La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

wawwww lisa....multumim....te asteptam

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

inca un filmulet cu noi:
www.youtube.com/watch?v=lyHIaYMlQCY" target="_blank">Anusca Galusca

sa o manance mama pe ea de zambarici!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Continuam discutiile aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

''seara de la Timisoara
In primul rand:La Multi Ani!!,MISTER,MISTER,sa cresti mare si sanatos,si sa le umpli sufletele parintilor fericire

ALINA,in legatura cu mesele,si Alecsandra avea o perioada cand se trezea la 8 dimineatza,si tot ii dadeam laptele,doar ca eu am noroc ca ea mai cucaie putin dupa aia,si sa stii ca fructele tot pe la 10-11n i le dadeam,ca poate manca mai putin,nu conta,orarul oricum il pastram,si nustiu daca lapticul se poate socoti o masa?!
MICOLA,frumos dans,ha-ha-ha,multumim,poate te vedem la mica publicitate cu un anunt de genul:pierdut copil in casa,ofer recompensa
LISA tuc-o mama pe micutza Anusca

Si acum la final, va urez un calduros LA MULTI ANI!,sa sa ne reauzim cu bine in anul care vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Urez la multi ani tuturor puiutilor care au facut 1 anisor!

nu am timp nici sa mor,d-apoi sa scriu...am citit f repede pana pe la pag 11 si am vazut ca toate se plang ca puii nu mananca...si al meu,care e halitor sef ,e cu fitze maxime...din cate tin eu minte,acum e perioada aia in care doresc sa-si exprime personalitatea,sa "afle" gusturi noi,sa manance singuri...e una dintre cele mai nasoale perioade-stiu eu-si ne trebuie deosebit de multa rabdare...
am mai vazut ca nu stiu cine vb de dermatita atopica...din pacate,AAmedeo o are de cand era mic de tot...nu trece-se vindeca bubele alea urate,dar apare in anumite conditii-stress,alimentatie,haine - de exemplu el nu are voie decat bumbac pe piele...pt el e groaznic pt ca ,echipamentele de basket nu sunt de bumbac...nu pot sa va spun cum are pielea dupa meciuri...pulpele lui parca sunt bombardate de bube rosii...el se spala de cand era mic cu gel de dus de la Aderma+crema respectiva,iar cand e in eruptie maxima,regim alimentar ,Elocon pe bube de 3 ori /zi...nu e o boala usoara,mi-e tare mila de el,dar in afara de tratamentele astea nu avem ce face...cel mai bine ii e vara,la mare...mare atentie daca ii duceti in piscina!nu va puteti imagina ce poate face clorul!oribil!gasiti-va un dermatolog bun si...noroc!

Vreau sa va urez un an excelent tuturor si sa dea Domnul sa avem parte de multa sanatate ca restul vine de la sine!
Va pup muuuuuuuult si,sper,sa pot intra si eu mai linistita sa va citesc!Va imbratisez cu mult drag!La multi ani!
La multi ani,Lachlan!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

LA MULTI ANI LACHLAN!
Sa ai parte de o viata plina de bucurii alaturi de parintii tai iubitori!!!

Dragele mele va urez LA MULTI ANI! sa aveti un an asa cum va doriti, la fel de bun sau mai bun ca anul care tocmai se incheie.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

ESte Capitol nou nu mai scrieti aici

Mergi la inceput