LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*
Raspunsuri - Pagina 20
Floric spune:
Georgiana ai PM.
Lucia, vii cumva sapt asta sau urmatoare in Galati? Daca nu, da-mi adresa din Focsani, sau a cuiva care are domiciliul in Focsani ca sa nu avem probleme cu factorul postal.
V-ati prins, ma organizez pt SURPRIZA.
NU a venit dar...sa nu ma ia prin surprindere.
Miha si Simona...pe voi va rezolva sotul.![]()
Apropo, Miha am savurat-o pe Maria.
E bestiala...putin spus. Iti vine sa o mananci, sa nu te mai opresti.
Iar despre Dragos...ce sa zic...zici ca are cel putin 1 an. Da, tare bagaretz.
sa nu uit....
LA MULTI ANI
ghiocelului de decembrie, ALEXANDRU PAUL, sa fie sanatos si fericit.
Zori, bine ar fi sa mai dea un semn, macar de proba, sau daca stie cine ceva de ea.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Miha si Simona...pe voi va rezolva sotul. |

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 o noapte de cosmar cu urlete, cu nervi, cu febra... Nicho e rosu tot, de pete pe tot corpul.. In sfarsit celelalte simptome: eruptia cutanata. cea-a de-a 6-a maladie |
Oh, Doamne, ce boala e asta?
Ca seamana cu ce a facut Clau in toamna. Multa sanatate lui Nicho!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
novus spune:
InaPreda,[flo] ma bucur ca ai reaparut
!! ce mai face bebe Ian ? 
Aris
si tie ti-am simtit lipsa
!! Asteptam si ceva poze dupa sarbatori
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Sigur nu ma deranjezi. Dar prima data inca visez s-o smotocesc pe Alexandra lui Novus, ca eu la Deva imi doresc sa fac Revelionul...de aceea e asa de complicat. |
Si eu de abia astept sa va cunosc, dar de fiecare data ati fugit de noi
Asteptam sa ne sunati daca ajungeti in Deva, noi suntem in zona de revelion , mergem la niste prieteni la casa, doar pe 1 ian mergem la o cabana la munte

Abia astept sa o vad pe Luana
si pe ceilalti membrii desigur 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Kea Buna dimineata! N-am citit nimic inca, dar vreau sa intreb daca Pisik, Leeloo sau Timi sunt prin zona. Keutu cheliutu |
Aici mi-s
, muncesc pana in 31 inclusiv 
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Floric spune:
Tema de discutii:
CE TIP/FIRMA DE BIBERON FOLOSITI? CE FEL DE TETINA?
Valabil pt cine foloseste...Ce fel de suzeta?
Sunt in dilema. PAna acum nu am folosit suzeta la Raresu caci, credeti-ma nu a fost nevoie si nu a dat semne. Dar de cand cu suptul degetului

...azi i-am cumparat una de la Primii Pasi. A primit-o asa...de forma, apoi a sters covorul cu ea si tot degetul l-a varat in gura. MI-a placut faza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Floric Tema de discutii: CE TIP/FIRMA DE BIBERON FOLOSITI? CE FEL DE TETINA? Valabil pt cine foloseste...Ce fel de suzeta? Sunt in dilema. PAna acum nu am folosit suzeta la Raresu caci, credeti-ma nu a fost nevoie si nu a dat semne. Dar de cand cu suptul degetului ![]() ![]() ...azi i-am cumparat una de la Primii Pasi. A primit-o asa...de forma, apoi a sters covorul cu ea si tot degetul l-a varat in gura. MI-a placut faza.Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Ti-am dat PM cu adresa

.Noi folosim de la 3 saptamani bibe avent, acum am ajuns la tetina cu 3 picaturi...caci cea cu flux reglabil e prea rapida si se ineaca Pitonul, asa ca prefera sa faca falci cu cea de doar 3 picaturi
. Iar suzi tot avent, cu maner fosforescent pentru 6 luni...Si tetinele si suzetele avent sunt de silicon.I-am luat si suzi din cauciuc natural integrala de la chicco, dar nu prea se da in vant dupa ea (bogdana are la gemeni din aia si vad ca sunt super fani
).Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Halou!
Am vazut si eu poze cu mandretea de Maria, are asa o figura serafica; bine, asa are de cand s-a nascut, imi amintesc prima poza pe care a pus-o Mihaela pe contul comun, m-am indragostit atunci de figura ei angelica de bebe cuminte...
Am vazut si pe Dyana ne-afro si cu noile forme frumoase
si pe mutzu cel scumpic. Si pe Nicholas, vai, ce maladie cu pete o fi aia?! Rubeola, pojar?...
Noi am fost dimineatza cu Manole la ecografie, intai s-a gandit doctorul ca-i face stand in 4 labe (Manu, nu doctorul:))) ca cica "asta nu sta pe masa cu burta-n sus neanesteziat". Fiindca nu vedea mare lucru a decis sa-l urcam pe masa, bietul caine a fost disperat, l-am "daramat" pe-o parte, eu ii imbratisam gatul si-l mangaiam pe cap, sotzul il tinea de labele din fatza si doctorita care-l ajuta pe the famous Ghiury il tinea de laboantele din spate, in timp ce Ghiury performa ecografia. Bietul Manole tremura cat era de mare de zguduia masa si-i batea inima-ntr-un hal...se gandea:"hait, nebunu' asta iar ma opereaza, a 3 oara!!"
A fost tare-tare cumintel, 40 de minute l-a tot ecografiat, ba la vezica, ba la rinichi...mie-n veci nu mi-a facut doctorul asa ecografie amanuntita cat am fost insarcinata:))). In fine, i-a facut si analize de sange, ca la eco se vedea doar un hematom la vezica (ma tot intreba vetul daca n-a fost lovit! cand i-am zis asta maica-mii zice:"vai de mine, ce lovit, ca ne uitam toti la el ca la sfintele moashte!"
si ceva la rinichi, nu stiu ce necroze...Dar la analize un singur item i-a iesit in neregula, ureea crescuta, dar nu mult. Deocamdata e pe antibiotice iar. V-am dat o gramada de amanunte care nu va intereseaza, scuze, tufete...dar poate macar pisigri apreciaza!
Cert este ca Manole al nostru ma baga-n faliment, altii fac bani grei imperechind caini de rasa si io platesc vetul de-mi ies ochii din cap, am ramas leftera in prag de Anul Nou
Nu conteaza, Manole sa fie bine!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni