La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, tuturor!

Va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii!
desi si eu am o stare de neliniste cu privire la ce-o sa ne aduca 2010, sunt decisa sa traiesc totul la maxim....sa profit de ce-o sa pot...

asa ca dupa revelion (am fost la restaurant...first time ever) am continuat petrecerile (al meu sot e si vasile), iar acum ne pregatim pt un noui an de munca...bleah!
de luni intram la "jug"...cu speranta ca o luna trece repede...si vom avea o mica vacanta de o saptamina, doar eu si ovi, in anglia.

dupa care vom vedea. oricum, imi doresc foarte tare si un concediu la vara, nu stiu unde, unde va fi mai ieftin...doar sa mergem undeva.

pupicei mamicilor de clopotei si nazdravanilor mici!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara.

Nati, azi a nins super frumos in Slovenia. Si am facut un search pe net si am vazut ca pentru a ajunge la Bled treceti pe la Kranjska Gora, de fapt e mica distanta intre cele 2 statiuni. In principiu, ar trebui sa plecam acasa pe 4,suntem aici de pe 28.12, dar s-ar putea sa mai ramanem cateva zile. Da-mi un PM cu nr tau de tel.

Rox, atmosfera pe aici a fost "cuminte". Adica am luat cina cu gazda noastra si apoi la 12 noaptea ne-au invitat la ei si am baut sampanie, au tras rachete de artificii si ne-au dat de mancare supa gulas, asta dupa ce terminasem de mancat vreo 3 feluri de mancare. Eu am scapat datorita Antoniei, care nu a apreciat artificiile si a vrut in camera, dar sotul meu si finii nostri, au venit dupa vreo ora cu rau de prea multa mancare si sampanie, pentru ca nu au putut refuza, iar eu am stat linistita in camera, in acest timp. Pe strada au tot fost focuri de artificii,toata ziua, dar din cauza de ceata, foarte deasa nu s-au vazut. Si, apoi, noi suntem intr-un satuc pe un lac, langa orasul Villach, asa ca e mai linistit.
Imi pare rau ca esti asa necajita, sa stii ca eu inca mai incerc....dar te rog, nu-ti pierde speranta,

Elle, cate cutii de ceai vrei? e de mar cu scortisoara, nu? cred ca am vazut aici la Billa sau la Spar. Nu mai stiu exact pretul, dar iti cumpar cu placere. Cand ma intorc, am si drum la Bucuresti.

Am vazut poze frumoase cu copii incantati de cadourile de la Mos Craciun, Doamne ce fetisoare incantate. Ce frumos ar fi, daca ar fi Craciun in fiecare zi........

Va pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Thea Maria, Patricia Alexia, Stefan Cristian !

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

La multi ani Thea, Patricia, Stefan
sa cresti sanatosi alaturi de iubitii vostri parinti.

Ramona, o sa incercam sa aplicam si noi metoda ignorarii atunci cand ne mai plesneste Daria. pana acum ii spuneam ca este urat ceea ce face si uneori o mai puneam la colt, dar se pare ca fara rezultat. sa vedem metoda ta.

Miri, superbe pozele la fel ca si urarile tale. sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb Noah sanatos.

Roxana, te inteleg si-mi pare tare rau ca nu se va schimba nimic in bine in 2010 la voi, dar eu zic sa nu-ti pierzi speranta pt.ca surprizele apar atunci cand nu te astepti. pupici Adelei.

Ema, deja ati inceput diversificarea?! wow, ce repede trece timpul. te cred ca sunteti prinsi cu copii, noi suntem asa si acum, cand este doar Daria, din primavara vom mai vedea... daca ai nevoie de ajutor, nu doar in casa, dar si cu copii nu ezita sa apelezi la matusa mea.

eu sper sa reusesc sa mai merg la serviciu si in ianuarie si februarie, acolo sunt ceva mai linistita decat acasa. daca tine vremea cu mine si ma lasa si bebelina ar fi super. am inceput sa caut locatii pentru botez as vrea sa facem undeva unde sa fie si loc de joaca pt.copii(in aer liber daca se poate) pt ca vor fi multi nepotei si sa-i tin inchisi intr-un restaurant parca nu mai imi surade. daca stiti vreun loc dragut astept recomandari din partea voastra.
noi pe 31 dec am fost seara pana la mama si am ajuns acasa exact la timp inainte sa inceapa toata nebunia cu artificiile. Daria s-a cam speriat putin de la zgomot dar i-a si placut, s-a culcat si ea pe la 1.20 si a dormit bine, credeam ca se va trezi plangand sau agitata. apoi am fost cu sorcova si era foarte incantata atunci cand primea bani.

va pupam si va dorim un an bun.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu, va urez din inima un an nou cat mai bun, cu pace in suflet si sanatate in primul rand, sa va bucurati de oamenii dragi din viata voastra si sa pretuiti cat mai mult clipa.

Noi suntem bine, eu inca nu mi-am revenit din starea dinainte de anul nou, fac tot posibilul sa trec peste, oricum nu am niciun chef de nimic. De maine incep serviciul in forta.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI THEA, PATRICIA SI STEFAN!!!Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Thea, Patty si Stefan!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti alaturi de cei dragi Thea, Patty si Stefan!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

THEA

PATTI

STEFAN

La multi ani, scumpi frumosi de doi anisori! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragele mele

iar s-a pus pe nins .. am fost azi cu eva si ai mei la cumparaturi si eva s-a ales cu o sanie .. noroc ca s-a asezat zapada pe iarba si a tras-o tata cu sania pe acolo .. a fost tare incantata.

ema ce bine ca ati inceput diversificarea. papa piticul?

nemary asa e, e mult mai bine la job .. si mie mi-a fost mai bine ca am mers la serviciu cat am fost cu anita ..

cristina da, este cel cu mar si scortisoara .. dar, neaparat sa fie marca MILFORD (mai e unul tenakee parca si nu e bun de nimic).. uite www.austriangrocery.com/en/lemonade_coffee_tea/milford_fruit_dream/milford_winter_pleasure" target="_blank">asta este. scrie pe el wintergenub. daca gasesti, imi iei te rog 5 cutii? saru-mana mult!

angi bafta maine in prima zi la job si tin pumnii sa treaca starea nasoala.

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput