Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kristina, imi pare tare rau ca ati fost asa de bolnaviori. Eu cred ca lesinam de frica daca ar fi avut copiii mei gripa porcina! Dar cum de nu ati luat si voi? Nu e chiar asa de contagioasa cum se zice? Oricum, eu va doresc multa sanatate!!!
Delia, am vazut pozele tale, ati avut o atmosfera de vis de Craciun!!! Papa bun si lumanarele pe masa! Si Craciunita voastra e adorabila, dar vad ca tot ca si a mea este, cu 2-3 fire de par. (sau poate ca e blondut, si de-asta nu se vede?)
Roxxy, ce Craciun frumos ati avut voi! Distractie placuta in continuare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Kristina, imi pare tare rau ca ati fost asa de bolnaviori. Eu cred ca lesinam de frica daca ar fi avut copiii mei gripa porcina! Dar cum de nu ati luat si voi? Nu e chiar asa de contagioasa cum se zice? Oricum, eu va doresc multa sanatate!!!
Delia, am vazut pozele tale, ati avut o atmosfera de vis de Craciun!!! Papa bun si lumanarele pe masa! Si Craciunita voastra e adorabila, dar vad ca tot ca si a mea este, cu 2-3 fire de par. (sau poate ca e blondut, si de-asta nu se vede?)
Roxxy, ce Craciun frumos ati avut voi! Distractie placuta in continuare!

POZE

Asa e Cristina, soimita face parte din clubul chelboseilor , speram sa adunam un mot onorabil pana la un anisor .

Merci pt retete , binenteles ca mi s-au lipit ochii de niste prajituri inainte sa citesc ce-ai scris tu, sa nu ma uit in rest . Bem apa si trece .

Bine ca ai scapat de socrela, poate te odihnesti si tu un pic acum . A venit mosu?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, sunteti minunate
Deci, spuneti voi ca ar trebui sa fiu mai rilex. Sa vad daca-mi si iese faza asta. Problema este ca ficioras nici macar mana pe tzatzica nu pune ci sta cu pumnisorii stransi la piept si doar daca ii intind eu un dejt, ma prinde strans ca nu cumva sa plec de-acolo. In rest...nada-di-nada.

Danuta Multam fain de pontul cu "manutele la piept". Eu recunosc ca il asezam cu bratele flexate dar un pic inainte si nu ii place deloc-delocutz. Si Andra numai pe burtica dormea bine tocmai de-asta imi faceam mici griji. Tare-i naspa ca fac mereu comparatii, dar nici nu ma pot abtine sa nu le fac.

cristina_ana am salvat si io link-ul cu salate ca vreau si eu sa imi iau pantaloni macar L daca nu o masura de-aia imposibila ca a cuscrei..XS. Promit ca ma apuc si eu de treaba ca deja nu-mi mai plac deloc. Sincera sa fiu, ma bucur ca Andra mi-a nenorocit cantarul si am convingerea ca nu voi mai ajunge niciodata la pragul meu psihologic de 55 de kile. Cred ca acum am o tona!!

Delia Intr-adevar, centrul vostru educational adus de Mosu' e extraordinar de interensat si ma bucur tare mult ca-i place soimitei. De fapt, uitandu-ma la pozele voastre si vazand soimita cum se agita la zdranganici am realizat ca al meu n-are nicio tragere de inima catre atarnatoarele noastre.

Madalina speram sa ne spui cand va fi cazul sa participe prietena la emisiunea cu pricina. Eu recunosc ca la ultima editie nu m-am uitat chiar deloc, dar pentru tine voi vota cu mare drag!

Cred ca ma retrag si eu strategic catre nanita de-acum, nu de alta dar trebuie sa pregatesc din nou cortul!!!
Cert este ca exista si-o parte buna in toata nebunia lu' fii-mea: de 2 zile dorm si eu cu sotul meu

Noapte buna mamici de dovlecei!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Fetele sunteti niste scumpe ca de obicei,toateeee
A luat prima preselectie,apoi le-a dat o coregrafie de invata,le-a filmat cand a dansat si a spus ca daca e sa o aleaga,o suna prin ian-feb,daca nu o suna inseamna ca nu a selectat-o.Eu sper sa o sune iar daca nu macar am incercat
I-am facut si eu baita la pitic si acum la pus mama la somn.Mai nou isi ridica piciorusele,abia astept sa-l vad cand s-o prinde cu mana de ele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Cert este ca exista si-o parte buna in toata nebunia lu' fii-mea: de 2 zile dorm si eu cu sotul meu

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Cred ca ii cumpar si eu cort lui Andrei!!! Ca nici noi nu mai reusim sa ramanem deloc singuri. Nu vrea sa doarma decat cu noi in pat. Degeaba il mutam dupa ce adoarme la el in camera, se trezeste si vine inapoi! Noi si prostioare facem cu el langa noi, cand doarme bineinteles, dar e naspa tare, bagati bine sub patura si in liniste totala!

POZE

Mergi la inceput

Mada, eu ii tin pumnii prietenei sa reuseasca!!!!
Monica, nu ai mai intrat zilele astea! Cum ati petrecut de Craciun? Ce a primit Dragoselul?
Monikus, tu ce mai faci? Cum mai e Rares?

POZE

Mergi la inceput

Cred ca ma duc si eu la nani, ca tocmai ce mi-au adormit ambii copii!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Am vazut ca raluka a fost foarte activa astazi deci e un semn bun.
Chiar ma gandeam zilele astea la iuliapapusa ca poate nu ii este bine daca nu a mai scris. Sanatate multa ii doresc.
Si tie ombun iti doresc multa sanatate. Parca sunt prea multe greutati pe capul vostru.
Acum ca a adus vorba liliana si am vazut si pozele cu Sofia Deliei care-si tinea sindura jucaria, am stat si m-am gandit si nici al meu nu apuca jucariile. Dar nu cred ca e nimic ca de prins ma prinde de mana. Parca capul nu si-l tine prea bine.
Cristina, nu va este frica ca se trezeste in momentele alea? Eu chiar ma gandeam ca ar trebui sa incep sa inchid usa de la baie cu cheia cand fac baie ca deja e mare si pricepe. Cu dormitul, tu ai noroc ca e la camin si doarme ziua acolo dar sa vezi ce greu il adorm eu pe al meu. Cu pipi poti sa-l inveti sa faca pipi la wc din picioare, ca si barbatii. Noi am scapar ziua de pampers de prin luna mai dar sa nu crezi ca nu-si mai da drumul pe el cativa stropi. Spune ca face pipi dupa ce-si da drumul un pic in chiloti dar nu tot timpul.
Ne mai auzim maine. Noapte buna.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Inca nu m-am culcat, ma uit pe Euforia la Academia de sex!
Diamar, pe mine ma vede Andrei tot timpul dezbracata, inclusiv cand fac baie, dar nu pare interesat de ce vede! Eu nu prea as vrea sa il invat rusinos. Nici nu stiu cum e bine sa fac. Zilele trecute a venit pentru prima oara si mi-a ridicat bluza si brusc a inceput sa suga de la tzitzi, probabil era gelos pe bebe, dar la final a concluzionat: tzitzi e bleeeeah!!!!!!! Nu i-a mai trebuit pe urma!
Cu sexul, ce sa zic, s-a intamplat de multe ori sa se trezeasca, si a trebuit sa ne oprim. Iti dai seama ce placut! Si acum sunt si 2, ba plage unul, ba altul!
Imi imaginez ce greu iti este cu 2 acasa tot timpul. Pe mine cresa m-a slavat cu adevarat. Acolo doarme si mananca fara probleme, acasa e jale.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am trimis pe mail cateva pozici de sezon,pentru cine are timp si doreste sa ne vada

Mergi la inceput