La multi ani licurici de ian-feb2009(76)
Raspunsuri - Pagina 6
Anuc spune:
Am vazut poze cu Andreiut, baiat mare. In cateva poze mi s-a parut ca seamana cu Filip 
Vazut si poze cu Aidan, decoratorul de pisici :). Pun pariu ca matzei ii place :) ![]()
Ledi, incearca sa te bucuri de zilele astea. David iti simte starile. Un pupic mare de la noi pentru el si pentru mamica lui puternica si buna 
Ce sa va zic, la mine tusesc toti: tati, Ioana si Filip. Numai eu am mai ramas intreaga...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Selene, de cand nu mai papa fata bine?
Poate din cauza gatului nu mananca decat lapte si iaurt.
Dupa sarbatori si noi mergem sa ne facem analizele, sa vedem cum stam cu anemia si restul...bilantul la un an.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Leditia spune:
http://family.webshots.com/album/576071452gcXiyT
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz la multi ani Andrei! sa fii sanatos si norocos!! ![]() ![]() Andreea, sa iti traiasca baiatul, si sa ti-l ia una de care sa iti placa sanatate multa bolnaviorilor, sa va faceti bine rapid! |
Rox, pai, vezi, tocmai asta vreau sa evit. Necesitatea de a-mi placea mie. Sper sa am intelepciunea, atunci, sa accept alegerile fiului meu, chiar dc nu coincid cu ale mele.
Da' lasa ca poate fac si o fata si ma mai "echilibrez"

Ciufik spune:
| citat din mesajul lui miereamara Ciufik, ce frumos ai vorbit de Andrei!Cum s-a recuperat dupa operatie, e totul ok? |
Miere -
multumim.da, e recuperat 100%, operatia arata f bine, mai avem una in aprilie-mai de cosmetizare si gata!
La cate a rabdat saracu' 2 saptamani, nu a ramas cu sechele, poti sa umbli linisit la putza lui ca nu are nimic impotriva
Aaa, si ca ma tin demult sa iti spun, de fapt sa te in..c..u..rajez

roxanaz spune:
| citat din mesajul lui Ciufik Rox, pai, vezi, tocmai asta vreau sa evit. Necesitatea de a-mi placea mie. |
neaah, nu te mai gandi la asta. in orice caz nu o sa tina cont daca iti place de ea sau nu, dar daca ai norocul asta... e perfect
Ciufik spune:
Anuc zici ca seamana cu Filip? Eu cand eram gravi am visat ca o sa am baiat pe care o sa-l cheme Filip Andrei, dar cum am o "pasarica" cu un prenume, am ramas la Andrei.
Selene - kg nu au nicio legatura cu cum sta cu Ca, Fe etc. Ce mananca - da. Tot fara carnitza sunteti? Eu i-am facut acum lui A analizele si spre surprinderea mea a iesit in grafic cu toate: Fe, Ca, transaminaze...si avand in vedere ca a pierdut mult singe la operatie si dupa, chiar a fost o surpriza placuta.
El are la 1 an 8 kg, dar mananca destul de bine si f diversificat (ficatel,pui,curcan, vita, peste mai rar, galbenus, branza, iaurt, legume, fructe). mai nou are o preferinta pt paine prajita cu unt si branza telemea (ambalata si da, un pic sarata
).
Putem sa dam albus acum dupa 1 an? parca da
Ledi -
"dintzosul"
. I-or iesi si lui dintii aia, cu toate ca e asa dulce stirb. Si tu meriti bataie, inca astept poze cu tine machiata, da?
oanaq - multumim
.
Bee - distractie placuta la munte!
Anna - mama - multumim
.
Koruccia - multumim
.
jasmi - multumim, am vazut poze cu printesa la brad
, ptii ce frumoasa e, dar stiu ca-i data (la unul stirb
).
Irina - multumeste Mucik de urari
.
Andre_ea, Naty - multumesc de mesaje
.
Aalina - pupa "pestele" meu preferat. sa vezi ce distarctie pe 23 feb, io 30 ani, el 1 an, ce baba sunt!
Crisspy - ce frumos e Tzumpi in costumasul de spiridus si mos
si am vazut si pozele sexoase
, ce pufos e hmmmm sa-l mananci.
Nah, ca s-a trezit si nu am apucat sa multumesc tutoro celor care ne-au urat dar va ofer
.
ingrid70 spune:
Of! Vad ca multi licurici sunt bolnaviori.
Despre Craciun, ce sa zic, toata viata am fost innebunita dupa luna decembrie si dupa sarbatorile de iarna. Anul acesta ma asteptam sa fie un Craciun minunat, in trei, dar.... n-a fost sa fie! Mos Craciun cred ca s-a uitat la noi, a zis ca suntem pe lista de copii rai, a bagat mana in sac si ne-a pus sub pomisor o dermatita atopica, drept pt care am fost atat de suparati ca nu am mai sarbatorit Craciunul.
Miercuri mergem cu bebe la dermatolog, dar dupa spusele dr. de fam, ale pediatrului si ale istoricului familial (tata si bunica de tata de bebe au deja dermatita atopica, alergii si astm-forme usoare) nu cred ca ne va spune altceva. Dar macar sa vedem cum vom gestiona pe viitor uratenia asta.
Pana una alta luam romergan si triamcinolon si suntem ceva mai bine.
Leditia spune:
Ingrid,ai incercat sa-i speli hainutele cu detergent special pt bb si sa i le clatesti de 2 ori?Si la baita sa-l speli cu trixera de la avene si apoi sa-l dai cu stelatopia de la mustela?Noi asa am scapat.
Numai bine si bafta la dr.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
flowerbee spune:
Fetelor, Alexiuta mea a vomitat rau de tot si pe gura si pe nas si a plans in continuu. Nu stiu ce are. Ma gandesc ca o fi durut-o burtica pt ca dupa ce a facut caca s-a mai linistit. Mi-a varsat si Nurofenul dar mi-a fost teama sa ii mai dau o doza, asa ca mai astept si ii dau niste Panadol. I-am facut doar lapte cu cereale pt masa de seara si a papat. Sa fi luat raceala de la tata? Uffff, n-am nici o tragere de suflet sa plec maine...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!