La multi ani licurici de ian-feb2009(76)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelusi spune:
Salutare gagici, in primul rand La multi ani tutruror licuricilor sarbatoriti in lipsa mea si tuturor mamicilor. 

Noi am fost la Rio de Caracal, a fost ff frumos, am dormit toata ziua, ca am avut multe bone sa stea cu copilul.
Anna am vazut poze cu Vladutul grasutul, e mortal, si bradutul la fel
Anuc felicitari pentru pasii facuti, asa cadou mai zic si eu...
LA MULTI ANI, SANATATE SI O VIATA FERICITA!
SABINA, NADIA, KARINA SI CAROL
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Bebelusi, ce bine ca te-ai odihnit, inseamna ca ti-au priit sarbatorile
Multumim pt complimente, ai vazut ce cercei aveam? 
Alina, super petrecere ati avut, iar fetele tale sunt tare super, sarbatorita a aratat de vis!
Roxana, ce copii frumosi ai! Mi-ai facut un dor de mare cu pozele ![]()
Ingrid, Doamne ajuta sa nu fie complicatii cu dermatita
Andre_ea, felicitari Ilincutei pt curaj, acum merge singura scumpica
Noi facem cucuie zilnic, uff, asa e cu nazdravanii astia mici 
Ledi, si Vladut plange la imbracatul de iesit afara, se plictiseste si nu-i place sa-i pun atatea pe el. Tu cum te mai simti?
Cris, pozici cu Dariuta? 
Irina, imi place tonusul tau de astazi, parca esti mai vesela
Sper sa-si revina repede Andreiutul cu papica.
Miere, ai ajuns pana la 10? 
Korrucia, offf, imi pare rau ca nu ai reusit sa scoateti masa de noapte, poate chiar nu-i ajunge mancarea de seara si ii e fomita.
frumusetea mica. Noi cu mancarea tot asa, cateva lingurite de mancare solida ca si completare la laptic, oricum, mai bine, cel putin acum are curiozitatea sa guste, cere el, vrea sa manance cand mancam si noi...asa ca sunt sperante de mai bine ![]()
Crisspy, off, mi-e tare mila de Razvi, sper macar sa-l ajute decalotarea asta.
elful frumos
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Primul Craciun
bebelusi spune:
Alina frumoasa petrecere, tortul arata superb, iar de tine si de Sabina....ce sa mai zic....superbe
Andre ea felicitari pentru pasi, superrrr
Ingrid ai vazut cerceii?Iti plac?
Anna am remarcat cerceii, bineinteles
, ma bucur ca iti plac, aia sunt unii dintre preferatii mei.
bebelusi spune:
Ledi sa stii ca nici lui Vlad nu ii place la imbracat, dar incerc sa ii dau cate o jucarie in mana, cand se plictiseste o schimb si tot asa....pana reusesc sa il imbrac.
Vlad isi pune jucarele in cap si le lasa sa cada si zice PAAA(POCCCC). tie sa faca MA MA, MA MA....cand mangaie ceva, dar zice LE LE, LE LE
AM PUS SI NOI POZE NOI LA SEMNATURA, DE CAND A VENIT MOSUL....
bebelusi spune:
Mosul a venit la sora-mea acasa, ca eu nu imi doresc sa vina mosul fizic la Vlad, as vrea sa vina sub brad....sa fie ca o magie....sa se trezeasca dimineata si sa caute cadourile.
micola spune:
Oofff, nu il mai pot adormi decat leganat
/ I-am facut baie, a baut ceai de tei cu cereale Vise placute...a supt..pana nu l-am leganat un pic pe picioare, nu a inchis ochisorii
Io nu mai stiu cum sa-l mai adorm pe copilul asta...
Si parca vad ca in 2 ore e drepti, maraind dupa tzitzi
..
Vorbiti de plansete la imbracat?
cunoastem si de-astea, din pacate..mai nou, il imbract cate putin, cate o hainuta, in timp ce el se joaca sau ii cant:
"20 pitici voinici" sau "mata zice miau-miau-miau", dar nu functioneaza de fiecare data..
Am plecat si noi la drum
, de ieri, am strabatut apartamenul in lung si in lat,
asa ca azi-noapte am avut de "procesat", in loc sa dormim, ca dupa fiecare noua "achizitie"
Bebelusi, sa-ti fie de bine odihna
Andre_ea,
cucuiul Ilincutei ca sa treaca
Alina, repet, ai niste fete....angelice
!
Ingrid, Doamne ajuta sa fie bine pana la urma cu dermatita
Irina, si eu m-am tot vaietat pe aici saptamana trecuta de Alexutu ca nu papa, dar vad ca si-a revenit..intorcea capul cand vedea lingurita si strangea buzele de credeam ca il bat
Numai iaurtul si,bineinteles, sanul nu refuza, drept pt care facea kk fff moale, dar acum s-a dres cu mucilagiu de orez...Stii cu ce si-a revenit? cu ciorba de perisoare, in ziua de Craciun, cand mancam si noi...asta e, i-am dat si din ciorba noastra, bine, doar zeama, , am zis Slava Domnului ca mai vad si eu gurita lui deschizandu-se
(oricum am cam inceput sa-i dau cate putin din toate, fara exagerari).Acum papa bine, de toate, ca inainte
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Ledi sa stii ca nici lui Vlad nu ii place la imbracat, dar incerc sa ii dau cate o jucarie in mana, cand se plictiseste o schimb si tot asa....pana reusesc sa il imbrac. Vlad isi pune jucarele in cap si le lasa sa cada si zice PAAA(POCCCC). tie sa faca MA MA, MA MA....cand mangaie ceva, dar zice LE LE, LE LE AM PUS SI NOI POZE NOI LA SEMNATURA, DE CAND A VENIT MOSUL.... Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Super, Vlad, cat de curios se uita la Mosu, il analiza sa vada el ce e de capul lui
Este un dulce si era asa de frumos imbracat
Si Stefanut este tare scump. 
10 luni
Primul Craciun
anna-mama spune:
Micola, felicitari lui Alexutu pt mersul singurel. Ai baiat mare, ce mai
Greu cu adormitul, nu stiu ce sfat sa-ti dau, Vladut adoarme seara dupa multe chicote de ras si ridicari in picioare, pana oboseste..si trebuie neaparat sa stau langa el. Dar nu te enerva, cand va intelege o sa adoarma si singurel 
10 luni
Primul Craciun
ingrid70 spune:
Bebelusi, au sosit si cercelusii, sunt superbi!
fata talentata!Mai, fi-miu nu mai vrea seara lapte ca vrea mancare solida! Nush ce sa ma mai fac cu el! Nu ma deranjeaza sa-i dau solida, dar sa pape si laptic, dar nu cred ca ma mai pot impotrivi! In seara asta a inceput sa maraie de foame pe la 21, ca de obicei. Am venit cu lapticul, cand vedea ca se apropie sticla de el, urla de zici ca-l ducem la taiere. Ne-am chinuit vreo cateva minute si eu si tat-su sa-i dam laptic, dar n-a fost chip, dupa care am conchis ca nu-i este foame pruncului. Care prunc continua sa se agite, sa se maraie. Noi zicem, o fi bolnav, l-o durea ceva, dintii... Ii aduc la sot o bucata de tort, asta micu sa ne rupa, nu alta, asa ne-am prins si noi ca-i era foame, dar nu de lapte. I-am dat un pic de blat pe care l-a ras, apoi lapte pe care nu l-a vrut si, in final, papa solida, de care mancat vreo 200 gr, nah...
Deci ce ne facem cu lapticul.... ca nici dimineata nu se omoara dupa el...
lisa79 spune:
Superbe pozele.m-am indragostit de ei!
Am vazut ca multi licuricii mai au suzeta,cand incercati sa le-o scoateti???
fetelor...am albit si am imbatranit vreo 10 ani azi! va zic si de ce:
acu 2 zile a tras Ana de un glob,normla ca nu am gasit cheatia aia de care era agatat in brad... . azi o vad pe Ana ca se ineaca si incearca sa vomite,s-a inecat cu...aia
,a gasit-o,unde??? nu ma intrebati ca eu am si dat cu aspiratorul tocami sa evit astea,dar na...norocul nostru a fost ca am fost pe faza si am mers la baie unde am vazut ceva lucios,aia de la glob
,sa mor nu alta,cred ca nerespirandam tinut-o cu capul in jos si mi=am bagat mana in gura ei...tot ce ma interesa era sa scot aia afara sa nu o intepe sau mai stiu eu ce. i-am scos-o a inceput as zambeasca,deci e bine cred.
si acum tremur...am mutat toate globuri mai sus...nu mai risc nimic,de la anu' le legam cu ata
,v-am trimis si noi poze pe mail!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!