Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 13
katty spune:
Am avut norocul sa gasim pantalonii, i-a adus azi un coleg de-al lui Andrei la semiinternat, n-am mai stat sa analizam detaliile, ca noua Andrei ne-a zis cand plecam acasa...a trebuit sa ne intoarcem sa-i luam din clasa, ca el iar ii uitase atarnati in cuier...arata jalnic, trebuie spalati dar sunt in rest ok !
Cristina_C, arata bine Robert asa, vad ca el e tare vesel! Dar ce intamplare, sa-i cada in felul asta, saracutul!
Nicoleta, v-ati inzapezit de tot sau inca nu?
Noi ne-am programat pe lista sa ne facem vaccinul contra gripei AH1N1, sper sa nu regretam decizia!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Cristina_C spune:
Arata comic asa stirb. Acum stau si ma intreb, oare daca dintii au fost scosi inainte de vreme o sa dureze mai mult pana ies ceilalti? Ca nu se clatinau prea tare inainte de accident...
Katty, face si Andrei vaccinul?
Pe aici n-am mai auzit nimic, s-au linistit spiritele cu gripa porcina (pe care inclin sa cred ca Robert a avut-o totusi - desi n-a facut testul, dar avea multe simptome).
Venim in august 3 saptamani in Romania, am hotarat. Am si gasit pe cineva care sa ne tina cei 6 melci ("animalele" noastre de casa). Am intrebat la Tarom daca ii putem lua in avion la bagaje de mana si nu, nu se poate - accepta doar caini si pisici. M-or fi crezut aia nebuna cu asa pets. Ii avem din vacanta de vara si acum "semi-hiberneaza", dar o duc bine la noi, stau intr-un terariu mic.
cristina22 spune:
Cristina-ce dulce e Robert, asa stirbutz!!
Andrei are un incisiv de sus crescut aproape in intregime si unul in asteptare.L-am scos mai devreme, adica am fortat un pic lucrurile.
Katty-bine ca i-ati gasit.Ai avut o idee buna cu scrisoricile.Eu mi-am luat gandul de la pantaloni.Ma ia cu greata numai cand ma gandesc.Nu avea cum sa fie vorba de confuzie la mama, pt ca ai nostri erau noi, materialul era de blugi clasici, aceal gros, plus ca aveau o gramada de broderii sau cusaturi cu ata alba si albastra.Pe cand ceilalti erau vechi, cu genunchi, material subtire etc...
Nico-la voi cum e cu gripa porcina?
O zi faina!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
Sa vi-l arat si eu pe strambocea
Nu vi se pare ca dintii noi sunt foarte lati si mari si abia au loc in gurita aia mica??
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
si noi am schimbat doi dintosi(pe cei 2 incisivi de jos)...sus inca nu se clatina ...dar asteptam
Cristina22 in RO e un "obicei" ca ceea ce e de calitate sa "nu observe" parintii sa le returneze...am asa o experienta in acest domeniu(atatea lucruri mi-au fost luate si in veci nu le-am mai vazut cu exceptia unei fete de masa lucrata de mainile mele-fusese pusa la expozitie apoi -o" furase" cineva"-dupa un an am vazut-o la invatatoarea mea in casa)
Cristina nu cred ca-i o problema ca a cazut dintele mai devreme
Nicoleta sincer si eu ma bucur ca este apreciat puiul tau ....cat despre locuitul acolo sa dea DD sa fie cum o fi mai bine pentru voi
all
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nicoleta spune:
Salut.
Noi nu ne gandim sa ramanem aici pe vecie... ci vrem sa vedem daca se mai poate inca un an sau 2... Nici vorba de emigrare.
Am mai vazut un stirbut.
Cu gripa porcina... cum nu stiu limba, nu sunt la curent nici cu stirile... dar noi nu vom vaccina. Cel putin asa cred deocamdata.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Cristina_C spune:
Cristina22, ce simpatic e Andrei cu un singur dinte! Asa este, dintii noi sunt mai mari in raport cu restul, am vazut si la alti copii de la scoala.
Weekend placut tuturor!
katty spune:
La multi ani, Cristinuca de Nina!!!
Multa sanatate si fericire cu carul!
Sa ai parte de o copilarie si de o viata minunata,
plina de bucurii si realizari!!!
Nina, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de realizarile ei!!! La multi ani!!!
Cristina22, dragute pozele cu "strambocea", foarte vesele, mi-au placut...ce haios ii statea cu coarnele de ren...
Cristina_C, nu il vaccinam pe Andrei, nu se face inca vaccinul la copiii pana in 16 ani, caci nu e testat suficient! El oricum a luat toata iarna echinaceea si Omega-3, sper sa fie suficient imunizat!
Dodo, felicitari pentru dintocii vostrii!
Nicoleta, voi tot sub asediul zapezii sunteti?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."