La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Asparagus, noi ne-am confruntat cu asa ceva pt ca Alexia are inca un canal lacrimal partial infundat si din cand in cand se infecteaza si atunci are secretie galben-verzuie si i se lipeste ochisorul. Este un fel de conjunctivita si se dau picaturi (OphtamezoneN sau Ciloxan am folosit noi cu succes). Inainte se spala bine ochii cu jet de ser fiziologic, apoi se pun picaturile. O sa iti zica pediatrul oricum ce sa ii dai si in ce doze.

Andrei, La Multi Ani pentru implinirea anisorului! Sa fii sanatos si sa o bucuri pe mami cu succesele tale pe toate planurile!

Eu maine plec la munte si o las pe Alexiuta cu mama si cu tata. Problema e ca tata a racit, are nasul infundat, stranuta etc si cred ca va pleca pana la urma pt ca sa nu ii dea raceala si Alexiei.

Am devenit dependenta de Alexia, parca imi e greu sa o las acasa si eu sa plec de nebuna la munte de Revelion.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Andrei! sa fii sanatos si norocos!! Andreea, sa iti traiasca baiatul, si sa ti-l ia una de care sa iti placa
sanatate multa bolnaviorilor, sa va faceti bine rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ciufik, ce frumos ai vorbit de Andrei!Cum s-a recuperat dupa operatie, e totul ok?

Cris, Aidan este f bine, i-a trecut complet raceala, urechea aflam joi la control cum este.

Am pus poze noi, a venit un val de frig la noi, am trecut la cizme de blana:), brrrr...asta dupa ce in ziua de Craciun am stat in maneca scurta afara.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

aaaa...si aici priviti ce ii face sarmanei pisici:)))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/4211733129/

Azi mergem la daycare part time, probabil ca va sta cateva ore, eu tb sa ii aranjez patutul sa clarific cum procedam cu mancarea si alte amanunte de genul acesta. Mai este o saptamana, ufff...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor!

La noi ninge iar... Dar e plin de balti afara...

Ieri am facut si noi bilantul de 1 an:
- lungime 79 cm
- PC 46,5 cm
- PT 48,5 cm

OK pana aici.

Problema sunt kilogramele, are 10,100. De ce zic ca e o problema, pentru ca pe la sfarsitul lui octombrie, daca imi aduc bine aminte, avea 10,200, deci ea nu a mai luat in greutate de mult, ba chiar a si scazut. Nici acum nu mananca nimic in afara de lapte, fructe si coaja de paine, motiv pentru care mergem la analize cat de repede, coprocultura, urocultura, sange.

Muci are in continuare, doarme greu noaptea, o aspir de 4-5 ori pe zi, mereu scot cate un furtun plin de muci, nu stiu ce sa-i mai dau...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Filip!

Vladut e cam marait de cateva zile, cred ca iar il supara dintisorii.
Eu ma gandesc ce sa gatesc de Revelion, pana acum stiu sigur ca fac ciorba de burta, rulada de carne cu legume si placinta cu ravase (ca sa ne si distram).

Am vazut poze cu Andrei frumusel de ziua lui si cu scumpul Aidan (faza cu pisica e de facut tablou)

Miere, curaj, o sa fie bune

Cris, Jasmi multumim

Bee, drum bun si petrecere frumoasa de Revelion!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor mici si mari!

edit: Am vazut si pozele cu Caterina, este o papusa dulce

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani celor ce si-au sarbatorit ieri ziua onomastica si scuze pt intarziere.

David mananca de ceva vreme prost..doar iaurt si lapte papa fara fite.Nush ce-a patit.Si-a facut un program de-mi vine sa-mi iau campii..Sunt zile cand adoarme la 1 noaptea,pt ca-l apuca somnul la 7-8 si se trezeste la 9-10 si nu mai vrea sa doarma..si urla pana te duci la el.Deci m-am saturat de programul asta nebunesc cu nani la ore tarzii in noapte.
Banuiesc dintii,eu dau vina pe ei pt orice maraiala si fita la mancare,de mai bine de 5luni,insa degeaba..noi inca nu avem nici un dintisor.Gingia e umflata,se vad,dar nu mai ies.In rest el e bine,eu mai putin,ca am racit si trebuie sa-mi fac o programare la drita mea,ca aseara nu mai stiam ce sa iau si ce sa-mi pun la ce dureri aveam.Dar cum sunt sarbatori,vine acum Revelionul,nush cand m-o putea primi.Iau indometacin si amoxicilina de aseara,desi la anexite,stiu clar ca daca nu sunt tratate corect e nasol,ca nu trec asa usor si bai cu ceaiuri si evident,stau cu mijlocul invelit..aseara am zacut pur si simplu in pat,ca nu mai puteam de dureri de burta,spate..ma durea tot mijlocul pana pe picioare,de-mi zicea al meu ca ma face pachet cu destinatia "spital".
De Craciun..a fost..hmm,aiurea.Nu pot explica,nu am simtit nimic,nu m-am simtit nicicum,dimpotriva,imi venea sa plang intr-una si pe fond nervos am mancat intr-una.Nici poze nu am facut,nu am vrut sa ies din pijamale si sa fac poze,le-am facut doar baietilor.O sa pun si cateva pozici facute zilele astea..
Va pupam si va dorim o zi frumoasa si multa sanatate celor bolnaviori.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Pentru Andrei cu intarziere dar cu drag : Sa cresti mare, sanatos si destept!Sanatate multa puiutilor bolnaviori si un An Nou minunat tuturor.mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata...mai pe dupa-amiaza!

Multumim pentru urari fetelor, azi facem si noi 11 luni! Ca maine facem anul...
In ianuarie incepem in forta cu Ioana (Sf Ion si ziua ei pe 10), apoi ne tragem sufletul si-l serbam pe Filip cu mot cu tot. Iubesc luna ianuarie!

Filip exact in ziua de Craciun a facut primii 3 pasi singur (intre fotoliu si canapea). Asta a fost cadoul lui pentru noi. Acum se da foarte frumos jos de pe canapea singurel, dar cu spatele si trebuie sa fim langa el ptr ca se mai intampla sa-si pozitioneze gresit posteriorul si poate sa cada.

Azi l-am cantarit si are fix 9 kg ( aluat 400 gr luna asta).

Intrebare: am vazut ca si voi mai dati mascarpone la copii. Este foarte bun si da un gust dulce piureurilor de fructe. La noi a avut mare succes, dar cat pot sa-i dau pe zi? ca este destul de gras.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Of Ledi, saracuta de tine! Sa te faci bine repede. mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

La multi ani Filip! mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput