Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-ce scumpi sunt sportivii vostri!!Se joaca impreuna?
Mai ca as face si eu chec, dar, totusi au fost atat de multe dulciuri si mancaruri.
Asa ca azi i-am pregatit spanac lui Andrei

Sarbatori fericite!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, 2010!
Uite ca ne vedem si in noul an!
Va urez un an plin de sanatate, plin de fericire si impliniri, satisfactii si bucurii de la puiutii vostri!!!

Noi suntem bine, am fost la mama, am revenit aseara, abia acum ne-am dezmeticit, a fost bine, un revelion linistit in familie!
Va pup pe toate!
Nicoleta, am vazut si poze cu voinici tai!
Acum descarc si eu pozele facute cu tel la patinoar, si pe cele din camera foto, asa ca mai revin cu ele!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Katty
, deci si voi sportivi! Patinati si voi? Noi avem cu totii patine (si Matei, ramase de la Stefan, dar ii sunt mari si nu le avem aici... oricum nu ar fi momentul sa il cocotam pe ele...).

Baietii mei mari sunt la piscina... noi acasa (piciul doarme, eu mananc o ciorbita de curcan ), dar ne-om scoate si noi parleala.

Sa aveti o zi super! Abia astept sa vad pozele de la Katty!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O duminica frumoasa dragele mele,
si

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo
La Oradea e iarna iar!! Ninge cu fulgi marunti si nervosi si chiar se depune!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, si de la mine!

Astazi ar fi fost ziua tatalui meu, ar fi facut 70 de ani, desi nu mai este pe pamant de 12 ani ii zic doar ca mi-e dor de el...!

Am zis ca o sa pun si ceva poze...din ultima perioada, asa ca:
1. webshots, de la patinoar, calitate mai proasta caci am lasat ap. foto acasa si-s facute cu tel. mobil, !
2. picasa, de la revelion, doar cateva ca am scos multe unde se prostea lumea!
3. tot picasa, am mai adaugat la papa cateva poze!

Cristina22, si la Bucuresti ninge, si nu-mi place...azi iar lancezim in case!

Nicoleta, noi nu patinam, nici Andrei pana acum, dar vad ca s-a descurcat perfect, la inceput cu pinguinul ajutator, apoi singurel, destul de bine, pentru prima zi, super ok! Dar sa stii ca ma tenteaza sa ne luam si noi la vara role, eu din alea cu 2 randuri de role, ca pe astea nu ma descurc! Patinele , nici gand!

Cam atat, revin, mai pe seara!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Katty, super pozele! Si despre patine... eu cred ca este multmai usor cu ele decat cu rolele... eventual sa fie si gheata mai "tocita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

katty, o si pentru ce-ai spus la inceputul mesajului.
Si felicitari lui Andrei pentru ca s-a descurcat cu patinele, cat despre pinguinul ajutator nu stiam ca exista asa ceva, ce ideea simpatica!

Nico, am vazut zilele trecute niste poze cu baietii tai, pai a fost campionat de gimnastica la voi acasa. Si Robert are multa energie c-am fost cam sedentari vacanta asta, inclusiv de Revelion. Singura aventura a fost cand ne-am dus pe 31 seara afara cu niste artificii de toate felurile si pocnitori. Au scos atata fum cum n-as fi crezut vreodata, dar macar ne-am distrat si a fost bine ca n-am avut spectatori, am gasit un loc liber, unde nu mai era nimeni, intr-o parcare mare a unui magazin de la periferie. In seara aia Robert a vrut sa stea pana se schimba anul dar a adormit pe la 10 iar la 12 noaptea ne-am uitat doar noi pe geam la artificiile "serioase". Dar era prea ceata si nu s-a vazut mare lucru, cred ca s-au si frustrat "lansatorii". Pe 1 ian., seara, nu mai era ceata si-am vazut ca au mai lansat cateva, care, de data asta, s-au vazut f. bine.

Robert incepe scoala joi, pe 7. Semestrul 1 se incheie la jumatatea lui februarie, cand o sa mai aiba o sapt. de vacanta.
Copilasii din Romania cand incep?

Mergi la inceput

Cristina, si Stefan la fel, pe 7 incepe. Si tot asa, au o saptamana de vacanta in februarie (prima saptamana). Atunci sper sa mearga baietii la schi, poate mergem chiar cu totii...

Mergi la inceput

ceau!
Cristina-deci Andrei nu a fost singurul care a intrat dormind in 2010!!
Noi incepem scoala maine, iar la sfarsitul lui ianuarie se termina semestrul I si mai au o saptamana de vacanta.

Katty-chiar, ce draguta ideea cu pinguinul!! Te-am admirat si pe tine.Ramai la parul scurt?

Andrei a fost la o bulgareala cu taica-sau.A venit imbujorat si ud leoarca.
Ne pregatim sa mai iesim pe undeva...

O dupa-masa frumoasa!!

C+C=Andrei

Mergi la inceput