Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
LA MULTI ANI CRISTINUCA!!!SA CRESTI MARE ,FRUMOASA SI SANATOASA!!NINA FELICITARI PTR>DOMNISOARA!!
Katty te ,am facut tiramisu..a fost delicios.
CristinaCnici noi nu-l vaccinam pe Andy.
Cris frumos strambocea.
Nicoleta cum sunteti??
Dodo felicitari ptr dintisori
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
NINA CRISTINA
Nina, mamica frumoasa, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, bucuroasa, sa va aduca numai fericire!!
Kiki-petrecere frumoasa!!
Noah, mi-a amintit Laura de tiramisu Catalinei...merg sa fac cercetari, ca nu l-am salvat atunci cand a pus reteta!!
La Oradea e primavara
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
La multi ani, Cristina!! Sa fii fericita si sa aduci numai bucurii celor din viata ta!! Nina, sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de toate inca 100 de ani de acum incolo!!
Noi nu mai avem zapada... a tot plouat, apoi temperaturile au fost cu plus....
Francisca spune:
dragi mamici
Un An Nou fericit cu bucurii si impliniri, va dorim! (cu intarziere )
La multi ani, Cristinuca!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Petrecere frumoasa si multe surprize placute!
Nina, sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!
Cristina_C spune:
La multi ani, Cristina, domnisoara frumoasa de 8 ani! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa si sa-ti implinesti toate visele! Felicitari, Nina&Cristi pentru minunea voastra!
sinzi_ana spune:
La multi ani Cristina!!!!! Oau, 8 ani!!!!! Sa fii fericita si sanatoasa!!!!!
Cristina22, si David are un dinte jumate iesit sus, sunt asa haiosi...!!!! Dar tare greu a iesit...
La noi e frig...am atins un record de frig de acum 30-40 de ani!!! Aproape 0C!!!! Nici nu am haine pentru asa vreme...a trebuit sa imi pun cam 5 bluze pe mine, 2 perechi de pantaloni...am dat AC-ul pe cald, si cum nu e proiectat sa faca caldura, mai mult curent ne aduce
Copiii asteptau sa ninga, dar poate la anul!!!!
katty spune:
Neata, sa aveti o saptamana minunata!
Sinzi, la noi au anuntat ca in Florida s-au inregistrat si -8 grade C, temperatura nemaintalnita de 112 ani...sper sa treaca repede!!!
Laura, ma bucur ca ti-a iesit bine...tiramisuuuuul! La Andrei e prajitura favorita mai nou!
Cristina22, ai facut si tu pana la urma?
Nicoleta, ce repede ati ramas fara zapada!
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Katty-n-am mai gasit link-u'...daca poti sa-l mai pui
Aveam de gand, azi, sa o bazai pe Laura, sa-mi dea reteta
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Katty, da, in zona asta nu ninge foarte des si temperaturile ziua rar scad sub 0 grade. S-a topit, dar era de asteptat. Strazile sunt deja uscate (aici nu vezi mocirla de pe la noi, dar nici strangand zapada nu i-am vazut, doar dand cu pietris si un lichid... Dar sunt partii la 90 de km de noi (or fi si mai aproape, dar nu stim noi). Sper sa mergem si noi, sa schieze Stefan.