Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(87)
Raspunsuri - Pagina 7
lia_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_2009 catalutza uite valorile ce mi-au iesit mie la eco la 32 sapt si 6 zile: BPD 7,9 cm FL 6,16 cm AC 25,98 cm HC 28,36 cm Oricum nu toti bb cresc in acelasi ritm iar uni se nasc mai mici altii mai mari sa ne rugam sanatosi sa fie. ![]() 36 sapt ![]() catalutza uite valorile ce mi-au iesit mie la eco la 32 sapt si 6 zile: BPD 7,9 cm 31 sapt 5 zile FL 6,16 cm 32 sapt AC 25,98 cm 30 sapt 1 zi HC 28,36 cm 31 sapt 1 zi |
36 sapt
ayanna_xem spune:
Buna dimineata! Eu toate zilele astea am fost aici cu voi, chiar daca nu am spus nimic... v-am citit si m-am bucurat si am suferit odata cu voi. Imi pare tare rau pentru fetele care au probleme acuma cu minunile din burtica, dar Dumnezeu e mare si o sa aiba grija de voi pentru ca in final totul sa fie bine. Noi suntem alaturi de voi...si cred ca sunt multe burtici pe aici care doar citesc dar nu indraznesc sa vorbeasca prea mult...de multe ori nici nu stii ce sa zici, e greu sa incurajezi doar asa virtual. Sper ca aveti familiile aproape si prieteni care sa va ofere un sprijin real, palpabil. Mult curaj...iar daca exista o posibilitate prin care si noi, de pe forum, putem ajuta nu ezitati sa spuneti.
Va pupic si va doresc multa, multa SANATATE!!!
36+ cu strumfita
Daria-Ioana
ayanna_xem spune:
Pentru fetele care cauta Garmastan (si pe mine multa lume m-a sfatuit sa-l folosesc inca din luna a 8 sau a 9 pentru ca ajuta foarte mult dupa ce incepi sa alaptezi) incercati la farmaciile obisnuite, de cartier, nu la SensiBlu. La noi la Tg. Neamt am gasit la doar 18 lei, nu stiu de ce la voi este asa de scump.
36+ cu strumfita
Daria-Ioana
cris_mario spune:
am schimbat si eu semnatura(in avans cu 3 zile) ptr ca uit cu siguranta,asa cum am facut si de craciun
micky,florin bn ati venit acasa
,asteptam pozele akm![]()
superbe cadouri ati primit
cris.dogarel,foarte draguta Ana cu gestul ei ptr Ema si cu cadourile ptr copiii aceia 
lali,adina...ne rugam ptr bebeii vostri sa fie bine

Bea...wow ce burticaaaa 

Gabriela sunteti superbi,ai o familie minunata si o burtica 
blue_rain(daca am retinut bine,sper!!
)...foarte frumos gestul vostru
sper ca am zis cam tot,bine...ceea ce am retinut
,ptr restul imi cer scuze
noi am primit de la socrii o veioza superba,sunt foarte incantata de ea

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
dastefa spune:
salut
azi o sarbatorim pe Daria ,de sf Stefan
ma appuc acum sa fac un tortulet dar pana atunci va invit la o portie mare de salata de fructe-asa ca sa va mai reveniti dupa mesele grele din aceste zile
miki_mica bun venit acasa si multa sanatate
rox y ai un pm de la mine ,pls poti sa-mi raspunzi?
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
cris_mario spune:
am pus si eu poze cu ceea ce am primit cadou de cununie(intarziat) de la un prieten de familie
si cu burtica![]()
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Buna dimineatza burtici si mamici, 
Multumesc fetelor care au intrebat de mine 

si imi cer scuze
ca nu am mai dat vesti de cateva zile. 

Nu ma mai doare nimic de la cazatura dar am luat de nu stiu unde o raceala care imi da tarcoale de pe 24 dec.
Miercuri am fost sa facem cumparaturile pt Craciun si pt unchiul sotului care e aproape orb si femeile care il ajuta de obicei nu erau libere de sarbatori, asa ca am venit tarziu acasa, obositi si nu am mai intrat. Iar joi am facut mancare si pregatiri toata ziua pt ca seara am avut musafiri. Aici sarbatorim Craciunul pe 24 seara. Asa ca pe 25 am dormit mai toata ziua am stat in pat si am incercat sa recuperez pt ca nu ma simt deloc in forma.
Dorm foarte prost, ma trezesc la 3 si nu mai dorm pana pe la 6 asa ca dimineata incerc sa recuperez. Bebe imi apasa tare jos, ma dor oasele bazinului si pe langa fifi dar incerca rezist pt ca inca nu e timpul de iesit. Azi-noapte pe la 3 eu vomitam de mama focului si nu am mai dormit pana la 6.30
M-am bosorogit de tot.
Scuze ca m-am plans atat la voi, 

mai ales ca aveti si voi ale voastre.
Pupici 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
larisel spune:

La multi ani Stefaniilor si Stefanilor! 

La multi ani adina_bulina! 

La multi ani oana2007a! 

La multi ani andradag! 

La multi ani LindaG! 

La multi ani adina_bulina! 

La multi ani Rares Stefan de lumsta!

ce de sarbatoriti avem...daca ar da toti de baut 

...am ajunge sigur la spital ![]()
...
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
danyelana spune:
Cu intarziere urez si eu "LA MULTI ANI!!!" sarbatoritelor 

danadanaG, nastere usoara si bebe mancacios 

adina_bulina, sanatate multa bebelinei tale si sa treaca cu bine peste toate incercarile. 

oana2007, nastere usoara 

sarbatoritilor de azi, Stefani si Stefanii. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Micki_mica, bine ai revenit acasa cu bebe Florin. 

Ma bucur ca sunteti bine si va doresc sa creasca mare, sanatos si necolios. 

Lali, imi pare rau ca aveti probleme cu bebe David si va doresc tot binele din lume si sa se rezolve toate necazurile. 

Daca putem face ceva pt voi nu ezita sa ceri ajutorul. 
Cris.dogarel, m-a emotionat tare mult gestul Anei. 
Se vede ca e o fetita tare buna si te va ajuta mult cu Ema. Parca ma vad pe mine cu fratele meu care e cu 9 ani mai mic. Eram asa incantata de el, parca aveam o papusica vie. 

Pupici 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire