LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
A, astazi l-a apucat pe sotzul meu sa se uite mai amanuntit la surpriza...prima care i-a atras atentia a fost Maia lui Saby, ca e tare dragutza. Apoi l-am auzit racnind efectiv:"vai! ce mishto e fetitza asta!!!" Ghiciti la cine se referea? La Ana Katherina de Gaza, va dati seama ce familie avem, cu aceleasi gusturi, si io, si maica-mea si sotzul:))) De fete a tot zis ca-s dragalase, de baieti nimic-nimic fiindca are el un fix, nu simte nimic fatza de bebelusii baieti, v-am zis ca el era disperat sa avem fetitza, mai ca nu concepea altceva. Daaar, cu toate ca nu-i plac baieteii cand l-a vazut pe cel al Aditeipop a exlamant:"oai, uita-te la el, asta sigur se face actor de comedie, uite cat e de simpatic!"
Deci e clar ca Razvanel va fi in show-bizz, la cum danseaza si ce expresiv e...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ayla21 spune:
fetele,e fantastic...am vazut la stiri...au aparut GHIOCEII! Ghiocei grabiti,in decembrie,29...ca la noi.nu-i fantastic?
Trebuie sa dau de Zori sa o scot la inaintare cu vesti si poze despre Alexandru.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Am vorbit cu ZoRi, va trasmite salutari! Sper sa treaca pe la noi pe la Club curand, cu vesti si poze despre Alexandru.
Alexandru a crescut, are 10 kg si 74 cm, merge de-a busilea.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
curea spune:
dragelor,
Am citit azi tot capitoulul acesta si am realizat cat de multe lcururi ne-am invatat una pe cealalta, cum citind despre fiecare ghiocel in parte am inceput inevitabil la cat timp a trecut decand stam aici impreuna virtual si ne impartim si bune si rele si ne sfatuim ca adevarate surori. Mie una mi se pare nemaipomenit acest lucru, cuim scria monica acum...au aparut ghioceii anul trecut pe vremea aceasta traiam niste emotii si eram cu sufletul la gura sa va citesc sa mai retraiesc clipele de emotii alturi de mamiciile si ghioceii mai grabiti. Eu una nu am mai apucat sa intru sa postez nici poze pe site-ul comun caci am pierdut si parola si contul...
Felicitari tuturor mamicilor pentru realizarile puiutilor lor, cred ca fiecare copil este unic si fiecare are ritmul lui. Apropo' ayla ceea ce stia luana sa faca este fantastic, felicitari pentru ceea ce ati realizat. Vroiam sa va intreb ati auzit de cursurile Fast track kids? eu m-am interesat si se tin si pt. bebelusi de la 6 luni la 2 ani. A incercat cineva aceste cursuri? se tin si in provincie dar nu stiu exact...stiu ca in bucuresti sunt mai multe centre. Ce parere aveti?
Faza cu slabitul mamicilor eu incerc sa tin regimurile date de nutritionista si ma voi duce si la impachetari, dar numai in weeknd cand il las pe radu acasa cu sotul meu. Voi cum stati cu slabitul?
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
aditapop spune:
Hello
, azi ne-a epuizat Razvanelu', si pe mine si pe tati. Se misca intr-una, ca Duracell![]()
Ilinca, multumim sotului pentru aprecieri, spune-i ca Razvanelu' il prinde de nas, nu stiu de ce, dar pe toti barbatii ii ia de nas!!
Cum e Manole??
POZE NAZDRAVAN
cativ13 spune:
Seara buna!Multumim pt urari
nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...nici nu-mi mai amintesc cum era cand aveam burtica...Cadoul pt ziua maimuticii l-am incasat eu....a sosit moshu craciunu
mai bine statea acolo la el ca dor nu i-am dus

Sfatuiti-ma si pe mine, va rog, ce jucarii educative sa-i mai iau? i-am luat piramida cu inele colorate...stiti ce face cu ele? le roade
le scoate tacticos de pe stalp si le roade sau le pocane-unul intr-o mana, altul in cealalta mana si face gestul de aplauze/bravo...i-as lua niste cuburi sau niste jucarii de sortat/introdus fiecare in gaura corespunzatoare
idei, va rog
Legat de Manole
-sotul:"Manole? e vreo fata?" eu:"nu, e cainele uneia dintre fete" el:"aha, va inchegati gospodarie serioasa...v-ati luat si caine acum"![]()
![]()
n-am apucat sa-i spun ca e mai demult Manole
![]()
mami de Silvia Ioana
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui curea Mie una mi se pare nemaipomenit acest lucru, cuim scria monica acum...au aparut ghioceii anul trecut pe vremea aceasta traiam niste emotii si eram cu sufletul la gura sa va citesc sa mai retraiesc clipele de emotii alturi de mamiciile si ghioceii mai grabiti. |
Cristina...remember, da?

Chiar acum un an nu stiam cand s-a nascut Alexandru de ZoRi, dar cand s-au nascut fluturasii mei, TU sigur stiai. Erai printre fetele care tineau legatura cu mine zilnic, tu, Leeloo si Carmenada!

| citat din mesajul lui curea Apropo' ayla ceea ce stia luana sa faca este fantastic, felicitari pentru ceea ce ati realizat. |
Nu mai comentez, pt ca eu in mesajul ala vroiam sa ma plang, ca fetita mea, desi face ce face, nu prea spune mare lucru (si iar revin la obsesia cu autismul de prematuritate daca nu ar fi atat de captata si cooperanta la restul activitatilor)...Multumesc!

Pisik, tu cred ca intrebai de activitati. Copiii invata prin joc. Va recomand cartea copilul de la 0 la 1, de la 1 la 3 ani, apoi de la 3 la 6 ani, din colectia Anne Bacus.
Si am cautat si pe net, deci, da, la 11-12 luni copilul stie sa arate unele jucarii, sa ridice prin imitatie jucaria sus, sa realizez ca doua jucarii asemanatoare au marimi diferite mare-mic. Deci nu facem nimic special, decat se presupune ca fac alti copii la varsta noastra. Doar ca fiecare are propriul lui ritm. Eu ma joc impreuna cu copiii mei pt ca imi place, si am asta in sange, si uneori nu ma pot abtine. Am realizat insa (din experienta cu Clau) ca nu-i face nici precoce nici supradotati (daca fac ceva mai devreme decat media)...asa ca nu mergem la Oxford numai cu atat.
Light a candle for Alma
novus spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Legat de Manole ![]() mami de Silvia Ioana |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Cativ, si Alexandra are aceleasi criterii de selectie a jucariilor : daca e buna de ros ramane, daca nu, nu
!!
Dyanna, am uitat sa-ti zic ce bine arati
! Felicitari pt ambitie 
Olga, tie ti-am mai zis dar ma repet : esti fotomodel
!!frumoasa foc !!si David ce elegant a fost la intalnire 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Cristina, l-am vazut pe Radu Mihai
in pozele de Halloween cred, ce super costumat era.

Light a candle for Alma