Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
neata fetele!!!
vesti bune si vesti nu prea bune.............
lalitica..............imi pare foarte rau pentru vestea cea rea.......sper ca totusi un cardiolog sa va poata spune mai multe..si sa nu fie dracul chiar asa de negru................
sa va ajute dumnezeu sa il puteti salva pe bebe David.......
multa putere si multa sanatate.............
ai tu dreptate mare sa ne bucuram ca ai nostri copii sunt santosi si sa ii spunem multam lui Dumnezeu ca sunt bine................
LA MULTI ANI ADINA!!!!!!!!!VA DORESC MULTA SANATATE SI MULTA PUTERE!!!!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI OANA!!!!!!!!

Poze
Bea
37+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
micky micka......bine ati venit acasa...................
ma bucur ca e bebe bine, si esti o mamica foarte curajoasa, ca ai trecut si tu prin multe..........
sa fiti sanatosi si papaciosi si necolicosi......
vrem poze....................
noi suntem bine
am dormit super bine.......nu stiu cum de exista asa ceva...........
bebe in continuare joaca fotbal............
ieri mi-am terminat bagajul, intr-un final.....si bagajul pt bebe de adus acasa..............
apoi de acum nainte stau linistita......desi nici un semn de nastere..........cel putin nu simt si nu e altfel decat acum nimic...inca si contractiile s-au mai rarit.........alea nedureroase.........
so...........
asta este..................
sa fiti cuminti ca vine iar zapada............
v-am pupat!!!!!!!!!!
Poze
Bea
37+ cu
Ivan Matei
rox_y spune:
La Multi Ani! pentru cei cu numele de Stefan sau Stefana (Stefania)
39+
Nu ne-am hotarat la nume
Poze
AMR 7 zile
plateea spune:
neata, fetelor!
va propun sa facem si astazi precum fluturasii, la o portie uriasa de banana split cu frisca si 2 cupe asa, pe masura, de inghetata de ciocolata, sau, dupa preferinte!
nu stiu de ce, dar am avut toata noaptea senzatia ca se apropie inca un pufulete de... scos nasucul la frig. cred ca de acum o iau razna.
micki, bine ati venit acasa si tu, si printisorul tau! felicitari, si
pt o mamica care a sacrificat muuulte luni, si mult curaj in spitale, perfuzii, medicamente, pt ca sa isi vada puiul sanatos si voios, intr-un final. meritati tot ce e mai frumos pe lume!
La Multi Ani tuturor Stefaniilor si Stefanilor din jurul nostru!
sa avem o zi frumoasa si calda, cu familia alaturi, si lumina in suflete! 
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
lia_2009 spune:
Am avut ceva probleme cu calculatorul mai exact cu monitorul nu se mai deschide, acum am luat monitorul cumnatului si m-am speriat iarasi cu contractiile.
Mai intai LA MULTI ANI! celor care isi serbeaza azi ziua numelui Stefan, Stefania ...
Micki bine ai venit acasa si ma bucur ca e bine bb
aylin ma bucur ca e bine bb. Ce sa zic poate la eco nu se poate vedea greutatea exacta iar daca ar fi asa cum zic ei poate ramai cu pampersii nefolositi si hainutele prea mici, daca ti-ai luat mai multe. Eu ma stresez ca e prea mica si macar sa o fac la 2,500kg.
Eu mai merg la control dupa 5 ian. La 35 sapt avea 2,100 kg dar mi-a zis ca e sanatoasa ceea ce ma linisteste.
34 sapt 
Beatrice1982 spune:
la multi ani stefanilor si stefaniilor!!!!!!
la noi ieri a fost stefan, si azi e Ion.............
plateea mersi de ideile bune cu papica......
nu prea am agreat banana in sarcina, pot sa zic, ca nu am mancat nici una...........iar inghetata......de frica de durere de gat, iara nu am papat.............
ma bucur de vesti bune pt tine la echo.............
ai grija de voi!!!!!!!!!
Poze
Bea
37+ cu
Ivan Matei
bubu_bu spune:
buna dimineata dragutelor!multumim de cafea este bine venita dupa o alta noapte de nesomn uffff nu tsiu ce e cu mine zilele astea
la multi ani sarbatoritelor
imi pare rau de intarziere
fete ce vesti triste.....lasam naibii problemutele noastre existentiale ca sunt asa minore fata de un bebe bolnavior si in pericol...of doamne ne rugam pentu prunci sa se faca bine si pentru voi sa aveti putere sa luptati pentru ei
fetelor si mie mi-au zis cei din fam ca mi burtica cam lasata si ca bebe poate vine mai repede...bine ca si el bebeto cam da cu picamerul in "dansa"si in oasele de la bazin paraca le impinge cu mainile noapte mai ales....sa ma vezi ca nu am nimic pregatit ...de luni ma apuc sa fac lista dupa contul comun si imi fac bagajul ca ma ia cu tremurici cand ma gandesc si simt ce simt pe la dansa pe jos pe acolo
o zi frumoasa sa aveti
35+

AMR 5 sapatamani speram
poze
cris_mario spune:
neata si de la noi...dupa o pauza mica
...am ceva de recuperat,nici nu ma asteptam sa fie atata activitate pe forum zilele astea
LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lia_2009 spune:
catalutza uite valorile ce mi-au iesit mie la eco la 32 sapt si 6 zile:
BPD 7,9 cm
FL 6,16 cm
AC 25,98 cm
HC 28,36 cm
Oricum nu toti bb cresc in acelasi ritm iar uni se nasc mai mici altii mai mari sa ne rugam sanatosi sa fie.
36 sapt