La multi ani licurici de ian-feb2009(76)
Raspunsuri - Pagina 8
flowerbee spune:
Selene, cere la farmacie pungute pediatrice pt urocultura si farmacistele vor sti ce sa iti dea. Cumpara cel putin 4, sunt f ieftine. E o procedura importanta de urmat inainte de recoltarea propriu-zisa pt ca urina sa nu fie contaminata. Intai speli fata foarte bine cu apa si sapun, abia apoi pui punguta si ideal ar fi sa astepti pt ca pungutele se dezlipesc f repede. Aici sunt doua pdv-uri in ceea ce priveste urina din punguta: unele laboratoare cer ca punguta sa fie introdusa in recipientul steril, altele spun ca e bine ca din punguta sa se toarne urina in recipientul steril sau sa fie extrasa cu o seringa de unica folosinta. Intreaba cum vor ei.
Tot ideal ar fi sa duci urina la cel putin doua laboratoare sau sa faci analiza la un laborator care lucreaza pe loc proba sau in aceeasi zi, nu la centre care colecteaza probele insa acestea sunt lucrate in alta parte, uneori in 2-3 zile. Riscul de contaminare sau degradare a probei e mare. Cel mai bine e sa ti se faca analizele la spital. Noi avem o larga experienta cu uroculturile, faceam cate una pe saptamana la doua-trei laboratoare si uneori rezultatele erau contradictorii, unele ziceau ca e pozitiv pt e-coli, altele ca urina e sterila.
Succes.
Tot din experienta iti zic ca somnul indelungat nu e de bine, insa nu sunt medic, deci parerea mea nu conteaza si nici nu trebuie sa te alarmeze.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
noi cred ca incepem antibioticul;
acum 10 min avea tot 38.5 

selene mie nu mi se pare in regula sa doarma peste zi 4-5 ore; cand se mai culca apoi?
Arriel spune:
Sarbatori fericite dragele mele! Sper ca ati petrecut un Craciun minunat alaturi de cei dragi!
Andrei la implinirea unui anisor! Ciufik ce baiat frumos ai...Va face ravagii printre fete cu ochii aia
LA MULTI ANI si celor care si-au serbat onomastica ieri de Sf. Stefan
Nu am reusit sa intru deloc zilele astea, am tot fost plecati de acasa. A fost frumos, ne-am bucurat, dar a trecut asa repede Craciunul... Thea, pentru ca a fost "foarte cuminte" a primit o multime de cadouri de la parinti, bunici si matusi, e intr-o continua euforie de pe 23 de cand am impodobit bradul. De asta-noapte a inceput insa criza, plansete si nervi, atarnata de mine non-stop. Ii iese un dinte in dreapta sus, dar ceva mai in spate si e tare suparata.
Am vazut o multime de poze superbe cu licuricii de Craciun
: Vladut, Aidan, David, Carol, Alexutu, Daria si Caterina
Ledi sanatate multa iti doresc
Ingrid pacat ca nu ati sarbatorit Craciunul, lasa, ca bubitele or sa treaca
Lisa no comment
In ce erau infipte bunatatile?
Inchei urand multa sanatate licuricilor bolnaviori (cam multi), sa se faca bine si sa poata petrece revelionul linistiti 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
anna-mama spune:

1 ANISOR
LA MULTI ANI, SANATATE SI O VIATA FERICITA!
SABINA, NADIA, KARINA SI CAROL

La multi ani, Anusca, Victor si Matei!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Primul Craciun
anna-mama spune:
Lisa, dulce tare Anusca in poza imbracata in roz
Iar mancarea
Sper ca i-au mai trecut mucisorii Anuscai!
Arriel, am vazut cateva poze cu Thea, este o scumpa
Sa iasa repede dintisorul! Si pe noi ne chinuie de ceva zile bune 
Ingrid, sper sa scapati repede de bubite si sa fie o forma usoara. Dar cum s-au manifestat, il mancau? Se ne spui ce faceti maine la dermatolog. Tinem pumnii!
Naty, cum a fost serbarea Ioanei?
10 luni
Primul Craciun
Alina1976 spune:
Buna dimineata,
Acum un an pe vremea asta nu ma mai saturam sa-mi privesc minunea care avea doar 6 ore jumate de viata!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de atunci...acum este un bebelus mare si jucaus, frumoasa ca o papusa, cuminte si ascultatoare.
Vreau sa multumesc lui D-zeu pentru o asa de mare fericire!
LA MULTI ANI pentru PRIMUL AN de viata:

SABINA
NADIA
CAROL
KARINA

Sa cresteti mari puilor, sa va dea D-zeu ce-i mai bun in lumea astea, sanatate, noroc in viata, fericire, implinire si multi prieteni adevarati!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Alina1976 spune:
Asa, acum cateceva despre noi ca nu ne-am mai "vazut" de mult...
Am fost si noi bolnavi toti, mai putin Sabina ![]()
Am avut o viroza urata rau de tot eu si sotul meu insa Ana o forma ff usoara iar Sabina nimic, nimic.
Am avut petrecerea de turta/mot acum cateva zile.
Sabina a luat de pe tava asa: MICROFON, MINGE, SERINGA ![]()
Pe 26 decembrie la ora 19.45, a venit pe lume finutza mea scumpa si draga, RALUCA-IOANA. A fost grabita si a iesit la 37.5 sapt cu numai 2.660g si 48 cm. Este absolut superba, are un nasuc carn si o gurita frumos conturata si este atat de mica fetelor!!!!
....am uitat asa de repede cum au fost si fetele mele...
Azi o aducem acasa de la spital.
VA PUP pe toate si va doresc SARBATORI FERICITE in continuare alaturi de cei dragi!

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
anna-mama spune:
Alina, sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si fericite, fetele tale: Sabina, Ana si finuta Raluca!
Si asteptam poze de la petrecerea Sabinutei 
10 luni
Primul Craciun
koruccia spune:
La multi ani pentru primul anisor Sabina, Nadia, Carol si Karina! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si norocosi!
Uff, ce de licurici bolnavi:( Multa sanatate va dorim tututor!
Ledi, v-am vazut pozicile. Arati bine si in pijamale
Ai doi baieti scumpi, bucura-te de ei! Si sanatate multa, sa-ti treaca raceala!
Ciufik, ma bucur tare mult ca s-a recuperat complet Andrei! V-am vazut in poze, e copia ta fidela:)
ingrid, imi pare rau ca ati avut sarabatori mai tristute. Sper sa dati de cap la dermatita asta, eu nu prea stiu multe despre subiect..
Porumbita, cum sunteti? ati intrat pe antibiotic?
Selene, sanatate Dariei!Mai mult decat nemancatul, care la varsta asta poate avea o multime de explicatii, somnul asta prelungit m-ar ingrijora si pe mine si tonusul scazut al puiului...
miere, succes cu adaptarea la cresa!
Arriel, ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase! cat despre dinti, sper sa treaca repede.
Anna, am vazut pozicile de Craciun. E un scump Vladut
Voi cu mancarea cum mai stati?
Alina, sa va traiasca finuta Raluca-Ioana
Bee, distractie placuta la munte! Cum e Alexia, se simte bine?
Noi suntem ok. Dupa o serie lunga de nopti nedormite, azi noapte am cedat si i-am dat lapte la 3.30. Stiu ca nu e bine, dar decat sa o luam razna de oboseala amandoi, mai bine asa. Vom vedea mai incolo cum scapam si de asta...
andre_ea spune:
Azi e o zi mare, avem o multime de licurici de sarbatorit.
Sabina, Nadia, Carol si Karina 
Sa fiti sanatosi, fericiti, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David