Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
Salutam gasca de dovlecei si mamici de dovlecei.
Eu am reusit sa racesc si ma simt naspa de tot, dar sper sa ma pun rapid pe picioare. Imi curge nasul ca la un robinet strict si in curand o sa arate ca o soseta flausata de-atata sters... Bag paracetamol si ceai si speram sa treaca rapid.
cristina_ana daca ar putea sa fie o solutie pentru voi cortul, atunci sa stii ca merita investitia.
Voiam sa-ti mai spun vis-a vis de invatat baietii la olita... ca merita incercat si "trasul la tinta". Adicatilea pui in olita ceva (pufarine, pufuleti sau altele de genul) si pui baiatul sa-i "impuste" si sa vedeti daca nimereste sau nu Poate-l incanta ideea si-o sa stea cu surubelul scos ori de cate ori va fi nevoie si nu va risipi pipilik pe chilotel ca daca picaturile alea erau esentiale?? Zic si eu..ca poate merge.
devylla ce mogaldete frumusele aveti, mai. Si cizmele Erikai m-au dat gata. Vreau si eu sa-i iau lu' fii-mea de-alea dar ce-am gasit erau de-o calitate super-indoielnica. Mai caut...
Iar Lisa ce mare s-a facut...ohoho...ptiu-ptiu...si frumoasa foc. Tot migdalata e si ea .
Luto ce de-a bucate ai mestesugit, olalaaaaa. Iar Davidel la bradut este senzational. Ochii lui de peruzea m-au dat gata. Da-i un pup din partea noastra si papa-i un pic falcutele in locul nostru.
Eu pana acum nu-mi faceam mari griji si ma tineam tare sa nu fac niciun fel de comparatii, dar cred ca sarbatorile-s de vina si faptul ca am avut ajutoare prin casa iar eu avand mintea libera caut problemele chiar daca sunt uneori inchipuite. Adevarul este ca noi pe Radu il punem in patut doar la nani si ziua sta pe patul nostru si de-asta il gasesc in curu gol cu pantalonii scosi. Si ma intrebam totusi nu-i prea multa agitatie pentru un pui atat de mic?
Danuta Drum bun, dragii nostri. O sa va simt lipsa dar ma consolez cu ideea ca la intoarcere o sa ne delectati cu o multime de povesti si de pozici. Tinem pumnii ca Ana sa se comporte bine la drum si voi sa aveti cale lina.
Anamaria1979 ce flacau minunat aveti si voi Si ce bine sta el pe burtica! Bravos!
Nela Deci si voi v-ati ghiftuit Sa va fie de bine si nu iti face probleme ca nu dai jos, ca se vede pe silueta ta ca nu ai asa mari probleme. Deci Ana a reactionat bine la alimentele "interzise". Asta-i un lucru excelent.
N-ai idee ce mult va invidiez ca sunteti asa haiduci si toata ziua bagati plimbari. Al meu sot nu se duce nici pana la colt fara masina Ce plimbari?? care plimbari?? Offf, si ce mi-e dor sa mergem asaaaa, la degetel, sa cascam gura pe ici pe colo, sa ne hlizim si sa comentam despre toate prostioarele.
L-am scos si noi zilele astea pe Raducan si daca nu l-a infofolit si i-a tras fularul pana peste cap, pai n-a facut nimic. Degeaba ii tot ziceam sa-l lase un pic sa "respire".
Acum, daca eu am racit un pic, baiatul fornaie unpic...nu pot sa povestesc ce "diaree verbala" a prins la adresa inconstientei mele de mama. Eiii, ii trece!
Andra e cu cortul...dar se pare ca o sa se generalizeze epidemia asta
monique Frumoase fete ai, frumos bradut, frumoase sarbatori ati avut. Unde ati petrecut? La parintii tai sau acasa?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
liliac1 spune:
La Multi Ani Stefane! La Multi Ani Stefanie!
D'ale Andrei
happy_uka spune:
Aaa, act aditional;
La multi ani Stefanutilor!!!!
Si mai uitasem sa va spun ca a noastra isi ridica piciorusele cand sta pe spate si le studiaza asa ca pe o jucarie noua, o distreaza cand oboseste si le lasa in jos apoi iar apar... Hehe .. Si de apucat obiecte imi faceam si eu probleme.. Dar vad ca nici voi nu aveti performante de-astea. (nu de alta dar maine poimaine tb sa o pun pe olitza si cum apuca hartia igienica, nu??? )
In sfarsit aadormit pe mine .. cred ca bag si eu un nani mic.
Uka, cea mai fericita mamica de Carina nascuta pe 14 septembrie 2009
@
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|
liliac1 spune:
uka Wow, ce costum bengos de craciunel alre Carina voastra Tare-i scumpicica, sa o pup eu pe ea.
Lasa soacra in pace si nu mai pune la suflet ca nu face bine la moral. Bucura-te de cele mai pretioase cadouri pe care ti le face micuta ta si totul va fi minunat.
D'ale Andrei
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 uka Wow, ce costum bengos de craciunel alre Carina voastra Tare-i scumpicica, sa o pup eu pe ea. Lasa soacra in pace si nu mai pune la suflet ca nu face bine la moral. Bucura-te de cele mai pretioase cadouri pe care ti le face micuta ta si totul va fi minunat. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Merci Liliacule! Nu ma stresez, mai nou chiar o iau ca atare...
Ma intrebam ce fac ale mele constancente? O Selen ceva, o Santo, mai nou avem si pe Aida printre noi.. vad ca tac malc Eu tot astept intalnirea aia... poate maine nu mai plooo.
@
_@@@
_ @@@@@@@@
_|
NelaM spune:
Liliana, daaa, eu fara plimbarile astea noastre as fi moarta! Ma bine-dispun intr-un mare fel. Imi place arhitectura orasului asta la nebunie! Este o aventura fiecare plimbare si sincera sa fiu, imediat o sa epuizam lista mallurilor mari, ca le-am luat pe rand.
Zilele astea, cand s-o face frumos, o sa mergem sa ne dam cu telefericul, pana la statuia lui Budha si inapoi. De abia astept. Iar joi am inaugurat si ferryboat-ul, pe distanta mica, e adevarat, dar mi-a dar curaj sa incercam si pe distante un pic mai mari.
Pozele de joi le-am pus AICI. A fost o vreme superba! Din pacate, acum s-a racit foarte tare, am geamurile toate aburite, datorita scaderii bruste a temperaturii de afara. Sper sa isi revina, totusi.
Ana nu face multe din cate le zici tu: cu statul pe burta, cu rasul in hohote (rade cu ceva sunete, dar nu pot zice ca sunt hohote...), si cate si mai cate. Cum zici si tu, cand am mintea odihnita, ma mai apuca si pe mine, dar in rest nu prea bag de seama. Isi da ea drumul, sunt convinsa, toate la vremea lor.
Imi pare rau sa aud ca esti racita. Pupam sa treaca si sa nu ia si restul familiei.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Aaa, act aditional; La multi ani Stefanutilor!!!! Si mai uitasem sa va spun ca a noastra isi ridica piciorusele cand sta pe spate si le studiaza asa ca pe o jucarie noua, o distreaza cand oboseste si le lasa in jos apoi iar apar... Hehe .. Si de apucat obiecte imi faceam si eu probleme.. Dar vad ca nici voi nu aveti performante de-astea. (nu de alta dar maine poimaine tb sa o pun pe olitza si cum apuca hartia igienica, nu??? ) In sfarsit aadormit pe mine .. cred ca bag si eu un nani mic. Uka, cea mai fericita mamica de Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @ _@@@ Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ ! _ @@@@@@@@ _| |
ce tare ai fost!
Foarte frumoase pozele, ati avut o atmosfera super in familie, bravo!
Ce dulce e Carina, chiar si cand plange, in ultima, e o scumpica!
SARBATORI FERICITE!_
happy_uka spune:
Spectaculoase pozele tale Nela!! Chiar ca ai ce admira pe acolo. Pup 2 fete frumoase si un tatik mandru
@
_@@@
_ @@@@@@@@
_|
NelaM spune:
Am vazut si pozele Sabinei, dragute foc. Ce grasunica este Lisa..wow! Super mult a crescut.
Erika este frumosa foc, as always!
SARBATORI FERICITE!_
NelaM spune:
Gata, ma bag si eu la un somnic, alaturi de Uca si Carina.
Si am uitat sa zic de pozele lui Moni, cu caciulita super meseriasa pe cap! Le-am vazut mai demultisor, dar mi-au placut tare.
Aida, ceva poze proaspete de la buza marii?
V-am pupat!
SARBATORI FERICITE!_