Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 10
cristina22 spune:
Gata vacanta! Eu am avut azi zi de birou si plimbari.
Pozele Luciei nu am reusit sa le vad inca, imi merge rau forumu' sau netu'.
Sunt suparata ca a murit Toni de la carcotasi.Imi era tare drag...
Merg la teme...
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Anina_n spune:
, dragi mamici !
katty, vin eu pe si iau o cafea cu lapte, ca tare bine imi cade acum.
Inca nu mi-am recuperat somnul pierdut in timpul sarbatorilor. Important este ca ne-am simtit minunat, cu totii.
Las pozele sa vorbeasca de la sine.
Revin dupa ce vizionez si eu, pozele voastre.
O zi faina in continuare !
La noi e geeerrr ! Brrr....
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Cristina22, si mie imi merge forumul greu, restul merg bine!
Am scris si eu dimineata la leoaice de Tony Tecuceanu de la carcotasi ca a murit si ca sunt foarte bulversata, caci stiam/asa se spunea ca pana acum au murit numai oameni cu boli grave cronice, iar de el zisesera ca n-avea nimic cronic, si totusi a dezvoltat o complicatie a plamanilor si a murit! Dupa cate ziceam impotriva virusului acesta si a vaccinului, acum parca l-as face! Sincer, m-am speriat!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Pacat de el, era si mai tanar ca mine!
Nina, am apucat sa vad 101 poze, foarte frumoasa atmosfera de la casele voastre, am vrut sa si comentez dar le-am pus pe slideshow si n-am mai avut cum, mi-a placut de Cristina la fabricarea cornuletelor...am vazut ca se pricepe tare bine! I-a placut mult sa te ajute! Ce bine semanati voi, tu, Dorina, buni Lali, Cristina...Wow, am uitat, si ce de-a mosi bogati peste tot!!!!
Edit, intre timp am vazut si tortul, ce frumusete...cine l-a decorat???
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Si noi suntem prin casa... afara e frig, bate vantul... cu o stare de amorteala... Am suzit si eu de Toni... l-am si vazut in vara la o cabana din zona Brasovului, avusese copilul in tabara... Brrr... o randunica de la mamici de pici a avut, ea este si insulino-dependenta si a scapat relativ usor, dupa ce a luat nu stiu ce antiviral. Vaccinul nu l-a facut. (dar dupa cum arata Toni avea probleme, era mult prea gras, si gafaia cand mergea... acum cine stie).
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
daaa, presa stie cauza, medicii, probabil, ca nu s-au pronuntat inca
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Nina, ce de poze frumoase am vazut!! Ce de cadouri, ce de fetite frumoase! Si ce de oameni zambareti!!
light spune:
Katty, chiar asa, legat de peisajele superbe si de muste, vorba sotului meu, astia cand fac ofertelea de turism si iti descriu maretia, frumusetea, si inspiratia peisajelor uita sa iti spuna si de muste. Pai vreau sa spun ca acolo la Great Ocean Road unde erau stancile alea maretze cu apa albastra, de cum te dadeai jos din masina te invadau mustele nesimtite care nu iti mai dadeau pace sub nicio forma. Ti se asezau ba pe fata, ba iti intrau in ochi, ba ti se asezau pe gura, si nu erau una doua ci roiuri care desi le goneai, navaleau pe tine iar si iar.Nu iti mai ardea de nimic de mustele nenorocite. Victor era astupat in carut sub plasa lui de soare care il apara si de muste, dar cand a inceput sa se plictiseasca si am incercat sa il iau in brate cica sa il linistesc, a fost si el invadat de muste si a inceput sa se frece nervos la ochi si mai agitat decat era. Asa ca aici ori vii cu palarie cu plasa ca cea de apicultor care sa te fereasca de muste, cum am vazut la unele persoane, ori cu palarie cu dopuri de pluta atarnate de boruri care sa se balangane in jurul fetzei tale si sa alunge mustele, ori folosesti sprayuri anti-insecte ori pur si simplu dai din maini non stop ca sa alungi scarbele naibii.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
la noi e inourat ...dar caldutz
Am admirat poziciSinzi,Nina si "doi munti"(de fapt cinci) la Lucia
Bodo e la gradi ,azi au sport si era tare fericit cand a plecat ...
O zi buna tuturor si o ,
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Neata si de la mine!
Nici la noi nu e taman vesel afara, dar macar s-a mai inmuiat gerul!
Lucia, am inteles, naspa rau partea cu mustele, sa te zapaceasca asa in concediu, mai ales cand esti cu copil mic, cred ca a fost tare stresanta partea aia, bine ca n-a fost peste tot asa!
Dodo, , multumim de cafeluta!
Nicoleta, voi cum mai sunteti?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
La Viena a nins, vrem sa iesim si noi afara, desi toti 3 baietii sunt cam cu nasul in batista. In rest... inca in casa, de maine incepe si la noi scoala...
Felicitari lui Bodo!