La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

micutilor care zilele acestea au implinit doi anisori: Luca, Rania, Tavi, Stefan, Cristi, Thea, Paty, Stefan Cristian!!! Sa fiti fericiti!

noi suntem la Brasov din 26 decembrie si mai stam pana marti...vad ce scuze gasesc la scoala Ozanei...azi ninge frumos si aici. Dudu e un pic mucoshel dar l-am trimis la zapada o ora...e asa de fericit!!! A inceput sa vorbeasca...stalcit dar ma bucur ca-si da drumul. Noi am petrecut un rev nesperat de fain: sotul a fost invitat de o gashk de 5 familii ale colegilor lui de liceu... au fost 8 copii care s-au distrat pe cinste pana la 6 dimineata...noi mai mosnegeste, vorbind de toate, ascultand muzici de pe vremurile noastre...am reluat distractia a doua zi ca sa degustam si nedegustatele...diseara merg iar la paradisul acvatic sa ma degresez un pic. Din nefericire la patinoar nu pot merge pt ca suspectez o ruptura de menisc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ieri am scos de la naftalina centrul de activitati al evei. am zis s-o pun pe anna in el sa se joace ..

sa vedeti ce a iesit si cine s-a jucat de numa' in el ..

aici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle e o dulceata Eva!!!!!!! eu am dat tooooate jucariile, centrul de activitate, masinuta premergator unei colege. M-am gandit ca Dudu ar fi putut fi interesat de ele mai mare fiind dar sunt mai utile acolo unde sunt acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LA MULTI ANI!Imi cer scuze ca nu am avut timp sa intru pana acum.Va doresc un an nou fericit si plin de realizari.Noi suntem bine dar foarte ocupati si foarte obositi.Copiii cresc si ne uimesc cu progresele lor.Parca nu imi vine sa cred ca Darius are deja 9 luni si ca peste cateva luni va alerga dupa fratiorii lui.Nu ma astept sa mearga mai repede de 13-14 luni ptr ca si ceilalti doi au mers destul de greu.E un copil tare alintat.Nu vrea sa stea deloc singur,vrea numai in brate si adoarme doar daca e leganat.Am incercat sa il las sa planga dar la noi nu functioneaza asa ca pana pe la 15 luni mai avem de suferit.Recunosc ca uneori invidiez mamicile ale caror puiuti adorm singuri. tuturor clopoteilor care au implinit 2 ani.Imi pare rau ca nu am reusit sa intru sa felicit pe fiecare in parte dar uneori am impresia ca timpul nu mai are rabdare cu noi. tuturor si promit sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ieri am scos de la naftalina centrul de activitati al evei. am zis s-o pun pe anna in el sa se joace ..

sa vedeti ce a iesit si cine s-a jucat de numa' in el ..

aici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

hahaha...banuiam eu...oricum, de ce nu l-ar folosi si ea, nu?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Un An Nou Fericit !!!
Deie Domnul sa fie mult mai plin de bucurii, impliniri si realizari, intelegere,iubire si fericire decat 2009.

N-am mai intrat de mult timp si simt ca am pierdut o multime de lucruri .Sper din suflet sa imi gasesc timp sa intru mai des.

Doresc sa urez LA MULTI ANI !!! tutror clopoteilor care deja au implinit doi anisori, in special Saritei de Simona.
Imi cer scuze ca e cu intarziere.

Noi suntem bine, cu viata de zi cu zi, cu casa, cu joburile, cu copilul, banuiesc ca stiti fiecare din voi cum e.

Andrew creste pe zi ce trece, invata tot mai multe, e fan Mickey Mouse si Spiderman, sta diminetile in weekend cu nasul in TV la desene animate cu Mickey; stie tot felul de cuvinte, face propozitii, stie cantecele (vreo 3) , e plin de atitudine ( m-a dat chiar aseara , afara din camera lui :" get out" , "i say, get out now" ) se pune pe jos casnd nu ii convine cate ceva, cere singur suc sau lapte sau biscuite,sau orice are el chef, merge la bucatarie si incearca sa deschida frigiderul.
E tot copilul meu vesel si plin de zmabete si rasete cristaline, si ...cel putin o data pe zi, face cate ceva de ne aduce aminte ce minune este si cat de norocosi suntem ca ne-a ales pe noi, ca parinti.

Va pup pe toate cu drag, zuzici .. si pe toti clopoteii vostri si, cum am zis mai devreme, sper din suflet sa-mi gasesc timp sa pot intra mai des.

Vali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, ce dragutza e Eva! si ce mult a crescut. n-am mai vazut demult poze cu ea! e o frumusete! iar surioara mica o ajunge repede din urma!

Miri, am vazut pozele cu Bruno si Sacha. ai doi flacai superbi. si ce frumos ai decorat casa de craciun! felicitari!

Dana, ce bine ca ne-am nimeri deodata pe forum. m-am uitat la pozicile de la ziua lui Albert! ce baiat mare!

Grati, distractie placuta in continuare!

PS: am pus citeva poze noi la semnatura.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Anca ce ochisori minunati are Stefan

Elle ma asteptam sa o vad pe Eva in el .
Si Bogdan l-a incercat pe al nostru inaintea lui Andrei

Dana, Honey mi-a placut sa aud vesti de la voi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna!
ce fericire ca au trecut sarbatorile!!! iu-huuuu! ne reluzm viata la ritmul normal, respectiv copii la scoala si la gradi, somn cand am vreme, cearta cu mama inca doua saptamani, iesit la solduri si... fara musafiri, obligatii, vizite! ca mi s-a acrit!

pana una alta: La multi ani! OCTI, PATTI, THEA, STEFAN! creste lista sarbatoritilor nostri pe zi ce trece! sa fiti iubiti si fericiti o viata intreaga alaturi de parintii vostri extraordinari!

multumesc fetelor pt aprecierile facute casei. sincera sa fiu, anul asta n-a fost specatculos, sau poate contextul general de deprima nu m-a lasat sa-l simt la nivelul asteptat.:) trece, sper:)

honey, it feels so sweet to have you back:)

danonique, zi-mi ca o sa fac fata... ca ma simt depashita uneori:)

maine ar trebui sa primim cheile de la casa care nu le)am primit de revelion. sunt curioasa cu ce ochi am sa ma uit la ea....

elle, e asa de dulce eva ca-mi creste glicemia numai cand o vad, dar daca as mai putea s-o si rontsai putin cu motsul ei carliontsat:)

fetelor, ma scuz ca nu am apucat sa vad poze. am sa le reiau in liniste, promit! nu scapa clopoteii nostri nestudiati si neadmirati!

si-acu... oficial, saptamana 26 a inceput:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

La multi ani, zuzici! Sa avem un 2010 mai bun, mai roditor, mai imbelsugat in tot ce ne dorim, decat 2009!
Patty
Stefan

Sa fiti sanatosi si plini de noroc!
Multumim mult zuzelor care ne-au urat cele bune: Aurel_cris Darene Mary Ramonici Anca.b LalaD Elle Gratiela Danonique Honey Miri
Elle am vazut si eu frumoasa in centrul de activitate E o scumpa! Ce par lungut are si ce frumos sta cu el aranjat! Adica am vazut-o si la botezul Annei ca era impletita, motzata toata, iar Thea mea nu sta cu o clama simpla in par
I-am facut ziua Theei la un loc de joaca, a avut vreo 9 copii, iar noi parintii am mancat la Mado (ca-i in mall la noi). S-au distrat pe cinste copiii, mai putin Thea si inca vreo 2 pe la inceput cand era si mascota locului de joaca, un tip imbracat in tigru Intrase Thea in turnul din centrul de joaca gonflabil si nu mai scotea decat nasul In schimb spune mereu "nu fica tigul" (adica nu iti fie frica de tigru!). A primit o multime de jocuri, hainute, carti si un CD cu muzica personalizata pt ea (asta nu a prea impresionat-o pe ea, mai mult pe mine).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput