Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!

Katty
Si noi ar trebui sa mergem la fini, ca amandoi sunt Ioni si i-am ratat ieri, doar am dat telefoanele de rigoare.
Aaaa, si frigiderul nostru e gol-golutz.Deci bagam cumparaturi.

Andrei merge azi sa-si viziteze colegii de la gradi, cat timp eu sunt la sedinta cu parintii.

Va pup!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina22, ce chestie, si noi avem 2 perechi de fini, si pe amandoi ii cheama, pe unul Ionut si pe celalat Ionel, iar pe finute, fetitele lor, pe una o cheama Alexia-Maria, pe cealalata, Andreea-Maria...coincidente...nu se cunosc intre ei...

Nicoleta, bulgareala placuta, cred ca o sa fie frumos, dar totusi, cod rosu, pare zapada foaaarte multa!!!!

Andrei a avut ieri la scoala un incident, in sensul ca la ora de sport i-au disparut pantalonii pe care ii purtase pana la ora de sport, asa ca a ramas toata dupa-amiaza in pantalonii de la trening...nu stim inca daca s-au incurcat hainele, cel mai probabil asta ar fi, desi pantalonii nu erau de la uniforma, dar erau tot negri, sau a intrat altcineva din afara in vestiar, cert e ca acum facem anchete interne in cadrul clasei, sa vedem daca au descoperit mamicile panatloni straini in saculetii de sport ai copiilor, dupa care mergem mai sus la director...cam astea cu noi! Pantalonii erau si noi si mai erau si de firma...sper sa-i gasim, totusi!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Am patit-o si noi, tot la ora de sport.Andrei a venit acasa cu alta pereche de pantaloni.I-am luat, i-am dus frumos la scoala, asteptand ca si cealalta mamica sa procedeze la fel...si inca astept, din septembrie...poate nu s-a sesizat inca sau poate pt ca si pantalonii nostri erau nou-nouti si de firma
Inca nu pot sa cred ca exista genul asta de oameni!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, sper sa gasitri pantalonii. Este cod rosu, dar aici nu sunt luati prin surprindere de zapada, drumurile sunt ca-n palma de curate...

Astazi la scoala a vorbit sotul meu cu invatatoarea sa o roage sa ii puna totusi note lui Stefan din semestrul 1, chiar daca vor fi mai mici fiindca nu stie limba (asa stabilise, ca in primul semestru sa nu primeasca note, sa nu-l demoralizeze). Ne gandim ca daca venim in tara in toamna ar fi pacat sa repede clasa 1, doar fiindca nu are note peun semestru. Si a fost de acord, i le va trece la sfarsit de an. Dar era trista de vestea asta, a zis ca i-ar parea rau sa plecam, dat fiind ca Stefan face asa progrese! I-a explicat a ca nu se stie sigur, dar ca noi am vrea sa fim pregatiti si cu aspectul asta, pentru orice eventualitate.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Cristina, sper sa gasiti si voi pantalonii, ce urat ca nu s-au sesizat nici macar pana acum parintii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina22, n-am stiut ca si voi ati avut o problema similara...urat din partea mamicii respective, ca n-a procedat ca voi! Si din septembrie pana acum...sa tot fie ceva vreme!
Doamna invatatoare s-a implicat si ea si a zis ca anunta parintii care vin sa ia copiii la pranz, ca dimineata nu-i vede chiar pe toti, de fapt nici la pranz ca unii copii pleaca la semiinternat...eu am facut o scrisoare pe care am trimis-o unui domn din comitetul de parinti s-o distribuie tuturor parintilor prin email...sper sa avem rezultat!

Nicoleta, ce bine daca va trece doamna voastra invatatoare notele in carnetul lui Stefan si echivalati clasa I din Austria, castigati un an in felul asta!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Katty, notele ca notele, eu m-am bucurat mai tare ca il apreciaza pe Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

Katty, Cristina22, e aiurea cand se intampla astfel de lucruri, practic se fura, ca asta e. Lui Robert nu i s-a "pierdut" inca nimic la gradinita si pana acum la scoala, dar v-am povestit eu mai demult cum i-au "disparut" doua trotinete in anii trecuti si la prima chiar tinea, ca era prima lui trotineta pe care si-a dorit-o foarte mult. Dar chiar sa ia pantalonii copilului, asta e prea de tot!

Nicoleta, e bine asa cu notele, sa le aiba acolo ca sa fie situatia completa si eu cred ca, mai ales la testele care nu prea au treaba cu limba, de exemplu la matematica unde se da doar enuntul si trebuie sa rezolve exercitiile, Stefan poate sa faca foarte bine. Cand o sa stiti sigur daca plecati inapoi sau mai ramaneti?
Zapada este si aici, azi a nins frumos, dar nu chiar de cod rosu. De cand ne-am mutat am scapat de curatat zapada din fata casei, o face aministratorul, unde stateam inainte faceam noi, vecinii, cu randul.

Ieri Robert a sarit pe sot de cum a intrat in casa si nu stiu cum a reusit sa se loveasca de un nasture de la haina lui cu cei doi dinti de sus din fata care se clatinau de ceva vreme, dar nu se clatinau
destul de tare incat sa cada prea curand. L-a durut, i-a curs
sange si i s-a umflat putin gingia in jurul lor. Nu mai putea sa muste cu ei si nici sa manance asa c-am ajuns la stomatalog unde, surpriza, dr. a zis ca mai bine ii scoatem... si i-a scos, desi l-a cam durut, cu tot sprayul anestezic. Asa ca a fost cam traumatizat ieri, dat Zana Maseluta a fost mai darnica in conditiile astea.
O sa pun o poza pana n-apuca sa-i creasca dintii noi.

Mergi la inceput

Cristina, felicitari pentru dintisorii pierduti!! Noi abia in primavara aflam amanunte in legatura cu sederea aici sau intoarcerea in Ro, dar vrem sa fim cumva sa stim ce si cum in ambele cazuri... adica A va discuta cu directoarea luni si despre posibilitatea inscrierii in clasa a 2-a, dar si despre cealalta, a plecarii in Ro. Sper sa fie bine, oricum ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim, Nico

Cateva poze de ieri:
http://community.webshots.com/album/576237628XdpDpi

Mergi la inceput