Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Rox_y exact la fel si eu, nu mai imi gasesc nici o pozitie de stat, de somn..am obosit ce mai! Cu toate ca am avut o sarcina model, am fost f activa, nu am avut dureri de spate, pina pe la 6 luni abia mi se zarea burta, pe urma chiar daca burticoasa am mers bine, dreapta, saream sotronul chiar in 8 luni:) ei bine acum exact de pe 22 decembrie, cind am intrat in ultimele 10 zile parca s-a rupt filmul...e o limita in toate ce mai. Pina si astea mai zmeoaice obosesc.Am facut acum si o baie mai fierbinte, dar inafara ca ma lua cu ameteli mai ales cind am iesit din cada, altceva nimic. ba bebe chiar si mai relaxat. de contractii nici nu poate fi vorba:), nici macar una razleata acolo. Eiii da' stim doar ca avem experienta, eu-s tipul ala de femeie care cind are contractii naste si gata, bebeii stau mult la caldurica, cred ca o fi tare bine si confortbail acolo:) lux pur soro de nu se dau bebeii iesiti cu una cu doua.Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Neaparat sa v-o arat si voua pe Sabina de care am vorbit: la 6 lunisorare si acum la balet e fetita dulce rau din dreapta in galben si are 5 ani nu 3, vai cum mai trece timpul!

Lali daca te uiti pe primul site o sa dai si de pozele ei dupa operatie, tre sa fii barbata dar sa te gindesti ca au mai trecut si altii prin asta si au reusit.Bineinteles intii vedeti ce si cum si in londra si oricum nu te mai gindi ca ati depistat problema prea tirziu, nu e tirziu deloc. E inca timp! Si de ce mergeti in Londra si nu direct in germania unde ar trebui sa aiba loc nasterea si operatia? Nu e mai indicat la aceeasi dr?Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000
Adina, LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate tie si mai ales bebelinei. Multa putere sa aveti sa treceti peste aceasta incercare. Ti-am lasat un PM.
De care Adina este vorba si ce e cu fetita ei ca mie mi-a scapat.Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

pup fetele care au fost langa mine!

voi incerca sa spun pe scurt, dar astept intrebari ca sa nu ma pierd in amanunte, si va voi raspunde

intai detalii bebe: nascut natural, 2350 gr, 47.5 cm, Apgar 9, la 35 sapt si 4 zile.

eu am simtit cum ma inteapa ceva acolo jos, pe la 4:30, am incaput sa "fac pe mine"...am pregatit bagaj (desigur ca dupa nastere l-am completat, cu noi chestii de care nu stiam), am ajuns la spital, pe la 15:25 a iesit puiul mic.
la nastere, bebe mi-a rupt colul la iesire (o cusatura), si mi-au facut si epiziotomie (alta cusatura). bebe a slabit pana la 220gr, cum e normal, dar fiind mai mic, mai greu la capitolul papat, a facut icter si nu lua in greutate. a stat la incubator si la fototerapie in 2 randuri, ceea ce l-a ajutat f mult sa depaseasca mai usor etapa "icter". eu am facut "furia laptelui", am invatat sa ma mulg cu mana si cu pompa, ptr ca erau "beton", sa desfund canale ptr piciul meu prea mic sa faca el asta. recomand garmastan, vreo 40 lei tubul dar e ffff buna ptr titi. calmeaza ranile, durerile de sfarcuri si se poate da pe tot sanul, fara probleme, avand si efect antiinflamator.
am iesit din spital acum 3-4 zile (miercuri) si acum suntem bine. bebe are 2400 gr, 49 cm si a incput sa pape mult mai bine.
eu sunt bine, am un fir rupt si se pare ca cedeaza inca unul, asa ca trebuie sa evit a sta pe partea respectiva a corpului, sanii sunt cum ii trebuiesc voinicului meu si nu mai pot de dragul ingerasului meu!!!
bebe papa din ce in ce mai bine si mi-e drag de nu mai pot, ma topeste cand rade si se tine de sotii!

nu stiu despre ce sa zic mai intai, dar daca vrea cineva sa intrebe...poate sunt multe intrebari la care nu ma gandesc eu acum

oricum va multumesc pentru tot!

felicitari mamici si "la multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor lunii decembrie

ma retrag, piciul meu va avea nevoie in curand de mine si trebuie sa ma pregatesc pampers si papica

Mihaela,
fericita mami de Florin Cristian (16.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Rox_y exact la fel si eu, nu mai imi gasesc nici o pozitie de stat, de somn..am obosit ce mai!
Cu toate ca am avut o sarcina model, am fost f activa, nu am avut dureri de spate, pina pe la 6 luni abia mi se zarea burta, pe urma chiar daca burticoasa am mers bine, dreapta, saream sotronul chiar in 8 luni:) ei bine acum exact de pe 22 decembrie, cind am intrat in ultimele 10 zile parca s-a rupt filmul...e o limita in toate ce mai. Pina si astea mai zmeoaice obosesc.
Am facut acum si o baie mai fierbinte, dar inafara ca ma lua cu ameteli mai ales cind am iesit din cada, altceva nimic. ba bebe chiar si mai relaxat. de contractii nici nu poate fi vorba:), nici macar una razleata acolo. Eiii da' stim doar ca avem experienta, eu-s tipul ala de femeie care cind are contractii naste si gata, bebeii stau mult la caldurica, cred ca o fi tare bine si confortbail acolo:) lux pur soro de nu se dau bebeii iesiti cu una cu doua.

Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
AMR 7zile

Chiar vorbeam si eu cu sotul...cred ca e tare bine in burtica ..cald si confortabil...pt ce sa lase astea..pt frigul de afara?

38+ nu stim inca
Poze

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...burticutzelor....

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERABEAZA AZI ZIUA NUMELUI....

AM FACUT CAFELUTZA....si am citit...

nu stiu ce sa zic , mai fetelor...nici macar nu pot procesa problemele care ecista la adina si leticia...efectiv si tot respectul pt puterea care o aveti, dragele noastre.
mi-as dori sa nu aud din astea..sa nu mai fie prb....pt ca da, astea sunt cu adevarat prb...nu fleacurile noastr zilnice...

micky bine ai venit acasa....sa dea dd sa fie bb bine si mancacios iar tu sa te refaci cat mai repede...

vikinga...ca de obicei, cuvintele tale ne dau putere, optimism si rabdare sa asteptam momentul mult dorit

noi suntem ok....aseara bb facea niste miscari "a la beatrice" am zis ca..incepe sa-si ia pozitia de iesire...cred doar ca se dezmeticise de la atata mancare.... saptamana asta tre s-o iau mai usor....iar pt rev sa caut sa fac niste bucate...bune dar..f f soft...eu....am trecut de vreo 2 sapt de 20 kg, cred...am pus mult pe solduri , picioare...ce credeti ..o bicicleta va ajuta? avand in vedere faptul..ca cel putin in primele luni...le vom face mai mult prin casa...

o duminica placuta la toata lumea

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

scrisesem un msg lung pe intuneric sa nu deranjez pe aici ca se doarme si nu stiu pe ce am apasat si l-am pierdut. Reiau...

Vikinga mi-ai facut mare placere cu filmuletul cu Sabina. Ce dragalasa e! Parca ieri citeam msg disperat al Cosminei si acum Sabina ce domnisorica frumoasa si dolofana s-a facut.
Ai mare dreptate bebelusii au o putere de a lupta pe care noi nu ne-o putem imagina cand ii vredem cat de mititei si delicati sunt. Mai greu e pt parinti, copilasii nu constietizeaza prin ce trec si iata-i apoi fericiti si sanatosi cum e Sabina.
Ai intrebat de Adina (adina_bulina) si fetita ei a fost depistata aici in Rom si ulterior confirmat in Germania cu o problema la inimioara. Adina va pleca sa nasca in Germania pt a fi sub supravegherea medicilor de acolo si a se putea interveni imediat dupa nastere.

Micky Florin bine ati ajuns acasa
Felicitari Micky pt perseverenta ta din sarcina si pt curajul cu care depasesti problemele care apar.
Abia astept sa vad poze cu Florin!

La noi a venit Mosul abia aseara pt ca Toma a vrut Mos in carne si oase si abia aseara a putut Mosul sa ajunga si la noi. Dar dupa atata asteptare a fost si mai fericit, i-a povestit Mosului despre surioara lui, i-a pus o gramada de intrebari printre care si daca-l cunoste pe Mos Nicolae si ca sa-i spuna ca anul viitor vrea sa-l vada si pe el, sa nu mai fie asa timid
Si eu am primit cadou, saracul sot mi-a cumparat o masina de cusut, de fapt ideea i-a venit cand m-a auzit ca ma rugam de cine apucam sa-mi faca si mie finetul la masina...Si in loc sa ma bucur, eu m-am intristat ca a dat atatia bani acum cand avem 1000 de cheltuieli... ca eu nu stiu sa cos la masina si mai am si doua stangi, nu stiu daca voi fi capabila sa invat...Dupa mi-a parut tare rau, nici de dormit n-am putut dormi, dupa cum vedeti, ca m-am purtat asa si ca l-am suparat, el care a vrut sa-mi faca o surpriza. In general, tocmai ca sa nu o dam in bara mergeam impreuna la cumparaturi. Acum a vrut sa-mi faca surpriz si eu ce-am facut...In fine sper sa ma ierte, ca-s gravida, statuta in casa de luni intregi si cu capul dus.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Deceunela ma intrebam eu pe unde esti. pt

Tana cu Toma (10.11.2001) si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUNA DIMINEATA! decenuela de cafelutza. ce fain ca ne putem baza pe tine in fiecare dimineata

LALI, sa fie totul bine la anul, asa cum ai spus: sa-l tii pe bebe David sanatos in brate si sa schimbam impresii despre cresterea lor

VIKINGA,

RATUSCA, sanatate sotului. febra e ok 3 zile, dar daca nu scade eu zic sa mergeti la dr, sau macar analize (exudat, ceva) sa faceti. nu va trebuie complicatii acum, spune-i sotului sa fie "barbata", ca medicii nu-s chiar balauri

LA MULTI ANI, STEFANI SI STEFANII!

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MICKI , bine ai venit acasa, pupam mamica luptatoare
FLORIN, bine ai venit sanatos. sa papi laptic de la mami, sa te faci repede mare.

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput