La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Pentru cine are chef si timp de-aici incep pozele de la Craciun.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

buburuza.ce de jucarii frumoase a primit.Am vazut acolo pe fundal intr-o poza o masuta cu oglinda.Mi-am si imaginat-o cum se pudreaza ea in oglinda ca o domnisoara

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici daca te ajuta mai mujlt, uite aici reteta de tort. asta e un tort bun caci se face rapid si nici nu bagi nimic la cuptor. dar parca e mai bun cel cu bezea .. adica asta numai ca e tare migalos ..

nicole mie imi place tare praji asta. e tare buna. aluatul fraged si umplutura crocanta .. o sa tai prajitura acum si o sa pun poze cu ea in sectiune.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:

Pentru cine are chef si timp de-aici incep pozele de la Craciun.

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

foarte frumoase pozele si manechinul. are cateva poze in care mi se pare ca seamana tare mult cu Daria. tu, mami, in ce stare spirituala mai esti?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Hielau!

Ancab, ma bucur sa te "vad".
Poze cu Stefan? (apropo, La multi de ani de ziua de nume, scuze intarzierea )

Ven, m-am uitat la poze cu cretulinu .Torturile alea mi-au luat ochii, si gura .Frumos ati petrecut cu multi ivitati.

Mada si craciunita ta e demential de frumoasa daca pot sa ma exprim asa.Ia stat asa de bine imbracata asa cu ochisorii aceia mari si incarcati de gene lungi

Gatta ma bucur ca ti-a placut camera Razvaniciului.Sunt sigura ca o sa reusiti sa ii faceti si Sarei una cel putin la fel de frumoasa.
Noi avem doua camere doar.Am renuntat la dormitoru nostru si am transformat-o in camera piciului.
Acum dormim pe o canapea extensibila in camera unde e tv-u.
Ma bucur ca ati avut un Craciun asa de frumos.Bineinteles ca m-am uitat si la poze si am vazut ce incantate e fost Sara de Mos.si ce de cadouri frumoase a primit(imi place si poza cu tine iepuras in brate la mosu, hihi ai fost tare la faza asta)
De cate ori vad fetitele astea frumoase de la noi de la clopotei, asa ma ia un gand de inca un bebe...

Ceska, cum mai sunteti?

Nemary

Adrianka, ma bucur ca mai treci pe la noi.M-am uitat si la poze.Yiannis e un frumos cret si el.Da ce tort frumos a avut de ziua lui....mama mama

Codrutaa distractie placuta la munte.Te asteptam cu poze si povesti, bine?

Roxi si Razvi tot asa zice la zapada, apada.Din pacate la noi a plecat zapada de mult.Tot Craciunul a plouat torential.Nu va spun ca a si tunat ba chiar am vazut si un curcubeu .

Elle, ma nebunesti de cap cu retetele tale .Esti o mare gospodina

Nicole, unde ziceai ca ai pus poze?

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

LA MULTI ANI LUCA GABRIEL!!!Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de cei dragi!

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramon nici la noi n-a mai fost zapada de Craciun - acum e un soare, de zici ca ne pregatim de 1 martie nu Revelion.

De pudrat nu, dar are niste bigudiuri mici si se chinuie sa si le puna ... te strici de ras dak o vezi

Mary, da, are cateva ipostaze; dar dak te uiti la poza din park, din iunie 2008 (cand ne-am vazut prima data) acolo chiar seamana.

Starea mea e tot nasoala . Asta este, o sa-mi treaca .. SPER !!!

Hellen, ei, chiar la bezea nu ma bag - si-asa, am emotii si cu asta, dar sa mai si coc ceva.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Citat:

Ramon nici la noi n-a mai fost zapada de Craciun - acum e un soare, de zici ca ne pregatim de 1 martie nu Revelion.

De pudrat nu, dar are niste bigudiuri mici si se chinuie sa si le puna ... te strici de ras dak o vezi

Buburuza de 2 ani
Albume

Parca o vad cum stramba din nasuc

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

rox hehe .. mi-o ai inchipui pe buburuza incercand sa-si puna bigudiuri .. ce haioasa trebuie sa fie. ce i-a crescut parutul ..

ramonici nu-s mare gospodina dar uite ca mai fac cate o bunatate din cand in cand .. in curad, va voi prezenta retete monti .. dupa sarbatori si ziua evei, trec la mancare sanatoasa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Asa cum v-am promis, aici am pus poze de ieri de la party http://zicolorata.blogspot.com/2009/12/party.html

Pup tare, tare sarbatoritul de azi Luca Gabriel pentru cei doi anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Luca Gabriel
Am vazut pozici cu Pupi,Yiannis,Adeluta,cred ca am uitat sa spun ca mi-a placut camera lui Razvi deasemenea.
Nu prea am mai avut asa timp de scris caci am tot iesit afara dar am citit si vizionat pozici cand beam cate un ceai.
Pupici la toate zuzele si clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput