trebuit sa inghesui totul, asa ca va trebui sa le relaxezi tu, nu e greu, te prinzi tu ce trebuie sa fie :). Sper ca sa ajunga miercuri, intre timp vb cu fetele si afla excat cum isi iau comanda [ori de la sotul tau, ori prin posta mai departe...], fetele sunt: tu, georgyiuli, gigelica20, mihaelacg, provista .

Mai urmeaza petrean si cris_tinaus si dodo-pui, sper maine sa pun la posta, apoi capitala... stiu ca nu am reusit sa livrez la timp, dar ia ghiciti cate surprize am in plan? 37 => excursionistele paltinis stiu ce inseamna asta, oricum, vestea buna este ca am depasit cu mult jumatea!!!!
nicky tu in ro ai vreo adresa de livrat surpriza?

Merci de complimente, cred ca depinde de fotograf daca arat "traznet" sau "potop"

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

[anca_nicolae te si iti multumesc ptr surpriza de pe acum, odata pe anul asta cand ai livrat-o si inca odata la anul cand o sa o primesc

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Uite d-asta nu-mi place mie sa incep sa apreciez foto voastre ca mereu uit pe cineva si , normal, acela va zice ca nu i-am vazut pozele sau mai mult nu am ce zice. Ei, imi cer mii de scuze (si stiu ca vor fi acceptate|) dar am vazut si fatza vesela a Alexandrei, care e mortala, la ea nu se potriveste proverbul "Leul, rasul si elanul animale pe cale de disparitie" (cititi dincolo de cuvinte), e toata un ranjet. Am vazut-o si pe Eva, si pe bb3 la intalnire despre care nu am zis nika...Si acu...or mai fi ca la cate poze am vazut...zau, credeti-ma , am vazut multe poze cu bebei, de fapt omuletzi, dar si mame...., numa una si una. Ca tot veni vb de mame, cum as putea pune eu poze in care ma arat si eu in toate splendoarea. Incerca sa selectez pozele fara mine sa nu va stric sarbatorile.

Floric, esti simpatica si glumeata ca de obicei !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Ok, incerc sa-i dau nurofen diseara...poate nu mai maraie...

Sa mai intreb ceva...ma bate gandul serios sa-i iau antemergatorul ala de la vtech...merita? am inteles ca e f atractiva partea din fata...are multe butoane, functii, etc...are si vreun sistem de franare? merita banii? bine, n-ar fi primul lucru pe care i-l iau si il dau apoi sau il depozitez la tata in garajdar parca...

mami de Silvia Ioana

Cativ, mie mi se pare util antemergatorul si chiar daca nu are sistem de franare oricum tu esti prin preajma ei pana invata sa mearga bine, asa ca esti pe post de frana !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Din categoria "Sarbatorile la romani":
in ajun de Anu' Nou o sa il externeze pe socru-meu. Pe 4 iar il baga in spital, asa ca de Revelion va fi la noi. Va dormi in sufragerie, ca acolo e singurul pat in plus. Cum pt socru-meu Revelionul inseamna un pahar de vin la 12 noaptea si apoi somn, sufrageria ne va fi inaccesibila. Adica no tv, no computer si - ce-i mai rau - no bed, no room. Va trebui sa ne bagam in camera cu piticul (mai avem o camera, da' nu-i mobilata si e si pe coltul blocului, brrrrr) si sa bagam laptopul pe mute. Un film, cred ca mai mult nu prindem. Si nu avem obiceiul de a face prostii in camera cu piticul.

Deeeeci, petrecere rasunatoare, nu gluma.

Moonvas, lasa ca sarbatoriti dupa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumim de urari!
La multi ani Dragos!

Am avut o zi plina, care e departe de a se sfarsi. Ce pot sa va spun e ca fi-miu iar a facut alergie la ceva, asteptam sa vedem daca evolueaza ca i-a facut tati dexa, si i-au disparut petele, dar pot reaparea.
Am fost la plimbarica si am testat motocicleta adusa de Mos Craciun, o puteti vedea pe Luana aici si www.trilulilu.ro/Ayla21m/8f0cf25e718755" target="_blank">aici . Avem 11 luni azi, suntem fetite mari.
O sa revin, sper, mai tarziu, acum sunt prea agitata.

Am vazut poze de la intalnire, cu Eva, cu Manole. La multi ani Manole!
Felicitari noilor dintisori!

Ayla, multa sanatate lui Clau !
Am admirat mica motociclista !!super !!

Mergi la inceput