La multi ani licurici de ian-feb2009(76)
Raspunsuri - Pagina 9
szimonna spune:
multumim pentru adaugare imi cer scuze ca nu sunt o mamica mai "activa" pe forum desi as vrea dar se pare ca inca nu reusesc sa imi organizez timpul asa cum ar trebui (rusine mie) Teodora e o fetita relativ cuminte, mamoasa cat se poate ... si cu 3 dintisori jos deocamdata si unul care trebuie sa soseasca sus, o adevarata placere mai ales ca o deranjeaza ingrozitor iar calgelul ... sa zicem ca o linisteste 5 minute maxim. sper sa reusesc sa imi fac timp sa fiu mai activa pe forum. multumim inca o data si suntem mandre sa facem parte din comunitate
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani gastii de 29: Sabina, Nadia, Carol si Karina!! sa fiti sanatosi, plini de noroc, fericiti! sa aduceti bucurii parintilor! 

sanatate multa bolnaviorilor.
Selene, zic si eu ca nu e ok asa de mult somn. i-ar cam trebui un consult amanuntit. si musai analizele. exista pungile speciale de recoltare a urinei, cere din acelea la farmacie.
Porumbita, sanatate lui Robert.daca nu creste temperatura peste 38.5 nu e asa ingrijorator.
Aalina spune:
Sabina, Karina, Nadia si Carol
si celorlalti sarbatoriti.
Multa sanatate la bolnaviori.
Eu sunt inca in recuperari si tre sa ma apuc iar de gatit 
Copii is toata ziua calare pe jucariile primite asa ca nu prea am treaba cu ei.
ttenzika spune:
Buna dimineatza su de la noi
La Multi Ani! Sabina, Karina, Nadia si Carol
MIERE succes cu Aidan,sa se adapteze bine la gradi
Sanatate multa livuricilor bolnaviori
Alina sa iti traiasca finutza
un vot pentru fata mea aici:
tenzika tenzika: http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=4999#
Leditia spune:
La multi ani 
Sabina
Nadia
Carol
Karina
Sa fiti sanatosi,cuminti,norocosi si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Arriel spune:
SABINA 
NADIA 
KARINA 
CAROL 
Noi iesim pe afara ca e soare, sper sa nu mai avem iara show. Nu v-am povestit, dar ieri cand am iesit din casa s-a pus pe urlat in carut de au iesit vecinii sa vada ce a patit copilu' 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Ingrid,ai incercat sa-i speli hainutele cu detergent special pt bb si sa i le clatesti de 2 ori?Si la baita sa-l speli cu trixera de la avene si apoi sa-l dai cu stelatopia de la mustela?Noi asa am scapat. Numai bine si bafta la dr.POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David |
Carmen_Marieta spune:
Salutare si de la noi...
azi sunt acasa, deci am acces la calculator asa ac am intrat sa va salut...
Noutati... avem 2 dintisori jos.. au iesit la interval de 2 zile, Stefan a fost tare marait, nu prea a dormit dar avem in fine DINTI!!![]()
Nu va spunem ce greutate avem, ca poate suntem ultimii si de sa nu stricam clasamentul..
, copilu' sta binisor.. in schimb mama trebuie sa intre la cura URGENT, nu numai ca nu o incap unele haine, dar nu poate merge si respira..este cam nasol...
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta acum-80 kg.. vreau sa dau jos 10-12 pana in aprilie-mai 2010
Pun poze cu noi pe mailul comun...
La Multi Ani! Sabina, Karina, Nadia si Carol
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
miereamara spune:
La multi ani sarbatoritilor Sabina, Nadia, Carol si Karina! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumosi si norocosi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

scumpa Iulia (10 februarie 2009)