La multi ani licurici de ian-feb2009(76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Deci, s-a cam zis cu huzureala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of ingrid, ce aiurea cu alergia asta! oricum, bine ca stiti...
si david a luat un timp f scurt romergan (chiar, ai obs ceva stari de somnolenta de la el?) si apoi o perioada mai lunga zyrtec. i-am facut atunci igE total si are alergie moderata la caseina si scazuta la lapte... asta era la 9 luni, acum dupa un an vom incerca sa ii dam incet incet iaurt si lapte sa vedem cum merge.

Mergi la inceput

Am vrut sa zic ca fi-miu a inceput sa mearga in patru labe, nu de-a busilea, ca vad, in cartea lui Capraru, ca nu e acelasi lucru (desi nu m-am prins ce inseamna de-a busile atunci). In cartea lui Capraru zice ca sunt patru stadii: taras, de-a busilea, in patru labe si mers. Ma uit in dex si zice ca de-a busilea = pe/in branci, taras pe/in branci si ca branca e membru superior, deci tot in ceata sunt. Eu credeam ca de-a busilea si in patru labe, la bebei = tot aia, dar se pare ca nu. Deci, corectie, in patru labe, pe palme si genunchi..
Taras = pe coate fara sa ridice fundul si sa miste picioarele prea mult.
Patru labe = pe palme si genunchi
mers = vertical, pe talpi
dar de-a busilea = ?
i-a uite ce ma chinuie pe mine acum, singura, pe forum
o fi pe coate si genunchi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

of ingrid, ce aiurea cu alergia asta! oricum, bine ca stiti...
si david a luat un timp f scurt romergan (chiar, ai obs ceva stari de somnolenta de la el?) si apoi o perioada mai lunga zyrtec. i-am facut atunci igE total si are alergie moderata la caseina si scazuta la lapte... asta era la 9 luni, acum dupa un an vom incerca sa ii dam incet incet iaurt si lapte sa vedem cum merge.mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009
Chiar deloc, din contra, e f agitat. Am si intrebat-o pe dr si a zis ca la unii da somnolenta si pe altii ii agita. Dar si cand cade, cade lat, nu doarme mai mult, dar mai linistit. Asta ziua, ca noaptea, tot agitat e, dar nu se trezeste, adica la fel ca atunci cand nu lua Romergan.
Voi l-a dus si la alergolog? Ma gandesc sa-l duc si la un alergolog sau imunolog. Mama sotului are si poliartrita reumatoida, pe langa astm,rinita si diverse alergii, care e o boala autoimuna, de aceea as vrea sa mai vorbesc si cu un imunolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vladut este f marait, sper sa fie dintii ca altfel chiar nu stiu. Se joaca cateva minute apoi vine la mine si se cere in brate maraindu-se, il calmez, iar se mai joaca un pic, iar incepe maraiala...si tot asa...iar noapte se trezeste maraind la fiecare 30-45 min Sunt varza de oboseala, mai rau ca nu stiu ce-l supara.
Incerc printre picaturi sa mai fac cate ceva si la bucatarie, am nu stiu cate incepute si nimic finalizat. Iar tati a avut f mult de lucru zilele astea, sper macar maine sa stea acasa.

Ingrid, sper ca Alexutu sa fie ok cu tratamentul. Sanatate multa va doresc

Dark, felicitari pt primul cuvant al lui Mister Spor la pregatirile pt ziua lui. Si daca tot nu ai apucat sa pui pozici, te iertam si le asteptam pachete cu cele de la ziua lui.

Crisspy, sper sa fie ok Razvi, ma cam sperii cand vad ce zici, doctorul care ii face decalotarea ti-a zis ca ar putea fii consecinte asa urate? Multa sanatate dulcicului mic

Alina, Carmen, felicitari pt mersul puiutior

Lisa, sper sa treaca repede tusea Anuscai. Ce ai mai bucatarit tu bun?

Cris, am vazut pozele Sa fiti sanatosi cu totii caci sunteti o familie tare frumoasa

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Primul Craciun

Mergi la inceput

Anna, exact asa facea si alex, cand a avut puseul de dermatita, iar pedi a zis ca avea si un pic de rosu in gat si sa-i dam niste paracetamol, i-am pus 3 zile paracetamol supozitor si s-a linistit. Acum vezi tu ce are, ca ceva sigur il supara daca face asa. Vezi daca are rosu in gat, daca papa bine, mai mult nu stiu sa-ti zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Va invitam cu drag si pe la noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146677

Sanatate multa la toti puiutii

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am intrat de astazi sa va urez pentru maine distractie placuta si un an nou si mai fericit si mai bun ca cel ce a trecut.

De sarbatori noi am stat mai mult pe acasa, mai cate un musafir cu copilul mai noi in vizita la copii. Lui Marius i-a placut bradul asa ca este barat de pat si o masuta joasa ca sa nu ajunga la el. Cadourile nu l-au impresionat in mod deosebit dar unele i-au placut.
Va lasam si cateva poze din ultimele zile:

http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna11#5419125794633207570
Maine e ziua lui tati de bebe si poimaine e si ziua onomastica asa ca am pus sa fac un tort cu sampanie. L-am facut si anul trecut si mi-a placut tare asa ca il repetam ca pare asa mai de sarbatoare.

LA multi ani cu intarziere pentru Sabina, Nadia, Stefan si Karina!!!!!!
Si LA MULTI ANI pentru maine pentru Mister Mister.
SA fiti cu totii sanatosi si sa ne auzim cu bine si la aniversarea urmatorului anisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

neata!
ooof,Igrid,macar acum stiti,hai ca poate nu e chiar asa de greu. uita-te te rog la siteul de la california baby si dac ate intereseaza ceva as putea sa te ajut. sunt produse organice,speciale pt dermatita.

multumim de urari!

revin!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ingrid, nu l-am dus la alergolog...doar testul ala si pediatru.

roxana, ai in poze un tort f f fain alb cu stelute. de unde ai cumparat chestia aia alba? sau...cum ai facut-o? scuze daca e prosteasca intrebarea, dar imi place enorm cum arata!

Mergi la inceput