La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Fetelor, Alexiuta mea a vomitat rau de tot si pe gura si pe nas si a plans in continuu. Nu stiu ce are. Ma gandesc ca o fi durut-o burtica pt ca dupa ce a facut caca s-a mai linistit. Mi-a varsat si Nurofenul dar mi-a fost teama sa ii mai dau o doza, asa ca mai astept si ii dau niste Panadol. I-am facut doar lapte cu cereale pt masa de seara si a papat. Sa fi luat raceala de la tata? Uffff, n-am nici o tragere de suflet sa plec maine...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Brandusa, nu cumva a mancat mai cu pofta? daca mai ai niste sab sau debridat da-i o doza acum si eventual una cand se culca. si e ok sa ii dai doar lapte acum, repaosul digestiv e numai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Anuc, de vreo trei saptamani nu mai mananca mai nimic, dar bronsita e de marti, nu vad legatura. Ieri i-am facut supica cu morcov ras, dovlecel si cus-cus, si putina sare am pus, da' de o va manca, de unde, mi-o impingea cu limba afara, am adunat-o de pe hainele ei, de pe scaunel, de pe jos...

Ziceai de mascarpone, eu ce nu am incercat, in speranta ca va manca ceva, si branza Cottage Cheese de la Covalact, care ii placea mult inainte, amestecata cu fructe, si branza Fagaras de la Napolact, si cascaval feliat de la Milram sau cum e, asa, o bucatica, si nimic, nimic... Nici iaurt simplu, nimic... Doar borcanele si deserturi si piureuri Nestle si Humana sau mar sau banana... Si sucuri de fructe.

Ciufik, da, tot fara carne, nici macar peste nu mai vrea, si pe ala mi-l scoate din gura, mi-l face faramite intre degetute si mi-l arunca pe jos, de impute toata bucataria si am ce rani...

Aia vreau sa vad si eu, calciu, fier, magneziu, TGO, TGP...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Selene, dc doar de 1 sapt nu mai mananca asa bine, nu-i bai, poate sa fie o faza si trece. Eventual poti sa mai inversezi orinea meselor, de ex legume dimineata (eu asa ii dadeam lui A cand nu mai vroia legumele), in iaurt ii pun o para si 2-3 biscuiti de la Nestle si il mananca mai cu spor, in legume mai pun unt, eventual sa mai pui ceva fruct in ele - o avea gusturi mai exotice fata si tu nu stii .

In ceea ce priveste greutatea, ei nu mai "dospesc" acum ca in primele 4-6 luni, o sa tot stagneze de acum, ca se dezvolta altele,plus ca sunt niste mici "maimutici" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, si Aidan a stagnat in greutate, intre 8 si 10 luni nu a luat nici macar un gram, a fost perioada cand a devenit foarte mobil si inca nu isi ajustase cantitatea de mancare conform cu noile lui cerinte energetice.Tot atunci a avut si eruptia dentara, 8 dinti in doua luni. Apoi a luat in greutate pt ca a inceput sa manance mai bine, acum are in jur de 12.5 kg.
Incearca sa ii dai pui, dc refuza pestele.

Am fost la daycare, i-am aranjat patutul, el a explorat totul in jur, s-a jucat cu copii,a mancat pranzul, erau doau 4 copii acum, dar vor fi mai multi incepand de luni.Ii scrisesera numele pe perete cu litere colorate, welcome Aidan,i-au lipit niste poze cu noi pe perete, f dragut.
La un moment dat l-a luat somnul, dar nu a vrut sa doarma, erau prea multe jucarii in jur:)) eu ii cantam the ants are marching one by one, de obicei cand ajung la 7-8 deja doarme, dar pe la numarul 6 m-a pufnit plansul:)), mai mergem si maine si poimaine, sper sa reusesc sa ajung la nr 10 fara sa plang, haha!

Eu as vrea sa il tin aici cateva luni si apoi sa il mut la o alta daycare, la biserica baptista, aceea mi-a placut f mult, plus ca grupa la care ar urma sa se mute cand va implini un an, nu imi place deloc, sunt prea multi copii si ingrijitoarele nu mi-au placut prea mult, la infants unde este acum sunt mult mai dragute.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multa sanatate doresc licuriclor bolnaviori!
am trimis si eu niste poze.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

La un moment dat l-a luat somnul, dar nu a vrut sa doarma, erau prea multe jucarii in jur:)) eu ii cantam the ants are marching one by one, de obicei cand ajung la 7-8 deja doarme, dar pe la numarul 6 m-a pufnit plansul:)), mai mergem si maine si poimaine, sper sa reusesc sa ajung la nr 10 fara sa plang, haha!

Miere - cunosc sentimentul si prima saptamana va fi grea, dar sa vezi ce frumos o sa te intampine, cu fata toata un ranjet cu 8 dinti , dand din maini si din picioare, nestiind sa ajunga mai repede la tine . ooo, momentul ala e magic, la fiecare revedere a voastra.
Sunt convinsa ca se va simti bine, iti va face cu mana la plecare, in viitor va fi f sociabil, independent, va invata multe. hai, fruntea sus , ca ai baiat descurcaret, stii asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi nu suntem mai bine;
azi dim nu mai avea febra insa pe la pranz iar 38. 5 (panadolul se pare ca e inefcient la robert);a scazut cu nurofen dar pt ca la masa de la 18 a si vomat in jet am plecat la doctor;
(desi facusem programare pt maine dimineata); e rosu in gat si are un inceput de vezicule (desi sambata cand am fost la urgenta la Gamoiu nu se vedeau in gat) dar e ok la plaman, nas urechi;
dc pana maine la pranz nu se stabilizeaza la max 38 temperatura tr sa ii dam antibiotic Ospamox 3.5ml la 8 ore timp de 7 zile, Biotics sa ii protejeze flora intestinala, 4 zile Homeovox 2 pastile pisate de 3 ori pe zi, nurofen 4ml la 8 ore;

dc febra e sub control nu incepem antibioticul si mergem pe 30 la control

partea buna e ca are 11 kg 130 g (nu stiu cum de a luat in greutate in ultima sapt ca nu prea mananca mancare, doar sanul nu il refuza) si 79.5 cm (tind sa cred ca nu il masurase bine la comtrolul de 11 luni pt ca nu cred ca intr-o sapt poate sa ia 1 cm jumate)

de cand cu febra asta doarme si el pe zi legat reprize de o ora, o ora jumate; si ieri noapte pt prima data in ultimele 5 luni a dormit legat 5 ore;
insa cred ca noaptea asta va fi grea ca a vomat si masa de seara si nu a supt prea mult la san ca a adormit; deja s-a trezit odata;

aveam planuri pt vacanta asta de iarna sa incerc sa ii mai scot din trezirile de noapte si sa incerc s ail invat sa doarma singur insa o las balta sa se faca bine;

irina.c multe multe multumiri inca o data; si ms si pt LMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

a, si a reusit si el azi sa traverseze sufrageria fara sa cada si la una din turele de mers a reusit sa treca din sufragerie in hol (sa de un colt) in picioare;

miere eu zic ca se va adapta ff bine

selene cand ii faceti analizele? si robert a stagnat de la 9 la 10 luni;

lediarata super in carca la taicasu

ingrid poate trece cu cele zise de Ledi;

crisspy f tare razvan; cum va e voua cu el acasa?

bee nasol cu vomitatul.. si r s-a speriat f tare asta seara la a doua tura de vomitat (a vomitat si pe nas si se vedea ca se chinuie sa respire);

dark sanatate multa si sa nu va ia mai tare tusea

anuc ma bucur ca mama ta e bine si sper sa aveti revelion linistit si sa fie ok si filip

daiopri sa va faceti repede bine

cris 30 am votat licuricea !

ciufik sa iti traiasca puiul!
si eu tin un jurnal al lui robert de cand s-a nascut; initial notam chestii mai imp dpdv al mancarii sau sanatatii dar treptat am inceput sa scriu mai mult ca nu am incredere in memoria mea ca o sa stiu cand a facut primii pasi singur sau cand au iesit dintii (deja mi se pare ca fac eforturi sa imi aduc aminte anumite chestii din primele luni)

Mergi la inceput

Ciufik, de 3 saptamani e problema, nu doar de 1...

Ca sa nu mai zic ca, de cand e bolnavioara, doarme la amiaza cate 5 ore... Se culca in jur de 15 si se scoala pe la 20... Azi chiar la 21...

In fine, vom vedea.

miere, am mai spus, Doru este completely impotriva puiului. Si a altor carnuri.

Sa vedem ce vor spune si analizele.

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Porumbita, eu i le-as fi facut maine, dar nu mai lucreaza laboratoarele pana pe 4 ianuarie. Asa ca, asteptam. I-am luat recipiente pentru recoltat, tineam minte ca fetele spuneau ca s-au cam chinuit si vorbeau de niste... pungi (?), eu n-am gasit asa ceva, doar recipiente obisnuite, ca si cele pentru adulti, cica nu exista speciale pentru copii...

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput