La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Sabina, Nadia, Carol si Karina! Incet-incet, cu bune si mai putin bune, licuricii nostri implinesc un anisor! Sa le dea Dumnezeu sanatate multa, si lor, si la parinti si frati, si tuturor, si numai bucurii in viata! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI SABINA, KARINA,CAROL SI NADIA, SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!!!

Sanatate multa la puii bolnavi, sa va faceti bine cat mai repede

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

LA MULTI ANI GASTII DE PE 29!

La multi ani Sabinuta, La multi ani Carol, La multi ani Karina , La multi ani Nadia!!

sa fiti sanatosi copii si sa-i bucurati 1000 de ani pe parinti!

Mamici de licurici sarbatoriti treceti la apel!

Cristi sa-ti traiasca flacaul!Hai da tu tonul ca doar tu ai ginerica in lista asta, restul sunt mai retinute fiind mamici de fetite!
Alina bine ca ai mai trecut pe la noi, sa-ti traiasca si finuta!
Naty ce party dai azi?sau cate partyuri dai???
Ada cum sunt fetele?A trecut raceala celei mari??

Eu am o masea care ma supaara, ieri am fost si la urgenta si mai bine nu ma duceam, am programare la dr mea abia pe 6 ian
In plus Andrei nu mananca de vreo 2 zile, dar de aseara e in greva foamei nu vrea deloc sa manance orice...ma dispera.Puteti sa dati cu parul dar pe 25 am fost iar la soacra mea si iar.......dupa copilul e intors pe dos.Dc ma credeti pe 25 a halit dimin 100 de fructe, la pranz cam 180 de legume cu ou, la 7 180 de fructe din borcanel , seara cereale cam 160 gr ies--120 cu apa si restul pn la consistenta unei budinci praf.Iar azi 3 linguri de mar cu para si 2 bucati--mici mici de paine cu unt.Ma apuca nebunia...Nu are febra , nu vad dinti...decat ma rog ai mei care ma dor si amplifica starea de isterie..a mea

Ce sa mai zis, Ingrid si Andrei are acelasi lucru si doar pe obraji, nu e atat de rosu dar tot dermatita atopica se cheama.fetele spun bine ce spun..o sa -i iau si eu Advnatan milk si mai vedem.Asta e viata....pot doar sa-ti spun ca baiatul este fffff frumos este o dulceata , scumpete de papacel.

Am mai vazut ceva pozute: l-am vazut pe Razvanel--ha ha Crisspy vezi cum e cu baiet acasa nu mai ai timp de forum, am vzt cum a venit mosul la baiat mai mai, l-am vzt pe Aidan cu geaca ...in sfarsit,pe Caterina cum sta ea si defsace la jucarii si mi aminteam cu se plangea mamica, k nu sta in funduet ca ,,ehehe ia uite ce mare e acum...pe Alexutu cu mosu, ce pleata are domne copilul si ce plangea ,Dariuta...of mai Selene ia zii la medic te mai repezi nitel sa o mai vada zilele astea,si pe Carol l-am vzt ce cadouri are e acolo si mami are o noua culoare la par sau mi se pare???Naty cam asa " mananca" si Andrei!Cu intors capul!

L-am vzt si pe Vladut mergacios cum statea el cu mami langa bradul imens, l-am vzt si pe Lucas ...doamne Asparagus ce frumusel era el imbracat im costum domne, l-am chemat si pe Radu sa-l vada pe baiat dulce.Cel mai mult mi-a placut poza cu cei doi mmotani sau pisoi sau cu motanul si pisoiul....e din povesti!Voi ati vazut-o?cum ai facut asa flacai mai Dana???Cum mai esti cu raceala??

L-am vazut evident si pe minunea de David de Ledi ..David sta la geam cu sta Andrei la magneti!Numai la magnetii de pe frigider sta linistit si Radu il tot intreaba unde vrea sa mearga si e tot alege la Sibiu ...desi Radu ar cam vrea iar pe la Seoul sau la San Fr.
Apropo de SF ce o mai face Crissopolis in Mongolia????

Aaaa si era sa uit: Lisa esti condamnata!O sa stai pe net lipita pe 15 ian ca vreau si eu sa mi impresionez musafirii...stii tu o data si gata!Doamne cum arata papa de acolo....da sa stii ca pe mine ma iei de la Adam si Eva ..

Roxana la tine nu a venit mosu???Unde-s pozele cu mosu si copiii??????Ha?tu mereu ni le arati dupa o vreme...doar doar uitam

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

multumim de aprecieri, doar suntem licurici, si licuricii sunt cei mai tari
Irinuca, scumpa, sunt sigura ca e doar o faza. Mai sunt bebei care manaca putin si sunt foarte bine. Nici al meu nu mananca f mult, doua mese de solide (200-230 gr/masa) si doua lapte ( 250 ml/masa)(la care a inceput sa faca figuri). Dar te inteleg, si eu, cum face figuri la lapte, ma apuca crizele. Asta e, nu avem ce face, suntem parinti si ne facem griji pentru orice!
Mie cel mai frica imi este la dermatita asta, de terenul alergic pe care-l indica si de faptul ca poate face astm, ca taica-sau, nu de eczema in sine. Dar om vedea ce o mai fi! Advantan milk, are cortizon ca si triamcinolonul nostru si se da doar 5-7 zile, nu? Apoi trebuie sa hidratam bine cu creme fara cortizon. Trebuie sa vad ce ne recomanda dermatologul! Noi stim de Exomega de la A-Derma si de Atoderm PP de la Bioderma facute special pentru piele cu tendinta atopica.
Porumbita, cum mai este Robert, i-a scazut febra?
Bee si Alexia a mai vomitat? Ti-ai dat seama ce a avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Neata!
La multi ani celor ce sabatoresc 1 ANISOR!!! La multi ani celor ce sarbatoresc lunite! La multi ani Anusca lui mama,te iubesac mult de tot!

Irina,cu mare drag,pe 15...prezenta pe net
Selene,cred si eu ca e prea mult 5 ore in timpul zilei,mai doarme noaptea?

multa sanatate celor bolnaviori. si noi mergem la pediatra azi,cu tusea asta care nu vrea nici cum sa treaca
cred ca trecem doar la un somn pe zi,ieri s-a culcat la 19.30 si s-a trezit la 8 dimineata,am sa o culc de amiaza pe la 12.30 si va dormi cam 1h30 min si gata,la 19.30 din nou somn.
revin mai incolo...inca astept tort de la sarbatoritii de azi

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Ups la multe lunite si Anuscai!
Multumesc pt incurajari...acum sa stii ca nu orice teren atopic inseamna astm pn la urma Ingrid.si nici cu drobul de sare nu poti trai...multe alergii se rezolva pn trec de prima copilarie si nu apare nimic.Incearca sa fii optimista.

Chiar Porumbita zi-ne de Robert!eu pun pariu ca azi nu mai are febra!

Selene hai si tu la raport!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Acum am vzt pozele Ancai m-au impresionat.Ce frumos e la voi acolo si cu mosul si casa mare aveti ditai bradul....offff macar baiatul meu sper sa traiasca altfel decat in cutiile de chibrituri de la bloc..cand o face ma-sa muulti baniglumesc

Flo e bine , a fugit deja la munte, Alexia a ramas cu mamica ei, Alexioara este o fetita puternica si nu a mai vomat, nu a patit nimic, dar este un monument de mofturosenie.Il intrece chiar si pe fi-miu!Parol!

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

robert e in grava foamei (asta asa ca si consolare Irina); ieri a mancat 100g fructe dimineata, la pranz vreo70-80 g de piure cu carne si seara un iaurt humana (asta dupa ce a vomat gustarea de la 5, a vomat mancarea de seara); de la 8 la 2 noaptea s-a trezit la o ora jumate si i-am dat san; si la 2 noaptea am dat prima doza de antibiotic si juma de supozitor cu novocalmin (avea 39 cu 8);

si azi de dim a mancat fix 2 linguri de branza cu fructe (vreo 10 le-a scuipat) si la pranz 14 lingurite de piure (a numarat bona, eu sunt la birou azi si am zis ca ii dau o cioco dc il convinge sa manance macar 10 lingurite)

am considerat ca 4-5 zile de febra sunt suficiente si ca tr antibiotic, mai ales dupa episoadele de voma de ieri;
am sa ii dau 7 zile cum a zis doc ieri; da nu ii mia dau nurfen dc nu mai face febra, nu?

si pliculetul ala de biotics zilnic o sa fie fff complicat sa il ia ca nu ii place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!!!

lisa sanatate ciufulitei !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

mai pe seara

SABINA, NADIA, CAROL si KARINA

Multa sanatate licuricilor bolnaviori.

Noi nu facem foarte bine, ieri am fost din nou la dr sa decalotam putzulica si am venit plansi rau...si acum la fiecare pipi avem un mic scandal. Pun comprese cu rivanol deocamdata si sper sa nu ne mai jeneze prea mult timp.

Azi iar mi-a varsat pestele...il mai las o perioada si reluam incercarile...

Irina ...da, acum vad si eu cu adevarat cum e cu cupilu' acasa...da' e frumos tare ...zambetul lui Razvi cand se trezeste, si nu numai, face minuni la psihic.

Il iubesc din toate puterile, plang cu el, rad cu el...e minunea mea mica.

Vroiam sa scriu mai multe da' tocmai s-a trezit si tre' sa mancam

gascha

Mergi la inceput