Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 5
liliac1 spune:
Delia Ce craciunita aveti voi langa brad Si ce masa festiva ati aranjat. Iar voi nu pareti deloc obositi. Pai daca asa aratati la oboseala, inseamna ca atunci cand sunteti fresh ne luati ochii, of-of, mai, mai.
kemsy Ce nemultumire iti creezi si tu cu masa de botez Pai eu asa imi doresc sa fie, o masa la restaurant dupa ce-i facem lu' Radulescu balaca-balaca si dup-aia odihna cu el langa mine. Am experimentat faza cu "toata noaptea" si dimineata, dupa ce toata lumea ma invartise ca deh, trebuia sa dantuiasca "cumatra", m-a luat copila la "intrebari". Ma uitam cum dormea sotul langa mine si-mi venea sa-i dau cu tigaia-n cap ca eu trebuia sa stau sa alaptez, sa schimb kk, sa ma maimutaresc si eventual toate in liniste. Acum nu-mi mai doresc asa ceva nici sa ma picuri cu ceara. Rilex, beibi, ca este mai bine asa. Parol!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
liliac1 spune:
Si acum sa va marturisesc si voua din nemultumirile mele.
Radu are deja 2 lunite dar...nu da niciun semn ca ar vrea sa apuce vreun obiect, nici nu face tumbe, nici nu stie sa stea pe burtica, nici nu rade zgomotos ci doar zambeste strengareste. O fi de rau??
Dar in schimb se agita rau de tot, da din maini pana se pocneste peste fetisoara lui frumoasa apoi urlaaaaa, iar din picioare mestereste intr-un mare fel, ca daca ii pun izmene fara bretele in 5 minute si le scoate. Mi-e teama ca totusi este prea mult pentru el.
Plus ca azi m-a spart cu kk. Mi-a facut de vreo 4 ori in jumate de ora iar de 2 ori era chiar ca un mucilagiu. Nici nu stiu cum sa interpretez, ca eu zilele astea m-am ferit de tot ce-as fi stiut ca mi-ar fi putut dauna la laptic. Citisem pe undeva ca ar fi semn de dezhidratare...asa ca am incercat sa-i dau ceai de bebelusi dar mi-a scuipat biberonul iar la lingurita mi-a ciugulit vreo 10 guri, apoi ce-am incercat sa-i mai dau il tinea in gatisor si-l dadea afara
I-am verificat fontanela si nu este deloc adancita. Ce-ar putea sa fie chestia asta?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
delia79 spune:
Dana, da, centrul de activitati e de la mosu' si ma bucur ca-i place soimitei, macar acum la inceput . Piftia am cumparat-o .
Kemsy, asculta ce zice madam Liliac, ca zice bine. Noi am avut petrecerea de dupa botez de la 6 la 12 si a fost cea mai grea zi din viata mea si a fetitei, care era ultra-mega obosita. Never again petrecere asa tarziu cu bebelus. Parerea mea , fara suparare.
Liliac, pai de ce-ti creezi stresuri inutile? Uite, soimita are 3 luni si o sapt si a inceput sa apuce/tina jucarii pt cateva secunde de vrea 2-3 sapt doar. Pe burta nu sta neam, doar la masaj 1-2 minute si atunci vad ca-si tine un pic capusorul. De tumbe nici pomeneala si nici nu rade zgomotos. Na, eu nu-mi fac asa probleme, va face de toate cand va fi pregatita. Eu spun sa savurezi zambetele cu gropite ale lui Radulescu si va veni vremea cand va face si tumbe .KK la fel a facut si a mea de vreo 2 ori, cica ar fi diverse secretii din gatut (vezi muci). Daca afli vreo alta explicatie, as vrea si eu sa stiu .
Dana, Liliac
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Dana15 spune:
liliacule nu stiu ce sa zic de cacacel, tind sa cred ca nu-i nimic grav, mai ales daca puiul este vioi nevoie mare..si fontanela zici ca este ok;
cu statul pe burtica..ca eu despre asta vreau sa-ti zic; pana sa mergem la controlul de 2 luni sustineam tare si inflacarata ca fata mea nu poate sta pe burta..dar de fapt eu nu stiam cum sa o asez; o luam incetut, o intorceam cu fata in jos si manutele i le puneam la nivelul umerilor, poate si putin mai in exterior..pai de unde atat forta pe bietul pui de om? m-a invatat medicul de familie..manutele trebuie sa-i fie aproape una de alta, la nivelul pieptului. De atunci, sta Ana intr-o veselie pe burtica..si culmea, ii si place!
nici Ana nu apuca decat fff rar ceva...si atunci, mai ales paturica aceea cu oita sau sutienul meu cand papa
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Acum ca va aud, parca incep sa vad din alta perspectiva faza cu restaurantul.
Liliac, al meu are aproape 3 lunite si apuca ceva doar daca ii pun eu in manuta, respectiv o zornaitoare, si o tine cateva secunde, si daca nu-s atenta si-o da in cap. Apoi, ras in hohote inca nu am auzit, pe burtica sta 5 minute desi nu-i prea place, insa nu tine capul numai drept, ci ii cade in parti. In schimb nu-l mai pot lasa prea mult in bouncer, ca incearca sa se ridice in fundulet, isi baga capul la inaintare, si se ridica, de fapt mai mult se apleaca in fata (ati priceput ceva??)
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui
Asa s-a nascut Loris
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 liliacule nu stiu ce sa zic de cacacel, tind sa cred ca nu-i nimic grav, mai ales daca puiul este vioi nevoie mare..si fontanela zici ca este ok; cu statul pe burtica..ca eu despre asta vreau sa-ti zic; pana sa mergem la controlul de 2 luni sustineam tare si inflacarata ca fata mea nu poate sta pe burta..dar de fapt eu nu stiam cum sa o asez; o luam incetut, o intorceam cu fata in jos si manutele i le puneam la nivelul umerilor, poate si putin mai in exterior..pai de unde atat forta pe bietul pui de om? m-a invatat medicul de familie..manutele trebuie sa-i fie aproape una de alta, la nivelul pieptului. De atunci, sta Ana intr-o veselie pe burtica..si culmea, ii si place! nici Ana nu apuca decat fff rar ceva...si atunci, mai ales paturica aceea cu oita sau sutienul meu cand papa Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Merci Dana pt explicatii, voi incerca si eu! Acum ca am citit ce-ai spus, suna logic sa nu se poata ridica cu manutele in laterale . M-am mai uitat odata la pozele voatre sa vad cum sta Ana pe burtica si cum te calca Grig pe picior .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
madalina84 spune:
Buna seara si de la noi
IULIA sper sa iti revi cat mai repede si sa nu mai stai departe de Luta ta
UNOMBUN,nu stiu ce sa-ti zic cu revenirea asta la hemoragie,fa un sacrificiu de 2-3 zile si ramai in spital ca sa nu se agraveze mai tarziu,orice boala trebuie luata din pripa
CRISTINA tocmai tie sa-ti aduca carte de bucate?!soacra asta habar nu are ce sotie si-a luat baiatul ei.Sper sa scapi de ea cat mai repejor
KAWAICHAN,japonezi astia intotdeauna au avut probleme cu dinti si machiajul ,eventual da-i o guma pt miros si cu machiajul zi de la obraz,mai ales ca ei acum vor sa bage in gura tot ce prind.Eu ma uit la fii-mio cum imi prinde o particica din fata cum face gura mare si ma "pupa"
DELIA ce masa frumoasa ati avut iar pozele cu Sofia cu cadoul in mana sunt superbe
DANUTA si eu am observat animalutele si eram curioasa daca au stat in preajma Anutei?
RALUK ma bucur tare mult ca Alex a fost cumintel,vezi ce baiatu de gasca ai.Si parerea mea e sa-i iei un centru de joaca si sa-l pui acolo cate putin sa vezi cum reactioneaza,dar nu il pune cand e in criza ca o sa faca mai rau(stiu din proprie experienta) ci atunci cand e el linistit sau eventual ia o jucarie mai haioasa si agit-o in fata lui ca sa devina interesat...eu cand i-am agitat prima jucarie in fata nici nu stiu daca vedea clar
LILIAC parerea mea sa nu iti faci inca griji,mai asteapta pana la 3 luni si ceva ca ei abia de atunci incep sa faca km cu picioarele iar de prins cate putin,o sa vezi ca in fiecare zi fac ceva nou
Atat am retinut
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
Dana15 spune:
Delia pozutele noastre nu's tocmai edificatoare pentru ca Ana sta fix cu mainile in laterale..dar pozitia initiala este cu ele mai sub ea, la nivelul pieptului; plus ca poate ati observat ca are si o pernuta pe care sta..deci trisam un picut
Mada cutulaii au stat afara, dar pisicile mai intrau atunci cand stateam cu ea in camera de la parter (cea cu soba..cred ca v-am zapacit de cap cu soba aceea!!..dar Ana era in pat..pisicile langa soba;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Intr-adevar in fiecare zi ceva nou. De cateva zile bib isi tine mainile una peste alta, si le prinde, si le linge...
Asa mult imi place cand observ ca face ceva nou...
Eu va zic noapte buna, ca isi cere bib drepturile
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui
Asa s-a nascut Loris
cristina_ana spune:
Gata, fetele, a plecat soacra, dar eu am avut o zi tare obositoare, ca Andrei nu a vrut deloc sa doarma si Emma a cam plans, cred ca o deranjeaza gingiile, ca vad ca tot isi roade degetelele.
Astazi mi-am facut o mega-salata, cu detoate, multe legume, ou fiert si carne de pui. Asta mica nu pare sa aiba colici, deocamdata.
Sa nu uit, Delia uite aici site-ul cu retetele:
http:/.../Retete/Salate/index-salate.html
Dar sa nu te uiti in rest, ca are fata asta niste retete, toate in imagini, lesini langa ele, nu alta!
Dana, ce pacat ca nu o sa ai net la parinti! O sa imi fie dor de tine!!!
Si fetelor, nu va mai dati la Danuta, ca eu am zis prima, si inca demuuuult de tot, ca ea e femeia perfecta din punctul meu de vedere si ca daca as fi barbat m-as indragosti cu siguranta de ea!
Liliacule, eu cred ca iti faci prea multe probleme cu Radulescu. A mea nici acum, la aproape 4 luni nu tine foarte bine jucariile, abia daca le apuca. DOar cand suge, ca si la Dana, ma apuca bine de ce prinde, sa nu cumva sa plece tzitzica de langa ea. Suge fatuca asta ceva de speriat, s-a dolofanit toata si pe mine m-a lasat fara rezerve de calciu si vitamine.
Si eu stiam ca mucilagiul ala din cacuta este de la mucozitatile lui pe care le inghite.
Ellenuta, tiramisul ala l-am salvat, ca am amestecat crema aia moale cu frisca si gelatina si in final a iesit tare, tare bun.
Unombun, imi pare rau ca ai atitea probleme. Sper ca ti-au facut si o ecografie. Nu stiu ce sa zic mai mult, m-a ferit DD pana acum de asa ceva, dar eu daca as avea hemoragie m-as interna neaparat in spital. Stiu ca e greu cu copilul, dar poate exista totusi o solutie.
Kemsi, subscriu la ce au zis fetele: nu as face petrecere de botez din aia , gen nunta nici daca m-ar impusca cineva. E foarte bine o masa restrinsa la restaurant. Mai ales daca nu ai ajutor. Sa trebuiasca sa te imparti intre invitati si bebe toata noaptea, horror!
Madalina, te-ai intalnit cu prietena ta, cea care vrea sa danseze pentru tine? Mai ai ceva noutati?
Kawaichan, e mare belea si soacra ta, ce sa zic, m-am spart de ras!
Oare si noi o sa devenim la fel?
Cred ca mai vroiam sa va zic ceva, dar mi se inchid ochii de somn, si Andrei asta nu vrea deloc sa se culce, si nici cu sotul nu vrea sa stea, nu stiu ce are, il da la o parte si zice ca ma vrea numai pe mine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL