La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia ce mare si frumos este Vladut! Nu mai vazusem de mult poze cu el!

Andreea, sa treaca cucuiul fetei! De acum sa te to tii, la noi nu trece saptamana fara un cucui, cel mai nasol a fost acum cateva zile cand a cazut cu fruntea de muchea unui dresser si efectiv i-a plesnit pielea, nu mai spun ce cucui vinetiu si umflat are, o dunga de-a curmezisul fruntii.

Alina foarte frumoase pozele si Sabina a crescut mare!
Aidan mananca asa:
-cand se trezeste, la 7 bea 260 ml de lapte
-in jur de 11 - cereale cu fructe (cam 200 ml) plus un iaurt (cam 100 ml) sau iaurt cu branza sau cereale cu fructe,biscuite, depinde, dar cantitatea este in jur de 250-300 de ml (dupa aceea are un somn)
- pranzul pe la 1-2, vegetale cu ou sau cu carne, paste, ciorba (f rar), diverse combinatii de piureuri (cam 300 de grame), mai noi am inceput sa ii fac pulpe de pui fierte in apa si un pic de ulei de masline si ii desprind carnea de pe ele si il las sa manance singur. Ii pun carnea pe masuta lui, cu bucatele de legume, sau paine si uneori dureaza si o ora pana termina, dar nu ii mai dau eu cu lingurita in gura decat atunci cand ma grabesc.
- pe la 6 ia cina, iarasi depinde, dar in general cantitate mai mica, iaurt, sau iaurt cu branza, paste cu cascaval, paine,
- la culcare (8-9) bea 260 ml de lapte formula

Uneori mai are un sippy cup de lapte pe la 4 cand are inca un somn, dar depinde dc s-a trezit sau nu noaptea precedenta pt lapte, dc s-a trezit, nu ii mai dau ziua, pt ca nu vreau sa depaseasca 750 ml/24 de ore.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lisa, ce sperietura! Ce bine ca e Anusca bine, scumpa de ea eu zambariciul mic. E superba in poza dupa baita

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La raport, la raport...

La Multi Ani, Sabina, Nadia, Karina si Carol! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mai, cred ca nu a stiut farmacista de respectivele pungute, ca eu i-am spus clar ca e pentru o fetita de un an si a zis ca altceva decat recipiente ca pentru adulti nu are... In fine...

bee, multumesc pentru sfaturi, o sa intreb si la laborator ce si cum. Farmacista mi-a spus ca urocultura se repeta, deci cred ca o duc la doua laboratoare odata, sa stiu o treaba...

Dar e ciudat, ca pentru urocultura trebuie jetul din mijloc, primul jet se arunca, cum pisicu' lipesc eu punguta la jetul din mijloc???

Cine zicea de tonusul copilului? korrucia, parca... Pai e super vesela si super activa cat e ziua de lunga, numai martea trecuta, cand a avut 39,2 a fost pleostita, in rest, deloc...

IRINA, medicul ei de familie este cumnata mea, sora lui Doru, care sta la parintii lor, in apartamentul vecin, deci o vede zilnic pe Daria, acum ce sa spun eu...

Si azi a dormit de a spart... In doua ture...

Porumbita, da, mai doarme noaptea, de la 12-1, ora ei normala de culcare, pana pe la 10 dimineata...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna seara!

Urez si eu la multi ani tutor licuricilor care au implinit lunite sau veritabila varsta de 1 an,sa cresteti mari,frumosi/e,destepti/e si sa va bucurati parintii.
Eu am o problema cu Alexandra pt ca a racit,pt prima oara in viata ei (intai am racit eu- mi-a cam trecut,apoi soacra pt ca stam impreuna,acum e sotul doborat)...ii dau deja panadol si-l alternez cu nurofen (plus picaturi de nas),dar problema e ca pe ambele scrie ca nu mai mult de 3 zile.
Ce e de facut? Ii dau pana ii trece raceala (care e cam pe duca)sau sa facem 7 zile cum se face de obicei un tratament,sau ma opresc in a 3-a zi (ar cam fi a 2 zi azi)?Scuzati-mi ignoranta,dar fiind prima oara in situatia asta nu stiu cum sa procedez.
N-am sunat pediatra,am tratat-o cum am crezut mai bine,dupa cum spuneam raceala e pe duca,vreau doar sfatul vostru,ca am tot citit de licurici bolnaviori.
Probabil ca i-a trecut asa repede,pt ca ea papa cam tot ce vede in fata ochilor,am hidratat-o la greu,plus ca a papat f multe mandarine.
Va dorec multa sanatate si va pup.

fetele vesele

Alexandra Maria- 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara si de la noi!

In sfarsit acasa... si dupa o zi de servici + despachetat o parte din bagaje + recuperat madamele + una-alta ca multe mai sunt de facut. Si numai maine nu-i poimaine si vine ziua de nastere a lu' Mister (iar casa-i vraiste, cumparaturi nefacute, tortul nema, facem chef da' cu ce? bine macar ca termin mai repede la serviciul lu' peste )

Dar intai si intai...

ANDREI
SABINA
NADIA
CAROL
KARINA

Ati implinit un anisor!!! Multa fericire, bucurii, sanatate si iubire sa aveti in viata, si tot ce va doriti sa se implineasca

LA MULTI ANI si licuricilor care implinesc azi lunite: Anusca, Victor si Matei

Multa multa sanatate bolnaviorilor mari si mici... vad ca multi licuricii au problemute fel de fel... ooofff... sa treaca cat mai repede
Iar la cei mai mofturosi... pofta mare

De la noi update Deci

in ajun de Craciun Mister a rostit primul lui cuvant "adevarat": BEC!! Asta aratand, bineinteles, spre bec

de cateva zile jupanul nostru a inceput sa se tina nesprijinit in picioare cateva secunde...din ce in ce mai multe secunde

si azi a facut primul pas de unul singur. La al doilea a ajuns in poponet...dar important e ca primul pas a fost facut

Lisaaa (ca tu esti cu filmele da' observatia e valabila la toata lumea cat de cat cinefila)... am fost la cinema (traiasca socru-meu ca-i om de treaba si ne-a donat beletele lui ca era sold out) si am vazut Avatar. Musai de vazut in 3D ca-i tare frumusel!

Ma duc sa ma uit la poze... azi maine sper sa pun si eu cateva de-ale noastre cu bebe, brad, cadouri, pisici... the usual

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Lisa, cred ca ai tras o sperietura!Dark, bine ai venit acasa !Azi bebe a facut primele incercari de mers de-abusilea. L-am prins cum se chinuia singur-singurel sa-si traga picioarele, era super tare! Deci incet-incet crestem si noi! Ma duc sa notez la caiet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Anculet, sanatate multa Alexandrei, dar nu prea stiu sa te ajut ca noi inca nu am fost raciti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Anculet, Daria a luat cate 3 ml de Nurofen la 8 ore timp de 5 zile, adica de marti pana sambata.

Am facut pauza, dar inca avem o groaza de muci, prin urmare, de ieri ii dau si Panadol, 3 ml dimineata si 3 seara, poate o mai ajuta.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dark,oare numai am vrut sa iti las mesaj despre avatar,l-am gasit pe filmeonline,calitate buna.m-as duce eu la 3d,dar nu am cu cine sa o las pe Ana,asa ca ma multumesc cu 2d. aaa,si felicitari pentru BEC and welcome home

Ana e bine,multumesc...de sperietua nu va zic,ca cred ca am albit.
am fost si la medic pt tuse,mi-a zis ca daca nu se imbunatateste situtia trebuie sa intram pe antibiotice...oricum Ana e mai bine cu tusea,deci nu cred. asa,si am intrebat si de la lapte,mi-a zis ca e normal sa nu mai bea atat,si ca max 500 de ml dupa varsta de 1 an ca sa nu prefere laptele in schimbul mancarii.
Ingrid,si voua felicitari,stai sa vezi ca incepe sa umble si pazea atunci
Selene,nu cred ca e foarte sanatos pt copii sa doarma asa de tarziu,parerea mea. am, incercat sa gasesc siteul unde am citit ca cica cele mai odihnitoare ore pentru bebei sunt intervalele 22-23 si 4-5am.
Miere,mai ai un pic si incepi,ai emotii cred.
Anculet,multa sanatate!
Anna-mama,vazut si admirat pozele cu vald,este foarte simpatic
patricia,de bladut nu mai zic,ca e fascinat de Mosulet.si ce frumoaas e poza cu Stef...e un dragut
Alina,am uitat sa iti zic ca ti-am admirat-o pe Sabinuta. pai voi v-ati petrecut de numa'...ati avut o petrecere pe cinste.
Ada,cum se mai simt fetele...no ca nu imi merge iar semnul intrebarii

va pup...m-am mai linistit acum cu Ana,am ridicat toate globurile in partea de sus,deci bradul meu frumos e doar pe jumate impodobit

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Mai ce repede trece timpul. Parca mai acum ceva timp vorbeam de bebeii nostri, cum se intorc de pe fata pe burta si invers si acum iata ca incep unul cate unul sa mearga singurei

Alina ati avut o petrecere pe cinste iar Sabinutza a fost o domnisoara foarte eleganta

bebelusi ce par mare are Vladutz! Si ce Mos ati avut, se vede ca lucreaza tati la teatru

micola si la noi tot in brate se adoarme, cu cantecul cu elefanti. Felicitari lui Alexutu cel curajos!

Lisa imi imaginez ce sperietura ai tras... Sunt ceva de groaza copiii astia cum le gasesc ei pe toate...Pupam Anushca vesela, e tare frumoasa in poze iar rochita rosie ii vine asa de bine
Suzeta nu stiu cand o scoatem, mai stam un pic, e singura care ne mai salveaza in situatii de criza

Anculet si eu i-am dat Theei cand a fost racita Panadol 5 zile

Ingrid felicitari pentru mersul de-a busilea. Gata, va ajunge cat ati stat linistiti, sa vezi ce-o sa mai umblati dupa el

Roxana ti-am admirat iarasi copii si creatiile culinare. Imi place mult poza cu voi trei

Dark bine ai revenit! Felicitari lui Mister, sti cum se spune: un pas mic pentru om...

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput