LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Daca se trezeste din somn plangand, e de la dinti. Uneori dor si dupa ce strapung gingia, pt ca toata pulpa dintelui strapunge maxilarul.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Of da ce-a mai urlat saracutul I-am dat nurofen si gel pe plan local. Acum doarme linistit de ceva vreme. Si eu care am crezut ca a scapat de dureri...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/olgagireada/2712CuGhioceii#5420423056978043058

Am urcat pozele cu intalnirea.

Pisik iti multumesc tare mult pentru poze, nici nu stii cat de fericita am fost sa vad ca am poze cu David, caci de obicei eu sunt fotograful. Sunt super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Superbe pozele, si ghioceii, si mamicile.
Super David, mare smecher imbracat ca un cavaler.

Olga, sa stii ca nu sunt deloc impacata cu mine, devreme ce am incercat si am esuat. Si o spun tocmai azi...e doar consolare.
Inchei pe ziua de azi ca poate am spus si ce nu trebuia.
I-am spus Luciei, pt ca si ea mi-a spus mie...

La multi ani Alexandru Paul! Ghiocelul nostru care azi implineste 1 anisor.

La multi ani!
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei

Noapte buna Olga!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Si o intrebare: cu ce curatati covoarele, mai ales pe-acelea din camera bebelusului? Eu folosesc Biocarpet, dar nu stiu daca acesta si dezinfecteaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Superbe pozele, si ghioceii, si mamicile.
Super David, mare smecher imbracat ca un cavaler.

Olga, sa stii ca nu sunt deloc impacata cu mine, devreme ce am incercat si am esuat. Si o spun tocmai azi...e doar consolare.
Inchei pe ziua de azi ca poate am spus si ce nu trebuia.
I-am spus Luciei, pt ca si ea mi-a spus mie...

La multi ani Alexandru Paul! Ghiocelul nostru care azi implineste 1 anisor.

La multi ani!
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei

Noapte buna Olga!

Light a candle for Alma

este ok, chiar daca o simti doar ca pe o consolare. "am incercat si am esuat" nu sunt deloc de acord cu asta. Tu nu ai esuat niciodata, asa s-au intamplat lucrurile. In continuare ramai cea mai buna mamica pentru copilasii tai. Pentru toti copilasii tai. Nu ai gresit cu nimic.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna sear, cucuiete!
Am reusit in sfarsit sa il adorm pe Nicholas...offff, nu stiu voi cum ati peterecut Craciunul, dar eu, ce sa zic o sa il tin minte toata viata.Fetelor, am venit pe 24 acasa de la munca pe la vreo 6 jumate si baiatul dormea, dar cand s-a trezit.... , ardea tot si maraia mereu si numai in picioare imi statea, eu care ziceam sa pun sa pregatesc ceva ca omul pt meniul de Craciun, ca apoi sa plecaam cu darurile la prietenii nostri..Atunci i-am luat temperatura: 39... anulat absolut toate vizitele, am ramas acasa si am peetrecut o noapte de cosmar cu urlete, cu nervi, cu febra...care nu mai scadea, bineinteles ca i-am pus supozitor si ma gandeam ce Craiun urat o sa fie pt Nicholas si pt noi toi.Spre orele 5 ale diminetii ma gandeam: cum o sa se bucure el de toate cadourile de sub brad.In sfarsit, dupa aproape 4 zile de febra 39 sau 39.9, ieri era mai bine...asteptam celelalte simptome: vreo tuse, vreun nasuc curgator, vreun rosu in gat...nimic.Azi, diimineata am plecat la munca...ma suna sotul pe la 11 ca Nicho e rosu tot, de pete pe tot corpul.. .In sfarsit celelalte simptome: eruptia cutanata.Asadar Nicho al meu s-a capatat de Craciun cu cea-a de-a 6-a maladie, nu stiu cum se cheama in Romania, aici asa se numeste, asa ca stam in casa si de revelion, daca nu ii trece.I-am facut poze mititelului, sa vada si el primul lui Craciun cum l-a petrecut.Maine merg la pediatra, ca avem bilantul de sanatate de 8 luni si o sa vad ce imi zice si ea.
Noi aveam in plan sa mergem in Spania la niste prieteni foarte buni, dar cine stie daca o sa il aplicam.Ar trebui sa ii treaca in 3 zile si eruptia, dar stiu eu? Fiecare copil e unic si are manifestarile lui.

Am intrat sa va povestesc ca sa stiti si voi(unele dintre voi probabil stiti deja) ca daca aveti copil cu febra 3 sau 4 zile fara sa stit de ce, urmeaza o eruptie pe tot corpul, deci e a sasea maladie, care va trece in alte 3 sau 4 zile.Insa noptile...sunt de un imposibil ce nu ati vazut.Le da o iritabilitate si un nervozism ce nu va inchipuiti, in afara de vomitat si diaree(pe care si Nicho le-a avut).

Va pup si sa fiti sanatoase voi si bebeii vostri si sotii vostri.
Nu am reusit sa vad poze frumoase cu Craciuneii vostri, dar dupa revelion, probabil voi recupera cat o sa pot.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragelor,
plimbaretzelor din Austria plimbare placuta si pls o secunda ganditziva si la mine ...eu nu voi reusi in aceasta viata sa calatoresc desi tare mi-ar place ,,,,de aceea am„„decretat„„desi sunt ortodoxa cand voi muri vreau sa fiu incinerata si cenusa sa fie aruncata in vant ca sa pot„calatori„ si eu.

mai am de admirat pozici dar revin dupa ce trec o runda prin bucatarie

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Dodo-pui,

stii cum se zice, niciodata sa nu spui niciodata. Poate se va schimba viata voastra intr-o zi, poate va gasiti un serv mai bun la bucuresti sau in alta parte, cine stie, nu gandi de acum viitorul deja la timpul trecut . Cand veniti in bucuresti, parca pe 8 ianuarie, sa ma suni/anunti?

Ai fost prima azi, dar cu gandurile triste ai uitat de cafea si ceai... serviti si va treziti!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..fetele..eu azi am o zi..super nashpa...am o stare....de...tot kktul...Lucia..Monica..se ia?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Alexandru Paul!!! Primul nostru ghiocel !!!

LA MULTI ANI Iulia Petra, darius, Silvia Ioana, George Andrei!!!

Nicky ce Craciun memorabil ati avut si voi Sanatate multa ii doresc lui Nicholas si sa-i treaca cat mai repede, sa va puteti si voi bucura de sarbatori si de vacanta

Dodo si eu, ca si Anca te rog sa nu gandesti asa. Esti tanara si ai toata viata inainte. Nu poti sa stii care sunt caile Domnului

Bogdana tu de ce esti suparata? Multi sa treaca orice ar fi. Ti-am citit abia acum povestea nasterii gemenutilor si m-a emotionat f tare. Esti o mamica puternica si meriti toata admiratia

Mergi la inceput