La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

Am intrat sa va urez deoarece plec sa fac revelionul cu iubirea vietii mele: STEFAN... tati e pe locul 1 si jumatate...

Deci: Lasati la o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familie.
"La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!

LA MULTI ANI MISTER MISTER!!!!

Distractie placuta, ne auzim pe 2 ianuarie....

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani tuturor, fie ca noul an sa va aduca tot ce e mai bun, iar tot ce inca mai visati si va doriti sa se indeplineasca!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Cred ca m-ati uitat, si aveti dreptate. Nu am mai aparut printre voi, desi mi-au alunecat gandurile si inspre voi, deseori. Cativa dintre licurici deja au implinit un an, le doresc din suflet la multi ani si ani multi si fericiti! Sa ne traiasca pruncutii!
In apararea mea nu pot decit sa spun ca am doua fete care pretind(si primesc) multa dragoste si atentie, un sot la fel(ca doar cu cine sa semene ele) si munca mea, doar pe 3 zile pe saptamina dar in care ma implic cu trup si suflet. Mai puneti la socoteala restul familiei, prietenele, vecini si colegi intre care ma impart, si asa se mareste lista cu " scuzele" mele... Nu reusesc sa va mai citesc, nu reusesc sa va raspund tuturor si nu uite asa aman momentul cand mai reusesc sa scriu cateva randuri aici.
Sper ca sunteti toate bine si la fel puiutii, le trimitem multa multa dragoste si pupici din Olanda!
Noi suntem bine, fetele cresc, Nathalie si-a petrecut deja primul Craciun inzapezit la Disneyland si ne-a uimit cu entuziasmul ei de a bate din palme la spectacole si de a le zambi irestibil lui Mickey Mouse si lui Donald Duck. Vremea zboara incredibil, nu imi vine sa cred ca mezina va avea in curind un anisor, incearca timid si sustinuta (bine) primii pasi, ii place sa cante, sa danseze, mai noua sa doarma cu mama de la miezul noptii incolo... isi necajeste surioara si apoi pregateste o fata de ingeras pentru noi: moi???
E topita dupa My little pony care evident e al surioarei....
Ma opresc ca altfel va mai scriu doua pagini despre micuta mea Cosanzeana, blonda cu ochi albastri, pisichera, mamoasa, rebela, dulce, adorata si adorabila... pentru ca stiu ca exact la fel de nemaipomeniti sunt ceilalti licurici, luminitele noastre!

Va doresc din suflet doar bine, sanatate celor mici si voua ca sa ii cresteti, un An Nou plin de bucurii, in care sa invatati mult de la cei mici, cum invat si eu zilnic de la puiutele mele dragi. Si va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi in acea perioada magica a vietii mele, cand Nathalie crestea in burtica mea.

cu mult drag si multe urari de bine,
LA MULTI ANI!

eu si cele doua frumuseti, obraznicaturi, zane si zmei totodata, sufletele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

LA Multi Ani, Lachlan!!!Sa fii sanatos, voios si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!!!
Dark, sa va traiasca baietelul si sa fiti in continuare o familie fericita si unita, asa cum v-am cunoscut aici in ultimul an!

Dragi licurici, mamici si tatici, va doresc din suflet:
Un An Nou fericit, cu multe bucurii si sanatate, sa fiti iubiti si mereu inconjurati de cei dragi!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani Lachlan! Dark sa va traiasca baitelul si sa va bucurati de el fiecare secunda a vietii voastre pentru ca este un copil cu adevarat norocos cu asemenea parinti ca voi!

Iris, ce bine ca ne mai dai vesti despre puiutii tai si despre tine!

Ma uit la Aidan si ma minunez pe zi ce trece cum se schimba, in fiecare zi face ceva nou, e cea mai minunata "realizare" a noastra, steluta mea norocoasa, care a venit in forta in 2009 si a schimbat totul in jurul lui!

Anul 2009 a fost foarte complex pentru mine, a inceput in tromba cu nasterea lui Aidan, m-a transformat in mama, apoi am terminat scoala, am gasit job si acum urmeaza 2010, sper ssa fie la fel de bun ca 2009.

Va doresc un An Nou fericit, plin de bucurie si liniste! La multi Ani!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere este superb Aidan, cuceritor de mic.

LA MULTI ANI MISTER

Si eu am 10 albusuri si nu stiu ce sa fac cu ele, astept idei...

Iris nu te-am uitat, ma bucur mult ca ai intrat sa ne mai spui despre tine

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Lachlan, Hogmany Baby! Sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Ahooooo, ahoooo

Intru si eu fuguta sa va urez sa aveti parte de multeeee bucurii pe anul care vine.
Sa fie un an nou bogat cu sanatate si fericire.
Va imbratisez cu drag pe toti
La multi ani

Cu intarziere, La multi ani! pentru licuricii ce au implinit deja un an:
Andrei, Sabina,Nadia, Stefan , Karina
si
La multi ani sarbatoritului zilei Lachlan
sa aveti parte de o viata frumoasa si plina de implinire

Va pup distractie placuta
La anu si la multi ani!

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

LA MULTI ANI MISTER MISTER,sa ne traiesti si sa cresti mare si cuminte!!!

va pup fetelor,sa aveti un An Nou fericit,plin de bucurii si realizari!

Pt albusele ramase ceva idei :
CHEK DE LAMAIE CU GLAZURA DE CACAO.

Cantitati :
Aluat: 7 albusuri, 150 gr.unt sau margarina, 150 faina. 300gr.zahar,1 lamaie mare,coaje rasa si zeama.
Glazura :2 lg.cacao buna , 2 linguri cu varf zahar tos,2 lg.si jumatate apa ,o bucatica de unt cat o nuca.

Preparere: Se freaca untul cu zaharul.coaja de lamaie faina,zeama de lamaie,coaja rasa fin de lamaie si la sfarsit se adauga usor albusele spuma teapana(daca rasturnam vasul sa nu cada din el)
Se pune intr-o tava de chec unsa gros cu unt sau margarina si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins in prealabil. Se coace la foc potrivit ,nu prea mare(ca toate aluaturile cu albus batut)
Se coace pana ce se desprinde de tava: si o andrea iese curata.
Dupa ce s-a racorit se toarna peste el urmatoarea
glazura: Cele 3 ingrediente se leaga pe foc ca un sirop gros Se ia de pe foc si i se-ncorporeaza o bucatica de unt cat o nuca. Se toarna calda peste checul pus pe un gratar.
Este gustos si dupa cateva zile.

Bezele:
Ingrediente:
4 albusuri, 250 g zahar, 200 g ciocolata, 100 g alune prajite, 100 g migdale decojite, 200 ml frisca

Bateti albusurile cu zaharul pana obtineti o compozitie consistenta. Ungeti o tava cu unt, presarati-o cu faina, apoi puneti in ea cu o lingurita sau cu cornetul bezelele, potrivit de mari. Topiti 100 g de ciocolata pe bain-marie, apoi dati vasul deoparte si adaugati alunele si migdalele taiate marunt. Lasati sa se racesca, apoi incorporati frisca batuta. Ungeti cu crema baza unei bezele, lipiti-o de alta bezea si procedati similar cu celelalte. Puneti-le apoi la frigider. Topiti ciocolata ramasa in 2-3 linguri de apa, apoi ornati bezelele cu glazura.

Sfat
Cand pregatiti bezelele, timp de 10-15 minute nu deschideti usa de la cuptor!

Masti cosmetice - Masca din oua
Pentru tenul gras, folositi albusul amestecat cu 3-4 picaturi de zeama de lamaie, drojdie de bere, caolin (2 parti) si 1 g de carbonat de magneziu. Amestecati bine, pana la obtinerea unei paste omogene.

PRAJITURA CU FOAIE DE NAPOILITANA SI NUCA PRAJITA
Pt.blat:1 foaie de napolitana
300 gr.zahar pudra
375 nuca prajita si macinata mai mare
6 albuse
3 linguri de faina
1 praf de copt, zahar vanilat

Se bat tare albusele cu zaharul se adauga praful de copt nuca si faina,zaharul vanilat
Se pune intr-o tava mare pe fundul ei foaia de napolitana cu striatiile in sus, nu se unge tava si nici foia de napolitana.Tava trebuie sa fie cat foaia de napolitana, puneti aluatul peste napolitana si il coaceti la foc potrivit ca orice aluat.
Crema: se fac doua budinci de vanilie si frisca cu 200 gr.zahar si 800 ml de lapte.Se lasa la racit si se freaca cu un pachet de unt frecat spuma inainte.
Dupa ce s-a racit blatul turnati crema si razaliti ciocolata capucino din abundenta, este mai buna a doua zi
spor la treaba!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

chec din albus
6 alb, 150 gr zahar,150 faina. coaja rasa si zeama de la 1/2 de lamaie, cateva nuci sau migdale taiate marunt, 1/2 plic praf de copt, 100 gr unt.
se freaca unt+zahar,se adauga toate celelalte ingrediente, apoi faina si in final albus. batute bat. se ung 2 tavi de chec cu unt, se presara faina si toarne compozitia si la cuptor cu focul potrivit.

chec alb

6 alb, 200 gr zahar pudra, 130 gr faina, 120 gr nuca, 1 lamaie.
se bat albus bat, se adazuga treptat zaharul,nuca macinata sau taiata marunt, coaja si zeama de lamaie, si treptat cu faina, si se amesteca usor
se ung tavile se da la cuptor . cu foc moderat.

Tort sarlota:

8 albusuri
200 gr frisca
100 gr ciocolata amaruie
8 linguri zahar pudra
1 cana (300 ml) vin alb dulce
16 gr gelatina

Se pune gelatina la inmuiat intr-o cana cu cateva linguri de apa. Se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza pe rand zaharul pudra si se lasa de-o parte. Se da frisca in clocot si se pune peste ciocolata rupta bucati intr-un castron.
Se lasa cateva secunde, apoi se amesteca cu telul pana se omogenizeaza frisca cu ciocolata.

Gelatina se topeste si se adauga la ciocolata. Se adauga albusurile la ciocolata si se amesteca bine,
iar la sfarsit vinul.

Compozitia se toarna intr-un vas uns cu unt si se da la frigider cateva ore pana se intareste. Cand e gata se desprinde marginea cu un cutit si se rastoarna pe o farfurie. Ornati dupa plac.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput