LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Olga, cat stati in Austria? De fapt pana cand? Ca noi pe 12 vom fi la Viena....mi-ar placea sa mancam un wuest acolo pe stradutzele Vienei

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Of, nu cred ca ne sincronizam, desi tare mi-ar placea. Noi avem cazare la ski de pe 6 si stam o saptamana. Deci sigur nu suntem in Viena pe 12. Ar fi fost tare dragut.

Olga, mamica lui David iepurasul

Pai...noi abia pe 12 ajungem la Viena si stam pana pe 19 ...deci daca treceti pe acolo...poate ne vedem. Voi veti fi in echipa completa? Ca noi mergem tot singurei...

30 martie 2009

SUUUUPER!!!! SIGUR ne vedem Daca nu am reusit sa ne vedem in Bucuresti, ne vedem in Viena Ne telefonam Noi vom fi formula completa (fara soacra - ea nu face parte din formula)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hihihiiiii, noi suntem singurei, asa ca asteptam un semn de la voi cand ajungeti prin Viena. O sa ai roaming pe telef tau? Iti dau PM cu telef lui Gabi, ca io nu voi avea roaming...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

wow,olga dar ce mi-ar placea mie sa ne vedem la Viena,iubesc Viena,am asa amintiri frumoase.la alex nu ar trebui sa-i spun de doua ori si probabil am fi fost deja acolo de Craciun daca nu interveneau probl lui. Dar asa e complicat,eu nu am curaj sa conduc atat si pe el nu-l las eu,cu acordul meu,ca el oricum o mai face.voi cu masina mergeti?sper macar de pasti sa mergem si noi...undeva.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Ar fi prea tare sa organizam o intalnire in Viena Poate vorbesti cu Alex. Noi mergem cu masina, dar o sa conducem pe rand si avem masina automata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sigur nu ma deranjezi. Dar prima data inca visez s-o smotocesc pe Alexandra lui Novus, ca eu la Deva imi doresc sa fac Revelionul...de aceea e asa de complicat.
Lucia, nu e cazul ca nu as vrea, ci ca nu e posibil acum.
Deocamdata depinde de data cand mergem la Szeged la inceputul lui ianuarie. Si eventual sa nu ma sinucid dupa aceea.
Olga, cand imi doream un copil, ma temeam ca Alex nu va iubi acest copil ca si pe Clau. acum mi-e rusine cand imi amintesc gandurile alea. Dar cu cat Luana creste si avem o relatie impreuna, adica nu mai e doar bebelusul pe care eu il iubesc, ci gesturile de iubire sunt reciproce, simt ca nu mai imi doresc al copil. Am deja doi pe care sa-i iubesc cu trup si suflet, si inca doi sus in cer care ii iubesc cu inima. Mie imi ajung. Chiar am fost fericita, ca luna asta mi-a venit CM, luna trecuta iar am sarit peste, am avut si un incident cu postinor...si mai duca-se barza si la cine si-o doreste, eu tot la Lucia si la Olga o fugaresc...Maine (azi adica), sunt 2 luni de cand am pierdut sarcina. As fi avut 21 de saptamani.
Eu cand imi privesc copiii dormind langa mine, simt ca am deja destul. Now with all things i am blessed...

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Vai ca deja m-a innebunit scrisul de pe mobil.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:

sigur nu ma deranjezi.dar prima data inca visez s-o smotocesc pe Alexandra lui Novus,ca eu la Deva imi doresc sa fac revelionul...de aceea e asa de complicat.
Lucia,nu e cazul ca nu as vrea,ci ca nu e posibil acum.
Deocamdata depinde de data cand mergem la szeged la inceputul lui ianuarie. Si eventual sa nu ma sinucid dupa aceea.
Olga,cand imi doream un copil,ma temeam ca alex nu va iubi acest copil ca si pe clau.acum mi-e rusine cand imi amintesc gandurile alea.dar cu cat luana creste si avem o relatie impreuna,adica nu mai e doar bebelusul pe care eu il iubesc,ci gesturile de iubire sunt reciproce,simt ca nu mai imi doresc al copil.am deja doi pe care sa-i iubesc cu trup si suflet,si inca doi sus in cer care ii iubesc cu inima.mie imi ajung.chiar am fost fericita,ca luna asta mi-a venit CM,luna trecuta iar am sarit luna,am avut si un incident cu postinor...si mai duca-se barza si la cine si-o doreste,eu tot la lucia si la olga o fugaresc...maine/azi, sunt 2 luni de cand am pierdut sarcina.as fo avut 21 de saptamani.
Eu cand imi privesc copiii dormind langa mine,simt ca am deja destul. Now with all things i am blessed...

Light a candle for Alma

Un mesaj in care esti impacata cu tine. Foarte frumos Intr-adevar ai copii minunati

Noi trecem si pe la Deva, in data de 4 suntem acolo. Asa ca alege: Deva, Arad, Viena

Mergi la inceput

Hehe, sa fie cum vreau eu...ce crezi ca aleg.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:

Hehe, sa fie cum vreau eu...ce crezi ca aleg.

Light a candle for Alma

Ar fi tare fericita si Gigelica Oricum te sun si sper sa ne intersectam pe undeva. Poate il invata Luana pe David sa deseneze

Mergi la inceput

David mi-a urlat foarte tare in aceasta noapte. S-a trezit urland. Am vazut ca are de fapt 2 dintisori. Eu am o nelamurire: doare doar pana apar zimtisorii sau pana cresc de tot. Caci eu ma bucurasem ca au aparut zimtisorii si nu am avut scandal, dar se pare ca nu este chiar asa. Ma poate lamuri vreo mamica de copil dintos ?

Mergi la inceput

Daca se trezeste din somn plangand, e de la dinti. Uneori dor si dupa ce strapung gingia, pt ca toata pulpa dintelui strapunge maxilarul.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput