La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor asa m-a pocnit o nostalgie... Parca ieri nastea Alina perfect machiata sau aflam ca "fetita lui Dark" e de fapt baietel
Acum am prins un pic de timp si m-am uitat la toate pozele ca eram restanta. Si am vazut copii superbi. Fetite si baietei dulci foc.

Dar le-a trecut bebeluseala...

Sa creasca mari si sanatosi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Va multumim pentru complimente . Chiar avem cei mai frumosi licurici si cei mai destepti si cei mai...cei .

Aalina, si pe mine m-a pocnit nostalgia mai ales ca fina mea a nascut in aceeasi perioada si la acelasi spital si pe acelasi palier...si am revazut fiecare moment al nasterii mele...momente unice care vin si se duc asa de repede...cateodata mi-as dori sa am o telecomanda pe care sa pot pune stop cand vreau sa ma bucur mai mult de un moment sau sa pot da inapoi sa retraiesc o stare...dar idea e sa ne bucuram de ce va veni, nu?

Aseara am fost la fina mea, a fost prima zi acasa a bebelusului. Cand am ajuns (apropo, sta peste drum de noi ) Maria ii dadea san si era si cu bibele de lapte formula langa ea (asta dupa ce ma sunase sa ma intrebe cum se face)...era stresata saraca, nu stia daca ii da bine, de ce plange inseamna ca nu o fi mancat suficient, sa-i mai dea sau nu. A pus-o in pat iar a inceput sa planga...uffffff. Am retrait niste momente cam stresante si m-am bucurat sincer sa ma intorc acasa la Sabina mea cea care doarme toata noaptea. Incerc sa fiu langa fina mea cat pot insa anumite chestii trebuie sa le treaca ea, sa le simta ea...stiti cum e, nu? ....mai stau un pic si o sun sa vad cum a trecut noaptea...am emotii..

Lisa, vaiiii saraca de tine, chiar ca ce stres!!! Tu daca nu ma insel ai mai trecut o data prin asta cand Ana s-a innecat cu o coaja de mar...nu? Bine ca totul s-a terminat cu bine. UFFFF...

Bebelusi, bine ai revenit acasa! Pupici lui grasunel

Dark, felcitari pentru primul cuvant "bec"! De acum sa te tii....

Asaaaa, pai sa va zic ce cadou ne-a facut Sabinutza ieri de ziua ei??!! ....a facut primii pasi singura singurica! Eram intr-o vizita si era pe jos in picioare iar eu o imbracam cu geaca sa plecam. La un moment dat nu stiu ce mi-a venit si am lasat-o singura sa stea un pic in picioare si a luat-o la sanatoasa! facea pas dupa pas nu se mai oprea! ...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Alina tu sigur nu esti nascuta in 86??? Caci cu siguranta asa arati...iar fetele tale sunt de milioane si seamana asa de tare...sa stii ca am stat un pic pe ganduricand am vazut prima poza cu Sabinutza, ma intrebam daca e ea sau Ana . fetele cucuiete. Bravo Sabina

Ingrid felicitari ...sa te tii de-acuma cu de-abushilitul...o sa-si bage nasucul peste tot.

Andrea_ea felicitari pentru pasii Ilincai..way to go girl . Lasa cucuiele, ca vin si trec repede, stii tu mai bine de la Tudor.

Bebelusi da' ce vacanta pe capul tau...auzi tu sa dormi toata ziua, bravo. Vazut pozicile cu Bladutz si cu Moshul.

Micola ce bine te inteleg cu leganatul pe picioare...si Razvi tot asa e obisnuit si somnicurile de peste zi asa le face ca altfel nu ar mai adormi deloc...in schimb seara il las sa se perpeleasca in tot patul si pana la urma adoarme...norocul meu este ca doarme toata noaptea, adica 10 ore. Felicitari pentru mersul pletosului .

Lisa multi Anuscai...ce bine ca nu s-a intamplat nimik...si Razvi este atras de globulete si le tot trage din brad. Vazut pozicile...mai-mai ce nora frumusica foc am .

Dark bine ati revenit...asteptam pozicile promise cu Mister baiat mare...felicitari pentru statul in piciorushe...mai e putin si o ia la picior.

Anna l-am admirat pe Vladut si bombonierele lui...e asa simpatic , cred ca-l smotocesti toata ziulica.

Noi suntem bine sa zicem...azi-noapte chiar a mancat satisfacator laptic, de dimineata fructele cu cereale si suntem veseli...In schimb sunt un pic ingrijorata ca nu prea face pipi , desi sunt cu apa dupa el tot timpul sa-l hidratez si poate asa face si el pipilica. E un pic incercanat si il urmaresc tot timpul sa nu i se umfle ochisorii caci mi-e tare teama sa nu faca vreun blocaj renal. Kaki a facut ieri dimineata dar foarte putin si asta pentru ca i-am bagat supozitor, daca nu face pana la pranz cred ca-i mai bag unul.

IrinaC trebuie sa mai urmaresc si altceva la el? Ca incepe sa mi se faca chiar frica sa nu pateasca ceva, mai ales cu zilele astea libere.

Alina noi mancam cam asa:
- dimineata pe la 8 sau 9 fructe + branzica + 2 masuri de cereale - un borcanel de la Avent care are cam 200gr.
- pranz pe la 12 sau 1 - un borcanel de 200gr cu legume + piept pui / peste / ficatel / galbenus de ou
- dupa-amiaza pe la 4 sau 5 - un borcanel de 200 gr de fructe cu branzica sau 1 iaurtel de la Nestle+ un desert de la Nestle
- seara - pe la 9-10 dupa ce adoarme un bibe de lapte - aici avem variatiuni de la 150ml la 210 ml
- mai are pe la 3-4-5 inca un bibe de lapte (depinde cat a mancat seara) - tot asa in jur de 120ml - 200ml

Cam atat de la noi.

gascha

Crisspy si Razvi
http://picasaweb.google.ro/cristina.pereteanu/RazviCraciun2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alina,Irina, Andre_ea, Dark si micola felicitari pentru inceputul de fugareala. Sper ca nu am uitat pe careva. Si Mister felicitari si pentru vorba.

Al meu de ieri dimineata o tine intr-una cu "tatatatatatata" de tac'su e lesinat incontinuu

Vai eu am terminat cu bucatareala si mai am doar aspiratul si gata. Pana la anu' stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am vazut si eu pozele voastre, fetelor, foarte frumoase, de Alina nu mai zic nimic, ca e cu "no comment, just admire"... :P

lisa, am incercat sa o culcam mai devreme, si nu o data, dar pattern-ul este asa:
- marait, foit pe toate partile, ridicat in fund, in picioare, pus pe plans, lasat jos, in fund, culcat, pe paturica, reluat maraiala + restul
- intr-un final, adoarme, nu zic ca nu, dar dupa vreo 40-60 de minute dupa ce am pus-o in patut, plus ca se trezeste de 3-4 ori pe noapte, plangand, deci trebuie sa ma ridic, sa o mangai, sa o linistesc, sa o invelesc si sa o culc la loc
- pana acum, acest lucru nu s-a intamplat daca o lasam in legea ei.
Sigur ca nu imi place ca se culca asa de tarziu, insa prefer asta in locul adormitului cu lacrimi si suspine, mie nu mi-ar placea sa adorm suspinand...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici si licurici,

ieri scriam ca pun poze pe mail, nu am reusit, in schimb am pus azi+bonus un filmulet.
Am admirat poze superbe, dar sunt topita dupa Sabina...
Alina1976 sa-ti traiasca printesele...sunt minunate..
Stefan manaca cam asa:
ora 7.00 200 ml lapte
ora 11.00 fructe cu biscuiti/ou cu branzica/iaurt cu branzica
ora 15.00 supa/piure legume+ carnita
ora 18-19.00 iaurt/budinca/ banana
ora 22.00 200 ml lapte

Aalina ce mult te odihnesti... un an..
Roxana am admirat copii si creatiile culinare, iar poza cu voi trei este superba.

Fetelor care ati scapat de mot, este obligatoriu sa imbraci copilul cu hainutele aduse de nasa? Ati tuns copii dupa taierea motului?
Stefan nu are mult par, i-am spus nasei sa ia putin din varfuri, ca o sa-l tundem pe la sfarsitul lui aprilie. Nu suporta caciula, daca nu e din aia care se leaga, o trage de pe cap.
Iar de haine am intrebat, deoarece noi il vom iombraca elegant la mot, iar nasa nu ii ia hainute care sa ne placa, acum nu stiu ce sa fac.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza,..
Ingrid,sper sa-i dati de cap dermatitei si sa fie bine.

Andre_ea,felicitari pt pasi..(pupam cucuiul sa treaca)

micola,au si ei perioadele lor,cand ba mananca bine,ba mai putin..

lisa,bine ca nu s-a intamplat ceva rau.Doamne fereste,cred ca ai albit in momentele alea.Noi avem noroc,ca David nu are treaba cu bradul,s-a uitat la el putin,la inceput,a luat un glob de jos si l-a trantit(jos am pus numai globuri de plastic)si cam atat.Insa sunt in permanenta langa el si daca nu e nimeni sa stea cu el cat mananc eu sau merg la toaleta,il pun in patut.Mi-e frica sa-l las singur prin camera,ca nu sta locului deloc nici cand sunt eu acolo.
Sanatate multa Anei.

Selene si David isi facuse de curand un program de-mi venea sa-mi iau campii..Dar i l-am schimbat eu,ca nu mai rezistam sa stau pana la 12-1 dupa el prin casa.Prin urmare,doarme o singura data pe zi,iar seara la 10,maxim 10,30 il pun in patut.Sigur,maraie un pic,urla,insa nu adoarme plangand.Am tot fost la el si nu plange,nu are lacrimi,pur si simplu stie ca daca urla ne ducem la el si-l luam de acolo si ii facem poftele.Nu l-am lasat sa planga,ma doare sufletul cand il aud urland,dar mi se pare anormal si nesanatos ca un copil de 1 an sa stea pana la 12-1 noaptea.Mergem la el,il linistim,il lasam..si tot asa,pana la urma adoarme.Trebuie sa revina la programul initial,cu nani la 10,pt ca el acum doarme doar de la 13 la 16 si de la 16 pana la 22 sunt totusi 6 ore de jucat,alergat,plimbat..mi se pare mai mult decat suficient.

Dark,bine ati revenit acasa si felicitari pt primul pas.

Carmen,eu nu i-am facut motul,nu am vrut,dar inainte de ziua lui l-am tuns(a 4-a oara din vara pana acum)pt ca ii intra parul in ochi si ma enerva pe mine sa-l vad mereu cu parul in ochi.Insa stiu ca nasa ii cumpara hainute si in alea se imbraca copilul.

Multa sanatate bolnaviorilor.

Despre noi..David a inceput sa manance mai bine,lucram si la programul de nani,astfel incat la 10 il pun la nani..ieri am iesit afara si i-a placut.Vorbeste mult,in bebeluseasca lui,ca nu inteleg multe chestii..asa ca am de lucrat la traducere.Umbla tot timpul,nu sta locului o secunda,se catara peste tot,se duce peste tot,tranteste tot ce-i apare in cale,canta,vorbeste,merge,rade,bate din palme.Ii spun povesti,dar nu prea e interesat..i-am cantat si colinde de Craciun:))Ii place sa danseze la mami in brate sau la tati in spate..In rest aceleasi probleme..cand nu prea vrea sa manance,cand nu sta la imbracat,la schimbat pampers-ul..din astea..Ah,si nu bea apa.E de groaza...asta e problema noastra.Nu vrea apa,nu vrea ceai.I-am luat o tona de ceaiuri de bebei,o sacosa de bani aruncata pe geam..nu vrea si pace..Nici din cana,nici din bibe..din nimic.Si trebuie sa-l hidratez si nu stiu cum sa fac sa accepte apa.Se stramba si o scuipa de zici ca-i dau zeama de lamaie.
Va pupam si va dorim o zi linistita si frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, multumim pentru felicitari.
Miere, stiu cum e cu cucuiele, da' ma asteptam ca Ilinca, pentru ca e fata, sa nu aiba parte de prea multe.
Alina, nu se mai oprea? Haha, asa face si Ilinca. Si io in spatele ei cu inima cat un purice.
Lisa, uf ce sperietura. Data viitoare nu te opri din cautat pana nu gasesti. Au copiii astia un talent sa gaseasca cele mai mititele lucruri.
Dark, bine ati venit acasa. Felicitari pentru cuvant. Petrecere frumoasa maine!
Crisspy, ai grija de pui, sper sa fie ok. Probabil ca il doare cand face pipi si de aceea se abtine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Ne-am intors si noi de la dermatolog. Ne-a schimbat tratamentul, nu mai luam Romergan, luam Zyrtec si vom lua aprox 18 luni (din cauza ca tata de bebe a avut astm bronsic si la fel si bunica, deci exista teren alergic, daca nu am fi avut astm in familie ne-a zis ca ne dadea Zyrtec doar cateva zile), pentru fata a zis ca Triamcinolonul care e un glucocorticoid cu activitate moderata este totusi prea tare pentru fata de bebe si ne-a schimbat cu Locoid, care e un hidrocortizon, deci mai slab si doar o aplicatie pe zi timp de 5 zile, nu doua, iar a doua aplicatie, de seara, cu un imunomodulator si peste 5 zile, iar la control sa stabilim mai departe cum facem sa nu ramana bebele cu urme pe fata, sa-i ramana fata curata.
Ne-a mai zis ca pana la 3 ani va avea puseele de dermatita pe fata, iar de la 3 ani le va avea pe corp si ca la prima viroza este posibil sa faca bronsita astmatiforma, deci trebuie sa avem grija.
Ne-a dat si regim alimentar antialergic, dar noi oricum nu mancam nimic din listuta de interzise. (acuma, ma intreb daca am fi mancat, ce pateam, ce vom pati cand vom papa cioco, de care pana la 2 ani nu avem voie nici macar s-o privim).
Hainutele trebuie spalate cu detergent de bebe si clatite de doua ori. Pe piele trebuie sa poarte doar bumbac, lana si sinteticul irita. Si mai multe a zis ca ne va zice data viitoare.
De crema si produsele de baie a zis ca daca nu il irita si nu are probleme nu e nevoie sa le schimbam.
Am scris ca poate mai intereseaza pe cineva.
Oricum, bine ca suntem preveniti, vom urmari indeaproape problema si speram sa o tinem sub control cat mai bine. Dar s-a zis cu visul lui tati sa-l faca fotbalist , ceea ce oricum eu nu vroiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Si exersam mersul de-abusilea . Ca se ridica in picioare parca am zis, asta de vreo 2-3 saptamani, dar fara sa paseasca. Deci va de-abusili mai intai.

Mergi la inceput