--> --> -->

Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani celor cu numele Stefan sau Stefania!!

Pupa mama pe bib Stefan

Am vazut poze cu Alex si David. Alex m-a topit cu gurita lui, iar David cu ochisorii lui albastri ca marea...

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

In asteptarea lui

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza!
Dana, drum bun si sa petreceti frumos la mama ta. Si noua o sa ne fie dor de tine.
Nu am stiut ce bucatareasa grozava esti Lutoniana si pe deasupra le ai si cu arta decoratului. Ce de bunatati ai pregatit tu acolo. Si ce calut a primit Davidelul.
Anamaria, ce par mare are puiul tau. Am vazut ca si el isi tine bine capul cand sta pe burtica.
Ma bag sa vad pozele devyllei si sa pun si eu niste poze ce email.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANTATE TUTUROR CELOR CARE POARTA
NUMELE SF. STEFAN!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele,

mai primiti o acum? sau poate un ..

aseara s-a intors si gazuta de pe burta pe spate pentru prima oara ..

crystina imi pare rau ca a avut lily gripa porcina. bine ca nu a luat si ruby. sunt tare frumoase fetitele tale! te voi trece in listuta!

raluk pupaceste elle pe alexutzul frumos!

delia ce craciunita frumoasa si ce de bucate super pe masa!

lili ma bucur ca v-a placut .. e un tort excelent! nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare .. nici anna nu apuca, dar rade cu glas ca sa spun asa.

anamaria tare dulce e piticul tau!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani Stefanei si Stefanele

Fetele va doresc Sarbatori frumoase in continuare

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus fetele!
Ce faceti, cum sunteti?

Eu pleznesc de la atata mancat zilele astea... ca de fiecare data, mi se pare ca ma indop in nestire cu mancare si dulciuri! Ei, dar noi sa fim sanatosi, ca straturile de slaninuta nu s-or pune singure acuma... tre' sa facem si noi ceva in privinta asa.

Asaaa, am citit tot tot, sunt pusa la punct cu tot ce a miscat si misca la noi in odisee. Am tot cititit zilele astea, cand am avut vreme, insa cu postatul mai greu.

Am vazut toate pozele, de la cele ale Anei (pe care o sarut dulce dulce si le urez parintilor drum bun, mie una o sa imi fie dor de Danuta si postarile ei dragute!), pana la cele ale lui Luto (mai mai, ce de bunatati am vazut acolo pe masa, iar bunatatea cea mai buna am vazut-o in bouncer!), la cele ale soimitei (ce frumoasa atmosfera ati avut, asa, departe de casa, foarte frumos, m-a uns la suflet; si imi pare tare rau sa aud ca ati fost bolnaviori, ma bucur insa ca sunteti mai bine acum). L-am vazut si pe Alex al Ralukai si parca, parca se vede un pic soarele si pe strada lor, avand in vedere ca am vazut-o pe Raluka mai activa zilele astea.

Iulia este totala in cort si cu ocazia asta mi-a adus aminte si eu de copilarie, cand faceam ca si Dana, cort pe sub masa... si tot pe langa aceeasi masa alergam sa nu ma prinda sora-mea sa ma altoiasca, asa, ca intre doua surori ce se iubesc tare tare. Perete din acela am si eu de gand sa ii fac Anei, cand va fi un pic mai maricica.

Si pozele Anamariei le-am vazut, Alex este un baietel tare frumos, spre mandria tatalui).

Nu am vazut inca pozele Devyllei, imediat arunc un ochi in mailul comun sa ma delectez olecuta.

Si sa nu uit de Aidan cel cu buzitele de zmeurica, ce frumos sade el in costumasul acela maro. Dulce foc!

Parca Elle a facut cozonaci, nu? Stiu ca am vazut cozonaci super crescuti, foarte faini, cred ca au fost o minunatie.
Elle, ce mai fac fetitele tale, cum mai sunt? Cum a fost la nasi? Le pupa mama.

Noi suntem bine, am sarbatorit Nasterea Domnului foarte frumos, am vorbit si cu parintii, am facut si poze (pe care le-am pus la semnatura deja, daca vreti sa ne vedeti) si am umblat tare mult! A fost o vreme superba in ajun de Craciun si am tot umblat, stiti voi cum suntem noi, cu musca in ureche... In afara de ziua de Craciun, pe care am petrecut-o acasa, restul zilelor am plecat dimineata si ne-am intors seara. O sa fac unul dintre albume publice, daca doriti sa mai vedeti imegini cu HK.

In rest, toate bune, azi m-am vopsit, o culoare naturala, ceva castaniu cu nuante roscate, nu foarte diferita de culoarea mea naturala, macar am mai acoperit din firele acelea albe.

Cu soacrele, eu ma abtin de la comentarii.

Cristina, ce iti mai fac copilasii? Am salvat si eu site-ul cu salate, poate poate mananc si eu mai sanatos. Sa stii ca am tot mancat zilele astea de toate, de la potocale pana la sarmale si castraveciori murati si vad ca e ok Ana. E un pic mai maraita seara, dar asta nu e o noutate.

Mihaela, ce mai face Josh? Poze noi nu mai ai?

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dragele mele

Va pun si eu niste pozici noi
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Craciun2009TgMures?authkey=Gv1sRgCMzjlMi66uG--wE#5419882031209449026

Delia ce craciunita frumoasa ati avut, bine ca ati scapat de raceala.

Luto foarte frumos Craciunul in 3, si David e un dulce. Cozonacii sunt opera ta?

Va pup

Mergi la inceput

Monique, foarte reusite pozele! Si cele dinainte de Craciun, cand gateste Teodora cu bunica.
Ce mare a crescut Andreea! Si are trasaturi tot mai frumoase.
Ce generos a fost Mosul si la voi, imi place!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

La multi ani si din partea noastra tuturor Stefaneilor si Stefanelelor! Sa fie sanatosi, voiosi, voinici!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

La multi ani si de la noi!! Sper ca va gasesc vesele si odihnite.. Nu prea am avut timp sa citesc dar recuperez eu.
Am vazut zeci de poze cu craciunei, caraciunite, reni, bucate alese, mese imbelsugate.. Va felicit pe toate pentru talent.
Mi-au placut toate pozicile, dar in special comentariile Luciei.: " tati ma iubeste f mult", urmatoarea: " mami s-a facut cat malu'". Vai cat am ras; exact asa abordez si eu problema.. cu simtul umorului ca altfel ma ia depresia . Am ca " new year's resolution" sa ma las de dulciuri, ma autosugestionez ca-i fac rau Carinei daca bag ca sparta .. mai nou m-am fixat pe chec... Cred ca m-am ingrasatsi uitandu-ma la pozele voastre cu torturi ...nu mi-a fost usor!
Daca tot va laudati cu soacrele, poate intra si a mea in top. Madam nu se spala pe maini cand vine la noi si o ia in brate pe nepoata pentru ca , citez:" ce draga, m-am spalat acasa"... Sau o tine in fundulet pe asta mica inca de la inceput ( aici ma crizez si i-o smulg din brate). Ce mai face: daca am avut nevoie sa stea cu ea m-a sunat in jum de ora sa ma intorc ca s-a trezit din somn, i-a dat biberonul dar uitase sa o schimbe asa ca a pus-o imediat pe masa de infasat si a schimbat pampersul dar afurisita mica a dat laptele afara.. si nu, nu daduse aerul afara, uitase... deci..... Inutil sa va spun ca nu o mai las ever ca babysitter. Mai zice de-alea: de ce o pupi atata ca o maltratezi (!?) sau :"copiii mei au facut la oala de la 4 luni" !!! E penala!!
Eeeee? Ne calificam si noi?
Zilele astea am tinut-o numai in vizite, plimbari, musafiri, agitatie, dar copilul meu e ne-deranjabila ( asa i-a spus o mastusa), imparte zambete si chiote, adoarme instant pe umarul meu.. Ce sa mai, e dulce rrrau!!
In dimineata de Craciun mi-a facut cel mai frumos cadou: a ras in hohote!! muzica pentrj urechile mele, va dati seama. Si face si o gropita de tot farmecul!
Mi-am laudat destul cioara -partea cu azi-nu-vrea-sa-doarma-deloc-si-m-a-facut-cu-nervii -- nu v-o spun
Am pus si noi poze de zezon , ca tot omu'
Va sarut si va zic sincer ca mi-a fost dor de voi.

Uka, cea mai fericita mamica de Carina nascuta pe 14 septembrie 2009

@
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|

Mergi la inceput