LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata de la plimbarete :) Am ajuns acasa cu bine, ieri, dupa o tona de medicamente ca sa pot face fata calatoriei. Am racit rau de tot, am avut si febra mare, noroc ca aveam in bagaje si niste paracetamol, am mai luat niste ibuprofen de la farmacie, un sirop de patlagina si m-am oblojit. Am spinarea inca blocata, nu rau, doar cit sa ma doara la fiecare miscare, sa nu stiu cum sa stau.

M-am intilnit cu Anca (banuiesc ca v-a spus) si am primit surpriza care e tare draguta, multumesc

Raalu, am primit si carticica de la tine , multumim frumos

Acum incepem sa ne pregatim de sarbatorile ce-au mai ramas, trebuie sa plecam la tara, la socrii. Poate acolo o sa am mai mult timp sa stau pe net. Pina atunci va pup si va urez SARBATORI FERICITE in continuare!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Buna dimineata de la plimbarete :) Am ajuns acasa cu bine, ieri, dupa o tona de medicamente ca sa pot face fata calatoriei. Am racit rau de tot, am avut si febra mare, noroc ca aveam in bagaje si niste paracetamol, am mai luat niste ibuprofen de la farmacie, un sirop de patlagina si m-am oblojit. Am spinarea inca blocata, nu rau, doar cit sa ma doara la fiecare miscare, sa nu stiu cum sa stau.

M-am intilnit cu Anca (banuiesc ca v-a spus) si am primit surpriza care e tare draguta, multumesc

Raalu, am primit si carticica de la tine , multumim frumos

Acum incepem sa ne pregatim de sarbatorile ce-au mai ramas, trebuie sa plecam la tara, la socrii. Poate acolo o sa am mai mult timp sa stau pe net. Pina atunci va pup si va urez SARBATORI FERICITE in continuare!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Sper sa te faci bine cat mai repede si sa mai vii curand in Romania sa ne putem vedea

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ai fost prima azi, dar cu gandurile triste ai uitat de cafea si ceai... serviti si va treziti!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

pe 28 ian
Promit ca nu mai uit sa dau

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna dimineata! N-am citit nimic inca, dar vreau sa intreb daca Pisik, Leeloo sau Timi sunt prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

Ai fost prima azi, dar cu gandurile triste ai uitat de cafea si ceai... serviti si va treziti!

pe 28 ian
Promit ca nu mai uit sa dau

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Inseamna ca reusesc si eu sa va vad Ne strangem la verde cafe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Inseamna ca reusesc si eu sa va vad Ne strangem la verde cafe

din partea mea/noastra cu mare drag...caci sigur nu mai avem cu ce sa ne intoarcem acasa in aceiasi zi...
Controlul este stabilit la orele 16,30...si dureaza pentru ambii copii si microbuz/autobuz nu cred ca mai avem sa ajungem in Navodari...
mai vorbim in preajma

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

hello!
OLI, imi pare tare bine ca ti-au placut pozele

CHATO, bine ai reajuns acasa

ANCA, nici nu am apucat sa iti multumesc ca lumea pt surpriza. Acasa am studiat-o de vreo 10 ori, nu ma mai saturam de privit frumuseti

Noi suntem pe drum, abia am reusit sa ne adunam. Stiind ca avem masina break a socrului si cu lada deasupra am bagat nene, trei ore am coborat si aranjat bagaje, mi-e groaza la intoarcere

KEA, sunt pe aici, dar nu pt multa vreme, ca sunt din masina, de pe laptop cu modem. Sotu zice ca sunt duuusa

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:

Floric

am reusit azi sa pun pachetul pt voi, sunt 5 surprize, ideea este ca fiind singura cutie disponibila in zona postei [nu in posta, am fost trimisa pe la magazinele din jur sa gasesc cutie postala ] a trebuit sa inghesui totul, asa ca va trebui sa le relaxezi tu, nu e greu, te prinzi tu ce trebuie sa fie :). Sper ca sa ajunga miercuri, intre timp vb cu fetele si afla excat cum isi iau comanda [ori de la sotul tau, ori prin posta mai departe...], fetele sunt: tu, georgyiuli, gigelica20, mihaelacg, provista .

Mai urmeaza petrean si cris_tinaus si dodo-pui, sper maine sa pun la posta, apoi capitala... stiu ca nu am reusit sa livrez la timp, dar ia ghiciti cate surprize am in plan? 37 => excursionistele paltinis stiu ce inseamna asta, oricum, vestea buna este ca am depasit cu mult jumatea!!!!
nicky tu in ro ai vreo adresa de livrat surpriza?

Merci de complimente, cred ca depinde de fotograf daca arat "traznet" sau "potop"

Anca :Multumesc frumos!!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Provista multumesc pt raspuns , l-am admirat pe Dragos, ai baietel mare de acum!
De casca nu cred ca mai avem nevoie ca intre timp a invatat sa cada si are din ce in ce mai mult echilibru.Si ea se deplaseaza agatandu-se de tot ce gaseste, petrece mult timp in picioare controland sertarele!

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

http://picasaweb.google.com/olgagireada/2712CuGhioceii#5420423056978043058

Am urcat pozele cu intalnirea.

Pisik iti multumesc tare mult pentru poze, nici nu stii cat de fericita am fost sa vad ca am poze cu David, caci de obicei eu sunt fotograful. Sunt super!!!

Foarte frumosa intalnirea, numai mamici si tatic de nota 10 si copii de 20!Ce bine ca aveti ocazii sa va intalniti!

Felicitari pentru dintisori!

Georgiana

9 luni

Mergi la inceput