La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi Anidrei!
La multi ani celor ce serbeaza azi ziua de nume:Stefan,Stefania!
Multa sanatate licuricilor bolnaviori

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani ANDREI! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-i bucuri pe mami si pe tati toata viata!

La multi ani Stefanilor si Stefanelor!
La multi ani tuturor celor care nu am avut ocazia sa intru sa le spun!
Sanatate licuricior mucosi sau tusitori!

Noi suntem bine...tocmai ma miram de Filip ca e bine, sanatos si-mi tuseste de azi-noapte, dar numai in somn si fff rar in timpul zilei. In rest n-are nici muci, nimic..maine mergem sa-l vada totusi un medic ca sa nu se inrautateasca situatia de Revelion.

Mama e tot in spital, e mai bine, dar mai e mult pana zicem c-am scapat de tot si cu bine.

Va pupam si ne gandim la voi!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI ANDREI LA IMPLINIREA UNUI ANISOR, SA FII SANATOS SI CUMINTE!!

Multa sanatate la puii bolnavi!!
Iry, cum mai e Aidan , si-a revenit complet??
Anna, un scump Vladut cum papa el castravete si ce incantat este de ce i-a adus mosu .

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

La multi ani si de la noi, sa aveti un an cat mai bun, cu sanatate si tot ce va doriti voi! Si in special pentru Leditia un an cu multa sanatate si speranta pentru David si putere pentru voi!
La multi ani Andrei la implinirea unui anisor, sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!
La Multi ani tuturor ce poarta numele de Stefan / Stefania!

Am pus cateva poze cu craciunelul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LA MULTI ANI,ANDREI DE CIUFIK!Sa cresti mare ,sanatos si sa-ti bucuri parintii!

LA MULTI ANI,PUIUL MEU ca azi facem 11 luni!La multi ani si celorlalti 3 licurici nascuti odata cu noi!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Andreitza ochi albastri ca marea sa cresti mare, sanatos si voios si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa

licuricilor sarbatoriti azi

tuturor care isi serbeaza astazi ziua numelui

Sanatate multa tuturor licuricilor

Ce bine inteleg faza cu marfarul

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani Andrei!!
LMA celor ce isi sarbatoresc lunite si numele.
Noi suntem raciti cu totiica tot nu ii venea lui tati sa creada ca eu am luat de la copii
Asta e. Baietii sunt mai bine, noi mosii mai rausor asa.
In rest peste tot cadouri.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

LA MULTI ANI! ANDREI Sa cresti mare si sa fii sanatos.

Sarbatoritilor de azi

Sanatate bolnaviorilor!

Noi suntem mai bine, maine facem o vizita la pediatru... Multumim ca v-ati gandit la noi.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

"Azi in zi de sarbatoare s-a nascut Andrei, la ora 9, 2,670kg, 47 cm, natural cu epidurala" - asa suna mesajul meu...

tuturor!

Sa curga sampania, sa scoatem tortul!

Bebita al meu a facut 1 an!
Chiar ma uitam acum pe poze si am constatat ca e un baietel (stiu ca nu am fetita , dar inca il mai vedeam un bebe), ufff si uite asa vine una si mi-l ia .

Ieri reciteam ce scriam acum 1 an pe DC, cum ca nu o sa ma prind cand o sa nasc ca nu stiu cum sunt contractiile (m-a "linistit" Selene repede ca o sa ma prind), apoi am recitit povestea nasterii scrisa aici pe DC , la licurici, pe 31 dec 08 si azi imi aniversez baiatul. A trecut 1 an.
A fost un an greu, dar frumos rau. habar n-am ce sa scriu, ca nu's genu' filozofic, insa vreau ca la anu' sa recitesc (si peste multi ani), pt ca sunt convinsa ca o sa uit multe.

Andrei la 1 an merge tinut de maini, de amandoua (altfel se opreste ), e un guraliv: MAMA (din toata inima lui), tata, ana - nana, ba (brad), puto (pluto sau mickey), aplauda, danseaza static - adica ridica manutele sus;papa tzatzi pe care le cauta cu nasu' , stie unde e nasul, ochiul, gura, urechea (le mai incurca cateodata), rade cu gura pana la urechi, are 7 dinti si il iubesc de mor .

Mai jos poze de azi:
http://community.webshots.com/album/576066535BeObgf

Editez sa scriu, tot pt posteritate , ca a ales dupa tava: cheile de la masina, o masinuta de jucarie (sper sa nu devina sofer de tir, totusi), seringa (doctor?)si bani (euro, ca pana o sa castige el banutzi, poate trecem si noi la Euro ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

cu intarziere ii uram si noi
La Multi Ani, Andrei!pentru un anisor, sa cresti mare si frumos, si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa
N-am reusit sa mai intru ieri, dar speram sa ajunga urarile si astazi.

Filip Andrei! pentru lunitele implinite!

Noi suntem tot bolnaviori, nu foarte rau, dar enervant. Eu am racit cobza iar lui Lucas mai nou ii curg ochii, o secretie galbena asa, se trezeste cu ochisorii aproape lipiti. A mai avut vreun licurici asa ceva? Oricum, azi vreau sa mergem la pediatru, ca nici de tuse vad ca nu mai scapam.

In rest, ca in concediu, mancam si lenevim. Ce bine e!!!!

multi pupici!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput