Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Simonix spune:
Buna seara si de la noi
Sper ca toata lumea s-a bucurat de Craciun si ca e gata de Revelion Pupam copilashii bolnaviori sau sacaitzi si le uram mamicilor rabdare :)
Laura - imi pare rau ca Mirci e cu febra dupa antibioric, se poate sa se fi agatzat vreun virusache ceva de el, mai stii ... Cu novocalminul nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi E doar o data - sa stii ca si eu am in frigider
am zis pentru cazuri de forta majora. Iti spun, pe mine m-au trimis acasa de la Urgente cu Robert cu febra 40 si cu comentariul "daca ar fi dupa mine, nici paracetamol nu as prescrie, as lasa sa lucreze febra"
Sa stii ca si noi azi terminam antibioticul si nu sunt prea multumita de evolutie, inca are mucishori, mai tuseste ... din fericire febra nu a facut dar stau asa, cu inima cat un puric
Vedem dupa ce se termina de tot antibioticul.
Desiree - superba Victoria, superbe cadouri, posetutza aia e deci fata ta e mai eleganta ca mine
Gabitza - v-am vazut si pe voi, super haiosi Si eu am terminat deja un cont picasa, suntem pe numarul doi
40% plin deja !! O sa fac cate un cont pe an de Robert
Daca mai fac un bebe o sa ma pierd intre conturi
Eu si pun multe poze ..... de la Craciun am pus 138 uf
Ylari - frumoasa Eva ta si frumoasa tu
Dani - de cand mi-am legat picasa de galeria ta sunt topita dupa Vlad
Mai am vazut poze, la toate m-am uitat, poze de Andrada, de Cami, nu mai stiu cine a pus, iertare Mi s-a parut ca toti M&Mii au avut un Craciun minunat, sunt iubiti, sanatosi, fericiti :) Sunt norocosi, si noi la fel, fetelor ... Eu sunt recunoscatoare la infinit si cand ma gandesc ce fitze aveam in cap acum cativa ani
Inchei cu un raport despre noi Un Craciun superb, cum trebuie sa fie: cu cadouri multe (prea multe chiar ...), brad frumos, copii multi si veseli, mancare buna, ca acasa, prieteni. Am "inaugurat" casa si fara perdele
dar am profitat de bradutz. Am pus si eu poze, nu stiu daca aveti rabdare sa va uitati, sunt multe si nu pot face o selectie (le pun pentru familia de la Bucuresti, ei imi cer "multe multe" poze )
http://picasaweb.google.com/poze.robert/Craciun2009#
Am tinut-o in vizite si musafiri, Robert are programul cam dat peste cap, de mancat a mancat cam aiurea, a incercat si sarmale, e fan chiftele, a avut liber la chestii din astea mai "grele". Azi am fost toata ziua in Bruges, a fost minunat, o zi intreaga afara, vremea a fost frumoasa, Robert a fost foarte incantat de lumini, de oras, de moshi si caluzti si trasuri. Si in plus, nu ne-am intors singuri de acolo: ia uitati ce animal de casa am capatat:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/BrugesForever#5420371740739431234
Robert si-a luat rolul in serios si il hraneste, ii da sa bea apa, il ia cu el peste tot, de cornitze ce sa mai ... cel mai bun prieten al copilului
Va pup si va urez noapte buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Laura, Desiree ...si eu sper maine sa nu mai treaca prin ce a trecut azi, ai dreptate Desiree, e cumplit sa nu poti decat sa o tii in brate si sa n-ai cum sa o ajuti. Acum mi-aduc aminte cand povesteai de constipatia Victoriei si ma bucuram ca la Cristi nu se intampla..."never say never"
Simonix, LA MULTI ANI!
Sanatate si fericire iti urez, si sa te bucuri de ingerasul Robertrix si de toata familia, in noua casa. Sa ai parte numai de bine! Ti-am vizionat si pozele, mama ce gradinita ati avut in casa de Craciun, super atmosfera!
Vazut si poze de Gabitzam...usor!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Luminel Merci frumos, esti o scumpa :) Dar aici inca nu e ziua meaaaa
Suntem inca pe 28 - deci inca sunt mai tanara...cu o juma de ora...
Oricum esti prima Sa se faca bine si mladitza noastra, sa treaca neplacerile astea - eu nu te prea pot sfatui ca (inca) nu am avut probleme cu Robert.? Doar cand am schimbat laptele si era mic - atunci am rezolvat cu schimbatul apei pentru lapte (era o apa speciala aici, nu mai stiu cu ce, Hepar se cheama)
Ma duc sa imi fac somnul de frumusetze La cei ... ani ai mei, e nevoie
Noapte buna!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aelita spune:
GABItZA,Andrei si Raducu sunt minunati,mor dupa ei.sunteti o familie frumoasa!
SIMONIX si voi niste frumosi! super Craciun ati avut!
La multi ani,sa fii fericita alaturi de familia ta draga !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Simonix gata, de-acuma e 29, desi in Canada tot tinerica esti inca, mai ai vreo ora jumate pana pe 29! Deci La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri din plin de familia ta minunata!
Am vazut pozele, ce Craciun frumos langa atatia copilasi simpatici! A fost cred ca superb! Si ce de cadouri... sa le stapaneasca sanatos Robertix! Sunt curioasa de plansa aceea pe care deseneaza, cum se sterge? Ca am vazut-o desenata la un moment dat si apoi din nou alba.
Aelita intr-adevar super idee au avut parintii cu costumul popular al finutei mele. E comanda speciala, facut in Campulung Moldovenesc, uite aici un articol despre povestea costumului :
http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean
Gabitam sunt niste simpatici puii tai! Mi se pare ca se inteleg tare bine! Asa arata si bucataria mea dupa ce trece Patrick pe acolo. Am inceput sa pun opritori peste tot ca nu se mai poate, le-a explorat cat le-a explorat, acuma mai nou scoate oalele si le tranteste de gresie, mi-e mila de vecinii nostri.
Laura, Simona multa sanatate, sa treaca repede febra baietilor!
Luminel imi pare rau sa aud de Cristiana, al meu a dat in extrema cealalta, nu stiu ce a mancat zilele astea (ca si el a mancat aiurea) ca a facut ieri toata ziua kk moale si azi de vreo 2 ori.
La noi a functionat mereu iaurtelul ca arma impotriva constipatiei.
Fetelor al meu cupil face si pipi la olita mai nou. Eu care nici nu voiam sa aud de olita, si am zis ca pana cand nu imi zice el eu nu-l pun, Dintre toate achizitiile posibile la mine olita era pe ultimul loc. SI iata ca el a decis cand si cum. Adica la gradinita i-a vazut pe ceilalti si de aceea vrea si el. Alta achizitie interesanta de la gradinita, dupa ce a papat vrea singur sa mearga sa-si puna farfuria la spalat la chiuveta. Un baiat harnic foc are mama.
Azi mi-am lipit plasturi pe tztaza si am zis ca am buba. Ca nu mai rezit, incerc macar ziua sa-i tai portia. A urlat putin, dar l-am luat imediat cu altceva. La culcare insa n-am avut ce face, ca era super obosit si asta e rutina lui, numai asa adoarme cu tzatza in brate. Daca reusesc macar ziua sa-i limitez tot e ceva. Zilele trecute mi-am pus si chili si tot a supt si asa, a facut putin a-ha cu limbuta scoasa si a supt in continuare. Nu-mi place sa ma dau cu tot felul de chestii, insa ce sa fac, sunt disperata de-a dreptul. Incepe sa suga din ce in ce mai mult, nu de foame, ci ca si consolare, cum nu-i convine ceva se tranteste pe jos, si face Tztaza si gata, se mufeaza.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Alysh spune:
BUna dimineata si LA MULTI ANI, SIMONIX!!!! SA FII FERICITA SI SA RAMAI LA FEL DE ENERGICA SI VESELA CUM TE STIM!
M-am delectat cu pozele voastre, asa dis de dimineata, foarte, foarte frumoase, mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo cu Vlady. Era o atmosfera super!
Luminel, cum e Cristiana azi? Sper ca mai bine!
Laurita, ce face Mirci, i-a mai scazut febra? Ati facut analizele?
Azi am zi de alergatura ca-l las pe Vlad la soacra. Tre sa platesc facturi, asigurari, sa comand un tort pt maine ca iar e ziua lu' barbata'miu, sa-mi curat frigiderul, sa fac curatenie......asa ca mereu ma minunez cum or proceda fetele care nu au unde sa-si lase cupilul.....ca eu dupa 5-6 zile de stat numai cu Vlad am o lista maaaaaaaaaaaare de bifat.
ALI, mami de Vlady si 15+
Danicris spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaaaaaaani …
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
Simonix sa traiasca,
Simonix sa traiasca,
Laaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaani !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta, sa te bucuri de fiecare clipa asa cum o faci acum. Te imbratisez cu mult drag.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 25+
Reallaura spune:
Neata fetele
Noi am avut iar febra aseara, dar am reusit cu panadol, oprit caloriferul, dezbracat, hidratat. Simo m-ai linistit cu novocalminul din frigider!!
Superbe poze am vazut la voi, ce de jucarii are Robertcik, sunt invidioasa.. Si compania mi-a placut, v-ati maimutarit in fel si chip...hihi banuiesc eu pe cineva!
La multi ani!, sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti reuseasca toate!! Sa o pupi si pe mami din partea mea, sa-i spui ca mi-e dor de ea!
Alyshuca suntem mai bine, zic eu. sper sa mergem spre bine. Nu am primit inca rezultatele de la urocultura.
Doloress mare progres cu olita asta, ce sa zic, va invidiez cu cresele voastre! vri izbuti tu si cu intarcatul, bine ca ai alaptat atat!
Luminel sunteti mai bine??
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
22+
Sabina Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La multi ani, SIMONIX !!!
Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, sa te bucuri de viata, de familie, de copiii, de tot ce te inconjoara!
Alaturi de SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Ia sa incerc rpd un mesaj pana nu se trezeste mandra si ma rapeste .
Ce de aniversari si motive de sarbatoare
Sper ca ati sarbatorit frumos , ca ati avut parte de cadouri multe si frumoase, si cel mai important, ca ati petrecut alaturi de cei dragi.
Urez si io , cu intarziere , LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Sf. Stefan, de asemenea Lilly
si tie un calduros LA MULTI ANI! sa fi fericita, sanatoasa si la punga groasa
Si celei care incearca sa traga de timp , Simonix, ii urez LA MULTI ANI cu fericire, sa fiti sanatosi in noua casa
, sa aveti parte de sanatate si numai realizari!
Minunate pozele , Simonix, ce dixtractie, ce misto! Dupa nr. cadourilor trag concluzia ca Robertix a fost anul asta un baiat tare cuminte
Draga mea, sunteti o familie tare frumoasa si vesela, exact asa cum imi place mie
Multa sanatate lui Mirci , Victoria
sa stapaneasca posetuta sanatoasa, bafta la
Cristanei ,
pt reusita lui Patrick , Aelita
si felicitari pt
,
Tiberiu pt cadourile frumoase de la moshu' , pui Gabitzei sunt
!
Pe toate va , va
si va urez zile frumoase si fericite!
Dau send ca am de la 8 deschis mesajul asta ! Uf !
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...