LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*
Raspunsuri - Pagina 16
gigelica20 spune:
Oliska, Ayla...aveti dreptate...
Ma doare capul intr-un hal de nehal...ma duc sa ma culc...
In seara asta buni s-a oferit sa doarma cu Victor si eu dorm cu tati in sufra...
Va povestesc maine...daca o sa ma ce povesti, ca asa ma doare capul si ficatul si...parca sunt o baba...
Vorbim maine fetili!
Va imbratisez cu drag.
PS Abia astept sa plece tati la Bucuresti si eu sa raman cu Pitonul, sa dorm cu el
Ca tati nu prea ma lasa, ca cica stric copilul. Si il pune la el in patut, dar Victor e bandit si noaptea se trezeste si se ridica in picioare si nu mai vrea neam sa adoarma decat daca il punem cu noi in pat...de aia arat ca fiind intr-o dunga, ca eu dorm pe o linie ca sa le fac lor loc, sa le fie confortabil baietilor mei...plus ca il pazesc pe tati sa nu il loveasca din greseala pe puisor...ca tati doarme profund ca un urs...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
Olga, cat stati in Austria? De fapt pana cand? Ca noi pe 12 vom fi la Viena....mi-ar placea sa mancam un wuest acolo pe stradutzele Vienei
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Ayla21 spune:
Olga, nu m-am gandit ca nu o sa ii iubesti la fel.
Claudiu nu a crescut in burtica mea, dar e al meu si-l ador. Si nu am simtit vreOdata ca-l iubesc mai putin ca o am pe Luana. Uneori chiar mi-e dor de vremurile cand eram eu si Clau... Acum, parca nu mai e asa. E ceva ce clau a avut...exclusivitatea aia, pe care Luana nu o are, si nici Clau nu o mai are. Asta ii spuneam Luciei.
Scuze, eu scriu de pe mobil, sper sa nu pierd mesajul.
E ceva Olga ce numai cand traiesti intelegi, si mamicile cu 2 sau mai multi copii pot spune.
Nu stiu ce fac pe 5, pt ca nu stiu nici de Revelion ce fac...din pacate nu depinde numai de mine. Dar tu ai nr meu, dai un tel.
Eu as avea planuri de Revelion, dar uneori simt diferenta dintre mine si Alex. Stiti cand spuneam ca vreau ca si Luana sa fie un copil independent ca si fratele ei? Pt ca nu am obsesia sa fiu o mama devotata 100%, dar complexata. Daca simt nevoia sa am putin timp pt mine, atata timp cat nu-mi negijez copiii, nu am de ce sa am mustrari de constiinta. As putea simplu lasa copiii la mama de Revelion sa fim doar noi, sa mergem la restaurant cu prietenii mei. Ca si acasa, copiii oricum dorm, nu ne simt lipsa, cu noi refuz s-o iau pe Luana o noapte intrega, chiar daca la inceput admiram stilul in care Alex l-a crescut pe Clau...sunt mult mai sceptica acum la unele idei.
Deci noi nu stim unde facem nici macar Revelionul.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Oliska, Ayla...aveti dreptate... Ma doare capul intr-un hal de nehal...ma duc sa ma culc... In seara asta buni s-a oferit sa doarma cu Victor si eu dorm cu tati in sufra... Vorbim maine fetili! Va imbratisez cu drag. PS Abia astept sa plece tati la Bucuresti si eu sa raman cu Pitonul, sa dorm cu el Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
si eu sa fuga gandurile negre. Dormiti singurei?
Cred ca ultima oara cand am dormit singura cu Cristi a fost pe 15 aprilie, de atunci fac naveta. In ultima vreme nu ma mai obosesc si dorm doar cu David. Mai dormim si in 3, caci Cristi este fan, dar imi place mai mult in 2. In vacanta insa o sa fie toata lumea fericita 
Olga, mamica lui David iepurasul

gigelica20 spune:
Hmmmm, numai la macare ma gandesc...ma duc sa ma culc.
Noapte buna tuturor!
Alexandru Paul
primul ghiocel al odiseii implineste 1 an
Zori, sa iti triasca baiatul!
La multi ani!
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Olga, cat stati in Austria? De fapt pana cand? Ca noi pe 12 vom fi la Viena....mi-ar placea sa mancam un wuest acolo pe stradutzele Vienei ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Of, nu cred ca ne sincronizam, desi tare mi-ar placea. Noi avem cazare la ski de pe 6 si stam o saptamana. Deci sigur nu suntem in Viena pe 12. Ar fi fost tare dragut.

gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Of, nu cred ca ne sincronizam, desi tare mi-ar placea. Noi avem cazare la ski de pe 6 si stam o saptamana. Deci sigur nu suntem in Viena pe 12. Ar fi fost tare dragut. ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Pai...noi abia pe 12 ajungem la Viena si stam pana pe 19
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ayla21 spune:
wow,olga dar ce mi-ar placea mie sa ne vedem la Viena,iubesc Viena,am asa amintiri frumoase.la alex nu ar trebui sa-i spun de doua ori si probabil am fi fost deja acolo de Craciun daca nu interveneau probl lui. Dar asa e complicat,eu nu am curaj sa conduc atat si pe el nu-l las eu,cu acordul meu,ca el oricum o mai face.voi cu masina mergeti?sper macar de pasti sa mergem si noi...undeva.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Olga,nu m-am gandit ca nu o sa ii iubesti la fel. Claudiu nu a crescut in burtica mea,dar e al meu si-l ador.si nu am simtit vreidata ca-l iubesc mai putin ca o am pe luana.uneori chiar mi-e dor de vremurile cand eram eu si clau...acum,parca nu mai e asa.e ceva ce clau a avut...exclusivitatea aia,pe care luana nu o are,si nici clau nu o mai are.asta ii spuneam luciei. Scuze,eu scriu de pe mobil,sper sa nu pierd mesajul. E ceva olga ce numai cand traiesti intelegi,si mamicile cu 2 sau mai multi copii pot spune. Nu stiu ce fac pe 5,pt ca nu stiu nici de revelion ce fac...din pacate nu depinde numai de mine.dar tu ai nr meu,dai un tel. Eu as avea planuri de revelion,dar uneori simt diferenta dintre mine si alex.stiti cand spuneam ca vreau ca si luana sa fie un copil independent ca si fratele ei?pt ca nu am obsesia sa fiu o mama devotata 100 la suta,dar complexata.daca simt nevoia sa am putin timp pt mine,atata timp cat nu-mi negijez copiii,nu am de ce sa am mustrari de constiinta. As putea simplu lasa copiii la mama de revelion sa fim doar noi,sa mergem la restaurant cu prietenii mei.ca si acasa ei dorm,nu ne simt lipsa,cu noi refuz s-o iau pe luana o noapte intrega,chiar daca la inceput admiram stilul in care alex l-a crescut pe clau...sunt mult mai sceptica acum la unele idei. Deci noi nu stim unde facem revelionul. www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Cred ca inteleg ce vrei sa spui. Oricum fiecare copil are avantajele lui. Clau a avut exclusivitate, iar Luana creste frumos alaturi de fratiorul ei
Oricum, eu avand-o mai mereu pe Chitibus prin preajma, David creste ca si cum ar avea o surioara 
O sa te sun, doar daca imi zici ca este ok si nu te deranjez

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 wow,olga dar ce mi-ar placea mie sa ne vedem la Viena,iubesc Viena,am asa amintiri frumoase.la alex nu ar trebui sa-i spun de doua ori si probabil am fi fost deja acolo de Craciun daca nu interveneau probl lui. Dar asa e complicat,eu nu am curaj sa conduc atat si pe el nu-l las eu,cu acordul meu,ca el oricum o mai face.voi cu masina mergeti?sper macar de pasti sa mergem si noi...undeva. www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Da cu mine la Viena nu vrei sa te vezi?
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009