La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani, Lachlan!

sa cresti mare, frumos si destept, iar mami si tati sa se bucure de tine in fiecare clipa

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Am tras o bocealaam citit capitolul cu 30 si 31 dec de anul trecut, cu Andra nascand si....nici macar papacelul nu mai e papacel...Aalina e prima data cand inteleg ideea de a mai avea un copil mic la piept, un tzitziloc mic care sa se gudure , sa urle, sa faca, caca (cacofonia cacofoniei) de san care apropo miros chiar bine comparativ cu ce urmeaza...imi e dor de Andreiutul meu mic, tocmai mie care voiam sa creasca.

Sa fim sanatosi si care mai putem/vrem/nu avem destui sa mai facem unul--de preferat eu UNA!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI Mister Lachlan!! Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si voios!!!

Fetele, ce fac si io cu 6 albusuri ramase? dar rapid...as face niste bezele dar mi se lipesc si ies si moi...ori nu stiu eu sa le fac...

Am facut banana cream pie, foi de napolitana si Tiramisu.

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Irina vezi de ce ziceam ca la interval de 3 ani io as ramane insarcinata? Vise taica vise ...

Daca tot am intrat va urez tuturor un an nou plin de liniste, bucurii sa fie toti licuricii sanatosi si impreuna sa fiti fericiti!!!
La multi ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumim frumos pt urari

Uram si noi La multi ani fratiorilor de pe 29 Sabina, Nadia, Carol Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Lachlan Sa cresti mare si sa fii sanatos! Sa umpli viata parintilor tai doar cu bucurii si impliniri!

Anushka, Victor, Matei, Radu, Alexandru, Victor Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

La multi ani! pt toata lumea, sa treceti cu bucurie in noul an!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

LA MULTI ANI, LACHLAN, ALIAS MISTER-MISTER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Micola, daca nu vrei sa faci bezele, mai pui un ou, niste stafide, rahat, nuca si poti face un pandispan, zahar si faina si faci un pandispan (ca la Rumba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

LA MULTI ANI LACHLAN

Sa cresti mare si voinic si sa-i bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi.

Eu nu am facut nici o pregatire speciala pt masa de revelion...tocmai am terminat o ciorbita de fasole cu afumatura la cererea speciala a sotului

Razvi doarme, a fost tare cumintel, a papat lapticul azi-noapte (peste asteptari ) si masa de dimineata. Acum astept sa se trezeasca sa manance de pranz si sa iesim un pic la aer.

O zi usoara la toata lumea si multi

Ne "auzim" mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Aalina, multumesc de mesaj, am dat si eu inapoi, dar, ca si de Craciun, imi arata ca nu s-a trimis mesajul

Va urez tuturor un an nou plin de bucurii alaturi de licuricii nostri scumpi!!!!!!

Ingrid, ba as face si bezele, dar ce sa le fac sa nu se mai lipeasc asa?
da-mi, te rog, reteta exacta de pandispan, daca poti si vrei

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Acum un an ma edificam despre ceea ce inseamna a fi mama, citindu-va pe voi, mamicile aflate cu un pas inaintea mea, Dark, Naty, Miere, Alina...
Irina C. esti un deliciu, te urmaresc la fel ca pe un serial

La multi ani Lachlan, La multi ani tuturor licuricilor si copiilor de oriunde - sa traiti intr-o lume plina de frumusete! Si mamicilor, taticilor, bunicilor, care va poarta in brate - o cale usoara si plina de impliniri!

Ana, cu bucurie, pentru voi :)
http://eugencalota.wordpress.com/2009/12/30/ana-de-craciun-2009/

Mergi la inceput