LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Fetelor, ciorba la bebe cu ce o dati ? cu lingurita, stiu
dar ma refer asa pur si simplu apa chioara sau puneti paine, legume taiate ??
Eu ii dau tot piure de legume dar parca as incerca si ciorba si nu stiu cum sa o fac ![]()
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
ce fac fetele?![]()
am intrat si eu sa va salut un pic, de maine iar se intruneste cartierul general la mine(deh, am vrut casa mare)cica pregatim salmalele, salata beuf, piftie...si cate si mai cate vor fetele astea sa facem noi ca a mai ramas o jumatate de porc....sa vedem cate ma lasa bebe sa fac ca in ultima perioada sunt doar pe post de plasa de siguranta pt dumnealui
sper ca ati petrecut frumos de craciun, la mine a fost o nebunie si la propriu si la figurat.ne-am adunat 25 de adulti si vreo 15 copii de toate varstele pamantului. dar fi-miu a fost ultra fericit, a primit o daza zdravana de atentie, jucarii si copii ...deci ce ar putea sa isi doreasca mai mult
va imbrasisez cu drag pe toate si sper dupa nebunia asta cu sarbatorile sa fiu mai activa aici...imi lipsesc ideile despre mancarea lui bebe, suportul moral si restul chestiilor pe care le primeam de la voi, daca ati stii de cate ori zic in fiecare zi:"m-a invatat o tipa dupa forum cum sa ...."

25 martie 2009
m_monique spune:
novus eu fac ciorba ca si compozitie, dar o pun la blender, ca inca nu stie sa manance bucatele.
ii mai dau zeama din ciorba sa manance cu lingurita.
dyana27 spune:
in album gasiti si poze cu mitisorii mei; pisicu mare si grasan i-a dat "ignore" lu' mutzu meu, in schimb ala micu (adica are si ea vreo 4 anisori, da' tot mitzu mic e)... s-ar fi bagat in sufletul lui daca putea

; se tavalea pe langa el si asta micu a tras-o de urechi si de blana saraca, de' sincer nu stiu cum a stat; ma asteptam sa-l gheraie zdravan (bine, n-ar fi reusit asa ceva ca eram eu si mami de paza acolo) cand a luat-o de urechi si a mutat-o mai incolo![]()
![]()
![]()
... da' de unde; plostancul meu de pisik se intorcea cu labutele in sus sa o mangaie

; aa, si de ce am slabit eu??? de la alergat mitisorii prin casa cu mutzu in brate; care mutz chiuia si se zbatea sa le prinda.... sport extrem nu alta![]()
![]()
![]()
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
gigelica20 spune:
De cate ori ma uit la pozele voastre...ma minunez de fiecare copil, cat de frumos este, cat de evoluat este, cat de minunat este...iar Pitonul meu e un tantalush, nu face nimic din ce fac bebeii vostri...
Sau poate face, dar nu imi dau eu seama ca ridicatul in picioare in patut in miez de noapte si holbat la mami si la tati care dorm e ceva important, ca linsul tuturor nasturilor si capselor e ceva nemaipomenit, ca "ta-ta-ta-da-da-na-na-ta-ta-ta" si nu un "ma-ma" clar si tare sunt la fel de interesante si emotionante pentru noi, parintii lui.
Imi plac toti copiii vostri, mai ales fetitele si baieteii cu ochii albastri...de fapt toti copiii vostri imi plac la nebunie. Ma gandesc la fiecare dintre voi cat de fericite si de mandre sunteti de minunile pe care le-ati primit in dar de la Dumnezeu
.
Ei bine si eu sunt foarte fericita de darul meu, sunt recunoscatoare...dar am un sentiment de vinovatie: de ceva vreme ma gandesc la bebe2 si asta imi umbreste din bucuria pe care as putea sa o traiesc doar cu Victor. Incerc sa ma detasez, sa las lucrurile sa curga...nu prea reusesc. Dar promit sa tot incerc.
Mi-e cam dor de casa, de Bucuresti, sa fiu doar eu cu baietii mei. E superb de Craciun cu familia, dar e obositor.
Am depresie, nu?
Anca, iti multumesc anticipat pentru surpriza. Eu o sa vorbesc cu Floric sa mi-o trimita repede, ca mor de nerabdare...sunt ca un copil ce il asteapta pe Mos Craciun.
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
m_monique spune:
gigelica20 calmeaza-te! ce face pitonul e foarte interesant.
in general copiii nu au progrese pe toate planurile in acelasi timp. unii se dezvolta motric, si atunci vorbirea mai intarzie, pt ca ei nu se vad nevoiti sa comunice, ei se deplaseaza si exploreaza.
ma-ma clar va zice mai tarziu. e bine ca zice da-da-ta-ta.
nu trebuie sa te simti vinovata ca te gandesti la bb2. cu 2 copii e greu, dar e mult mai frumos. si pentru ei e mai bine.
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique gigelica20 calmeaza-te! ce face pitonul e foarte interesant. in general copiii nu au progrese pe toate planurile in acelasi timp. unii se dezvolta motric, si atunci vorbirea mai intarzie, pt ca ei nu se vad nevoiti sa comunice, ei se deplaseaza si exploreaza. ma-ma clar va zice mai tarziu. e bine ca zice da-da-ta-ta. nu trebuie sa te simti vinovata ca te gandesti la bb2. cu 2 copii e greu, dar e mult mai frumos. si pentru ei e mai bine. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

Mi-e cam foame! Ce aveti bun de mancare?
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Luana si Dragos!!!
Luana m-a dat gata cu motocicleta. Foarte tare!!!
La intalnire a fost suuuuper. Am cunoscut mamici si bebbici minunati
Raaluca este o foarte buna organizatoare - o Novus de Bucuresti
Imi pare rau ca n-au ajuns mai multe mamici. Bianka, sigur ti-ar fi placut, caci am stat numai pe jos.
O sa pun si eu poze.
Am vazut muuuulte poze cu bebici care au sarbatorit pentru prima data Craciunul. Superbi cu totii, am savurat toate pozele.
Dyana pentru mine esti o eroina - cum ai rezistat sa nu mananci. eu n-as fi putut. BRAVO!!!
Inapreda bine ai revenit - sper ca esti bine. Ce mai face bebe Ian?
LA MULTI ANI si lui Manole si ii dorim muuuulta sanatate!!!
Monnvas si alte fete care va "distrati" de revelion, pai daca stiam ca asa sta treaba, organizam eu ceva la noi acasa, macar faceam o gasca, caci si noi suntem in aceeasi oala, ba mai rau. Eu raman cu David si soacra
Cristi lucreaza in fiecare an de revelion. Dar cred ca pana la urma ma duc la matusa mea, caci o sa innebunesc acasa
Ramona voi nu gasiti pe cineva de care sa va lipiti in noaptea de rev? Si legat de chestia "aia", eu in locul tau nu mai asteptam sa mi-o trimita sotul ci o cumparam si singura
Desi e cam complicat sa intri cu un copil in sexshop
Dar poti sa rogi pe cineva ![]()
Ilinca super poza cu burtica de Craciun. M-ai sensibilizat si pe mine si am gasit si eu:
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Craciun20082009#5368597430042954098
Parca tare repede a trecut timpul. Nici nu imi vine sa cred ca am ditamai flacaul de 12 kile (cred ca are 13 deja, caci nu l-am mai cantarit demult).
Gigelica tie ce-ti veni? Cred ca ai uitat cum plangeai acum cateva zile de dorul Pitonului. I-al in brate si pupaceste-l tare tare si din partea mea 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
Lucia,tu nu poti fericita cu Victor pt ca te gandesti la ceva ce iti doresti dar nu exista?ai uitat ce mi-ai spus?ca ma gandesc la Alma si o defavorizez pe Luana? Victor are nevoie de tine acum, trup si suflet. Sa-ti dea DD copilasul dorit...si cand va veni, Victor nu va mai fi singurul,unicul,si oricat te vei stradui (ca stiu ca ai multa iubire de daruit)...nu va fi numai el in inima ta. Acum e momentul sa fie centrul universului tau si acum are nevoie de tine fericita si devotata lui.lasa alte ganduri...pt ca toate se intampla atunci cand trebuie,nu atunci cand vrem noi.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Lucia,tu nu poti fericita cu Victor pt ca te gandesti la ceva ce iti doresti dar nu exista?ai uitat ce mi-ai spus?ca ma gandesc la Alma si o defavorizez pe Luana? Victor are nevoie de tine acum, trup si suflet. Sa-ti dea DD copilasul dorit...si cand va veni, Victor nu va mai fi singurul,unicul,si oricat te vei stradui (ca stiu ca ai multa iubire de daruit)...nu va fi numai el in inima ta. Acum e momentul sa fie centrul universului tau si acum are nevoie de tine fericita si devotata lui.lasa alte ganduri...pt ca toate se intampla atunci cand trebuie,nu atunci cand vrem noi. www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
De acord
Si eu ma gandesc si imi doresc foarte mult al doilea bebe, dar simt ca o sa-i iubesc la fel de mult pe amandoi 
Ayla ce faceti pe data de 5 ianuarie? Noi mergem spre Austria si sigur facem un mic popas in Arad. Poate ne sincronizam si ne vedem la masa in oras. Nici nu stii cat de mult imi doresc sa va cunosc

Olga, mamica lui David iepurasul