Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Am trimis pe mail cateva pozici de sezon,pentru cine are timp si doreste sa ne vada

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Multumim Sabina,minunate pozicile.
Spune-mi te rog, de cand ai inceput sa pui bulfeiul acela de fata in scaun ? Ca eu am inceput sa studiez adanc problema si ma uit prin magazine, pipai si compar scaunele. Am vazut si pufoase, si din lemn...si cu "geanta de jucarii"....dar tot imi zic sa mai astept pana va sta Davidelu in fundulet.

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Am citit la zi dar e 3.37 si nu prea mai tin minte.
Imi place la nebunie cand e Cristina activa.
Am vazut ca s-a reactivat Kristina de UK si daca nu apare alta fata te rog sa-mi trimiti pe PM datele sa te trec in listuta . Cu prima ocazie esti invitata noastra la intalneli
Mie nici nu-mi vine sa cred ca suntem de 1 an aici si am inceput sa ne facem prieteni...e asa frumos....dupa ce luni intregi am stat ca doua cucuvele amandoi.....
Abia astept acum sa sune cineva sa zica ceva de intalneala.

Va las si eu poze de la Craciunul nostru ...de sezon cum zic fetele
Craciunul in 3

Mergi la inceput

Hai ca mi-am mai amintit ceva pai bine mai fetelor dar ce rautacioase sunteti....v-ati lasat orbite de cuvantul soacra si nu vedeti mai departe. Femeia, soacra Cristinei STIE ce gospodina desavarsita este nora ei si tocmai ca sa ii faca o bucurie i-a adus o carte de bucate, sustinand astfel pasiunea ei. Este bine cunoscut faptul ca persoanele care gatesc mult, zilnic ...mai raman si in pana de idei, asa ca micul dar e nemaipomenit

Ce sa mai zic de soacra lui Kawaichan care e aranjata si dichisita.....

Fara nicio legatura cu subiectul, mi-a placut la nebunie masa de Craciun a Deliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata dragelor!

sunt insomniaca astazi..probabil de nerabadare sa plecam la parintii mei! astept sa se trezeasca Ana, sa-i dau papa, sa mai aranjam din bagaje si apoi, la drum!

Cristina am salvat si eu linkul ce ni l-ai dat! bineinteles ca primul fel de mancare ce mi-a sarit in ochi a fost tortul acela cu multe portocale
Liliac deci..nu stiu cum sa-ti spun, dar ne luam si noi cort din acela pentru Ana..de pe acum, ca prevad vremuri de mari "lipsuri" (mi-am propus ca atunci cand ne intoarcem din vacanta, neaparat trebuie sa o invatam sa doarma la ea in patut pe timpul noptii)
cu apucatul sutienului cu manuta...cred ca face asta de o saptamana (de cand am plecat la bistrita, pentru ca acolo a trebuit sa o mai alaptez si stand cu ea in brate..noi, de obicei, cum stam culcate pe-o parte, nu prea are cum sa faca asta..ca ar trebui sa ridice manuta un pic peste cap); nici noi nu intindem manutele spre jucariile de la salteluta (adevarul este ca sunt si prea sus..eu nu stiu cum l-or fi gandit astia); avem un delfinas care are firul mai lung si pe acesta il iau eu si i-l pun pe piept..in rest, se uita la ele..atat.

Mada
tin si eu pumnii pentru prietena ce participa la preselectie!

Cristina te admir pentru cat esti de deschisa..de fapt, daca tin eu minte bine, cred ca o marturisire de-a ta la Odisee, ne-a facut sa devenim nu doar un simplu grup de gravidute ce compara ecografii, burtici si alte chestii, ci un grup de prietene..nu stiu, asa am simtit eu in acel moment; cu sexul, habar nu am cum este mai bine..noi cum stam intr-o garsoniera, va dati seama ca vom epuiza rapid locatiile "ca-n filme" (gen blatul de bucatarie si masina de spalat..daca stau bine si ma gandesc, nici nu prea imi surad); un lucru stiu sigur: ca nu as vrea ca Ana cand va fi mai maricica sa se intrebe "oare mami si tati se mai iubesc?" (si ma refer aici la manifestarile de afectiune, gen sarut si imbratisare)...pe parintii mei nu i-am vazut niciodata sarutand-se (de fapt..i-am vazut o singura data, pe la 8 ani, dar am considerat ca este o chestie atat de rusinoasa, incat am ramas blocata in usa si mi-am acoperit ochii cu mainile)

va pup! imi va fi tare, tare dor de voi!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Liliachioiti raspund si tie si apoi ma culc,promit
Apropos de dezvoltarea copilului....schimb impresii cu mama, adica bunica fiului meu...care se simte de la o posta cat e de dezamagita ca nu ii punem o caciulita, ca nu ii pun carpe calcate cu fierul pe burtica, chiar daca nu il doare burtica etc.
Si ii trimit un filmulet pe mail in care Davidelu incerca sa-si bage picioarele sub el....si e de mare coma cum se straduieste el acolo....cu capul infundat in cearsaf....
Comentariu: "vai mama, da' asa devreme sa-si traga picioarele sub el...." (se intelegea ca este super dezvoltat copilul)
Zilele trecute eram cu o jucarie in mana si mama imi zice sa le spal bine ca le duce la gura. Ii spun ca nu duce nimic la gura si nici nu le apuca ...deci nu are rost sa le spal....Numai pumnii si-i duce la gura....
Comentariu: "nu duce jucariile la gura ? " (mirare totala...pauza cateva secunde, se intelegea ca e copilul prostanac)
Asa ca eu orice as face nu e bine ...drept pentru care am hotarat sa-l las pe Davidelu sa faca ce-o vrea ca sigur va face.

Am insa un semn de intrebare si chiar am vorbit si cu Mangulica. Am descoperit ca gresesc undeva :
peste zi, Davidelu sta ori in leagan, ori in bouncer, ori langa mine pe canapea unde nu are asa mult loc...ori la plimbare in carut si eu nu petrec asa mult timp cu el in patul mare, unde sa aiba si el spatiu liber de manevra ...sa se zbata si sa se intinda ....eventual sa se intoarca. Asa ca avem o noua regula de cateva zile: o ora in patul mare la joaca. Sa vedeti voi cat succes am si cata veselie e pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Servus Luci..nu m-am putut abtine sa-ti mai zic ca este un scump flacaul vostru drag..cum se trezeste el dimineata..si ce ochi frumosi are!
yumii..si ce mancaruri! (grig ar fi fi innebunit sa vada friptanele acelea)
ma duc imediat sa vad si pozicile Sabinei

Astazi este zi de sarbatoare..La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Stefan! (imi vin in minte Stefanut al Ralucai_u si Stefania, fetita Iulieipapusa)

si..va doresc tuturor..sa pasiti cu zambetul pe buze in Noul An!
va imbratisez cu drag!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Am trimis pe mail cateva pozici de sezon,pentru cine are timp si doreste sa ne vada

Multumim Sabina,minunate pozicile.
Spune-mi te rog, de cand ai inceput sa pui bulfeiul acela de fata in scaun ? Ca eu am inceput sa studiez adanc problema si ma uit prin magazine, pipai si compar scaunele. Am vazut si pufoase, si din lemn...si cu "geanta de jucarii"....dar tot imi zic sa mai astept pana va sta Davidelu in fundulet.

La inceput o tineam inclinata la 45 grade.Si ea,se impinge in maini,in coate sa se ridice in fund.Acum o pun de cateva ori pe zi in scaun,o las cat ii place si se distreaza.Nu are un balans bun,este normal.Vine in fata si se poate lovi.Stau cu ochii pe ea ca pe butelie :)Nu sta mai mult de 2-3 minute in pozitia asta.
Si apropo de comentariiLa Erika eram disperata sa fie totul ca la carte,verificam tabelele de dezvoltare(greutate,psihomotorie) si cu toate ca a fost si este un copil precoce,tot am avut parte de comentarii.
Acuma ma lasa totul rece,Lisa e atat de diferita de sora ei,si ca ritm de dezvoltare si ca temperament,la inceput aveam tendinta de a le compara mereu.Ma minuneaza schimbarea lor de la o zi la alta,si a Lisei care ne incanta cu rasete de bebelus si gangureli.Mai nou spune ammm-mmma-mmmaaa,iar Erika striga dupa mine prin casa ca ma cheama Lisa si schimbarea Erikai,care are o memorie de invidiat,si retine detalii pentru noi adultii nesemnificative.Nu spun cum ii turuie gurita cand incepe sa-mi povesteasca cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La Multi Ani si de la noi!
Unombun si iulia papusa va urez insanatosire grabnica. Unombun stiu ca iti este greu dar trebuie sa ai grija de tine in primul rand ca nimeni altcineva nu o va face.
Cristina Ana bine ca ai scapat de socrela. Eu una recunosc ca am primit acelasi cadou de la a mea o carte de bucate dar binenteles cu mii de scuze sa nu ma supar. Nu m-am suparat dar nici nu cred ca m-am uitat prea des pe ea. In rest te admir ca ai doi copilasi dragalsi si te descurci asa bine cu amandoi.
Noi ieri am avut nasii in vizita, azi vin parintii mei, sora mea saptamana viitoare iar socrii dupa ei cand le trece raceala.
M-am enervat ca toata lumea tragea de noi sa mergem la ei cu copil mic dupa noi si asa ca anul asta am spart traditia de a merge pe la altii si am stat acasa cu bebelusul drag si sotul de craciun. Si a fost foarte bine ca am fost linistiti si nu agitati ca la botez cand toata lumea a tras de mine si de copilul asta de parca eram exponate. In fine acum toata lumea vine in vizita chipurile cu greu ca de trebuie sa plece din casa sa vina din provincie la bucuresti.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Si am pus pozici proaspete pentru cine doreste sa vada.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=72

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Si am pus pozici proaspete pentru cine doreste sa vada.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=72

ce dragut e Alexutu in poza 72 Va pupam dulce

Multumesc Sabina de raspuns

Mergi la inceput