Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, ooof, imi pare rau de Vladuc cu caninii. Sa speram ca-i ies cit mai repede si mai usor de acum incolo. Daca deja au spart...
Succes la eco, wow...si eu aveam emotii de fiecare data.
Gata, ma apuc de curatenie...putin, apoi merg prin Mall, astia cu imobiliarele vad ca sunt inca prin concedii

Ps. Matei al meu a facut miinile si talpile portocalii...de la morcovi si mandarine

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata mai pe la pranz ashea

Hai fetele, gata sarbatorile, gata sarmaile, gata cozonacii, intram la cura V-ati adunat de pe la neamuri? Pe unde umblati? Ati plecat la sala sa bagati abdomene? Sau aveti depresie post-sarbatori?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza

Gata, sunt la serviciu, ar fi cazul sa mai produc si eu, ca de consumat, consumez de nu ma mai opresc cu soldurile asteaaaa ... Am inceput glorios anul, ieri am fost toata ziua la shopping, ca deh, ce sa facem daca au dat astia cu reducerile peste noi

Voiam sa o incurajez pe Chinabubulina cu serviciul si eu vreau poze de la Revelion !!!

Simona - relaxare placuta sa inteleg ca pentru tine abia acum incepe vacanta Al meu pitic a reinceput zi cresa - greeeu, dupa o luna de stat acasa, a plans cam mult, a si vomat dar am sunat la el si era bine, isi reluase vechile obiceiuri Oricum, o sa ii faca bine cresa, ca se "stricase" de tot, programul lui e decalat rau, nu mai doarme la pranz decat greeeu de tot, se culca tarziu, se scoala tarziu. Asa ca o sa ii faca bine cresa. Si noi am cam stat in casa luna asta, s-a facut bine, dar uite, nu mi se pare inca 100% OK, o sa ii fac analizele saptamana asta.

Fetelor, ne-au venit the perdeleeee Inca am noduri in gat cand ma uit la ele Si am inteles de ce au costat atat: ne-au bagat material dublu fatza de ce voiam noi, m-am infuriat nitel, am vrut sa me duc inapoi, dar nu m-a lasat barbata-miu .... a zis ca daca ne mutam altadata intr-un loc cu geamuri MAI MARI !!! o sa avem ce pune in geam Asta este. Acum gata, arata si la noi a casa adevarata le puteti admira aciulea:

http://picasaweb.google.com/poze.robert/DraperiiNoi#

Iar aici aveti poze cu noi la Revelion, cateva:

http://picasaweb.google.com/poze.robert/Revelion2009#

Dani - nu inteleg, tu nu ai spus ca esti gravi ? adica ... nu se vede ? Scuze, nu mai stiu daca lucrezi sau nu, parca asa aveam impresia, dar deh, dupa soldurile astea care mi-au luat mintile m-am zapacit Succes la eco si analize !!! In anul asta vreau si eu sa redevin o burtoasa De aia nici nu m-am chinuit sa slabesc prea tare - ma bazez pe primele luni de sarcina, sa imi fie rau si sa ... slabesc, ca prima data

Cu intarziere, LA MULTI ANI Aelita :)))

Pupam fetele

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

salutare!

Simonix, sa stapanesti sanatoasa perdelele si draperiile, sunt superbe!...cu timpul o sa uiti cat au costat si o sa te bucuri de cat de frumos dau...cat schimba perdelele o camera dom'le! Sa-ti fie de bine si shoppingareala...lasa, bine ca ai de unde...
De poze ce sa mai zic, se vede ca v-ati simtit super...bravo voua!

Simo, fa-ti de cap azi...lasa dieta pentru maine...btw, Laura ce mai face? n-a mai intrat demult..sper ca e bine Mirci...

Dani, Vladuc...hai ca mai e un pic si scapati si de caninii astia pacatosi...succes la eco! sa fie bine!

Chinabulina, bafta la serviciu! acomodare usoara!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Simonix, am vazut pozele. Perdelele si draperiile sunt superbe, sa nu mai stai cu gandul ca ai dat mult pe ele ca merita, sunt foarte frumoase, sa le stapaniti sanatosi. Am vazut si pozele de la revelion, v-ati distrat misto, da' mi-a ramas gandu' la cornulete.
Nu, n-am inceput serviciul, insa nu au angajat in locul meu si am incercat sa-i ajut de-acasa dar cu efort pe masura motivarii, ma intelegi tu. Si nu i-am anuntat pentru ca stiu ca nu s-ar bucura nimeni si nu am avut chef de discutii nasoale, am preferat sa aman momentul cat mai mult. Eeeee, prostii, u vreau sa ma gandesc la asta acum. Te imbratisez si iti urez un an minunat si sa vina bb2 cat mai repede, ma bucur ca iti doresti asta.

Luminel, saru'mana.

Am iesit, ne-am plimbat vreo ora prin zapada, a dat si soarele, a fost foarte frumos. Acum ne pregatim de nanica, deja se freaca la ochisori.

Pupici, mai vorbim, papaaaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele.

N-am citit nimic din urma dar sunt nerabdatoare sa va arat un Cosmonaut, la inceput e un filmulet in care numara, cu mici greseli si apoi poze de azi din parc si cand am venit acasa ciufuliti.

Acum citesc si din urma

ALI, mami de Vlady si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.

In primul rand vreau sa va spun LA MULTI ANI !! tuturor pentru ca nu am reusit sa intru anul asta pe net.

Am sa va spun si o noutate: ghiciti ce a primit tati cadou de Mos Craciuc?....un test pozitiv. eu stiam cam de o saptamana si abia m-am putut abtine sa nu-i spun. de data asta stiu exat cate sapt are bb2: 5 sapt. pot sa spun ca am luat-o de la capat cu greturile...pana dupa-amiaza nu sunt buna de nimik.

vreau sa imi amintitice analize se fac si cam la cate sapt. eu ma duc sapt viitoare la medic.

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

merge forumul asta....parca sta...106 sec sa se incarce o pagina!!!

Bratafel, ce veste minunata! Felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Alysh, m-ai dat pe spate cu filmuletul! Ce precoce e Vlady!!! Un mic geniu! SA numere el la varsta asta?!?!? pai a mea nici mama nu zice bine...in schimb, era foarte incantata de el..cred ca s-a indragostit, a vizionat filmul pe putin de 10 ori la rand...si radea cu gura pana la urechi...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Camelia, ce veste minunata !!!! Bravo, felicitari!!
Cred ca daca te duci saptamana viitoare la medic este foarte bine, ar trebui sa se vada sarcina la ecograf. Chiar daca stii exact data conceptiei, sarcina se calculeaza tot de la ultima UM.
Ce iti doresti? Tot o mladita? Sau un mugurash?

Alysh, e grozav Vlady cum numara, tare e dulcel!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Buna fetelor.

In primul rand vreau sa va spun LA MULTI ANI !! tuturor pentru ca nu am reusit sa intru anul asta pe net.

Am sa va spun si o noutate: ghiciti ce a primit tati cadou de Mos Craciuc?....un test pozitiv. eu stiam cam de o saptamana si abia m-am putut abtine sa nu-i spun. de data asta stiu exat cate sapt are bb2: 5 sapt. pot sa spun ca am luat-o de la capat cu greturile...pana dupa-amiaza nu sunt buna de nimik.

vreau sa imi amintitice analize se fac si cam la cate sapt. eu ma duc sapt viitoare la medic.

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari !!!
Sa fie sanatos/sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+

Mergi la inceput