Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
La noi ninge, pe terasa s-a asternut chiar... Pacat ca Matei este iarasi cu nasul in batista si nu putem iesi... Baietii 2din extreme" dorm... Stefan se uita pe JimJam... ar trebui sa mai lucram si noi cate ceva pentru scoala, dar poate de maine, 3 zile ar trebui sa fie de ajuns!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Buna fetele!!!
Noi incepem scoala maine si nu stiu cum ne vom trezi.
Katty, la anul cred ca vreau si eu un Rev linistit ca al vostru!!! Pozele cu ceata au fost pe 1? Si aici a fost ceata in noaptea de Rev, am condus tare greu pana acasa...
Ce simpatic era pinguinul pentru incepatori!!! I-a placut lui Andrei?
Ce mi-a placut friptura cu legume!!! Arata super!!! (trebuie sa iti faci un blog cu retete si mancaruri...hihi...sa ma "inspir" si eu!!)
Noi am petrecut o zi racoaroasa ieri in parc:
http://family.webshots.com/album/576149239oiVEgV (daca va e dor de soare si vara)
Si de Revelion, am baut, am dansat....ne-am simtit bine cu prietenii
http://family.webshots.com/album/575938266etJHTZ?start=48 David a stat pana la 4 dimineata cand am ajuns acasa
Nicoleta spune:
Sinzi, ce poze faine! Ce distractie si in parc, si de Revelion! Si David ce frez are ! Mi se pare mie sau s-a mai inaltat? (nu ma pot abtine sa nu admir si cainele, care creeeste!! )
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Nicoleta, multumim...tati se ocupa de freza
Catelul e super...e un dulce...si nu are decat 4 luni...o sa se faca mare...dimineata i-a furat lui David o clatita din mana...hahaha!! Ar manca orice!!!
De inaltat nu stiu...toate fetele din clasa lui par mai inalte ca el...Sa vedem acum la controlul de 7 ani cat mai are
andy.p spune:
Buna dimineata si asa ca de luni si de inceput de job si scoala.
Andy s-a trezit bine,imi era frica sa nu faca mofturi ,da e fresh,poate si din cauza ca am hotarat sa-l scoatem de la program prelungit...ieri am fost la zapada la bunici,a fost super,mai putin drumul de intoarcere,am facut drum de 40 min in 2 ore jumate,groaznic
Sanzi super pozele,cum v-ati trezit??
Nico am vazut si pozele voastre...ce se distreaza baietii
Katty si ...ff frumoase pozele.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Buna!
Am inceput si noi scoala...a fost usor, chiar mai usor decat ma asteptam, Andrei era bine dispus si dornic sa mearga la scoala, nicio fitza, nimic, asa ca sunt super-incantata!
Nicoleta, Cristina_C, Cristina22, Laura, Sinzi, , multumesc de aprecieri!
Cristina22, intrebai de parul meu daca raman la el scurt...cred ca o perioada, da, sunt in tratamente naturiste, caci imi cadea cam tare! Prin mai cred ca il las sa creasca inapoi, sa vedem cum o fi!
Sinzi, mi-au placut si mie pozele tale, Doamne, ce frumos e cand e soare si cald...vreau si eu!!!
Lui Andrei i-a placut mult la patinoar, n-a vrut cu pinguinul la inceput (credea ca e pentru copii mici), dar pana la urma l-a acceptat, noroc ca dupa 10 minute a venit un pusti cam de varsta lui si l-a intrebat daca nu vrea sa incerce si fara, Andrei abia astepta sa scape de el, asa ca au patinat in continuare impreuna, el cu baietelul respectiv!
La blog, nu ma bag sa fac, nu ma pricep si cred ca mananca timp...daca vrei iti zic reteta de rulada de muschi cu legume este a...Monicai-elizabet, de acolo ma inspir si-mi ies toate super bune!
Fata de ea care a pus ciuperci, eu am mai pus si legume congelate (mazare, morcov si fasole verede), pentru aspect, a iesit super-buna ! De fapt iti zic orice reteta iti face cu ochiul!
Si da, pozele cu ceata sunt de pe 1 dimineata, de fapt toata ziua a fost!
Laura, nu stiu daca ai mai facut pana la urma tiramisu-ul dupa reteta pe care ti-am pus-o atunci, dar iti zic ca a iesit o bunatate, l-am lasat pe Andrei sa manace cat vrea, stiind ca n-are albusuri batute, am vazut ca o savureaza la fiecare inghititura! Gasesc greu prajituri care sa-i placa in afara de clatite ...asa ca am dat lovitura!
Nicoleta, sanatate lui Matei, sa-i treaca repede mucisorii!
Cristina_C, ai nostri au inceput azi scoala, iar vacanta iau pe 29 ianuarie, o saptamana, pana pe 8 februarie!
O sa mai pun azi cateva poze de la patinoar, caci atunci nu le-am pus pe toate, caci o a doua parte se salvasera in alt director si nu le-am vazut cand le-am descarcat!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Dodo-pui spune:
de azi am inceput logopedia...iar de maine gradi
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
las si
O zi frumoasa si multe impliniri!
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
light spune:
Va doresc tuturor un 2010 excelent! Si la multi ani cu sanatate.Liviu e in vacanta pana in februarie, am avut deja o frumoasa vacanta de sarbatori si acum ne intram incet in normal. Avem si tonele de poze din vacanta in primele 5 albume de aici:http://community.webshots.com/user/savitry15Dodo mult succes lui Bogdan!
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Va doresc tuturor un 2010 excelent! Si la multi ani cu sanatate. Liviu e in vacanta pana in februarie, am avut deja o frumoasa vacanta de sarbatori si acum ne intram incet in normal. Avem si tonele de poze din vacanta in primele 5 albume de aici: |
Lucia, bine ai revenit, sa aveti si voi un an 2010 minunat!
Vad, deocamdata, ca ati avut un concediu minunat, ati vizitat locuri formidabile, peisajele sunt de vis, voi frumosi toti, tu ai slabit mult de tot, am vazut si un cangurel, m-a amuzat si o poza cu muste multe..., cel mai mult mi-a placut la Dunkeld-Port Campbell, niste peisaje de-ti taiau respiratia, una mi-am setat-o desktop background...super...!!!
Fetele-cochetele, mamicute dragi, helau, pe unde umblati? Sunteti in vacanta? Tocmai pun de-un cafe au lait...Nu veniti ?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."