Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

bratafel felicitari!!!
Sarcina usoara si-un bebe sanatos si la termen.

alysh ce frumos si clar numara Vlad.
Si Julia numara, dar cam stalcit. Poate voi reusi sa o filmez si eu; eventual va pun si traducerea

simonix sunt f frumoase perdelele.Da-i incolo de bani, ca s-ar fi dus daca nu pe altceva.
Mi-a ramas gandul la cornulete si eu care credeam ca m-am saturat de dulciuri zilele astea.
Bafta multa pt anul asta la proiectul burta (bafta si mie )

Edit: era sa uit.Care-ati venit cu visele pt egipt? Am inceput si eu ieri sa visez la concediul din mai, si-am inceput sa caut pe net destinatii.Deocamdata m-am oprit la croatia.Sa vedem daca-l conving pe tati, ca nu-i prea surad 1000 km ca ar trebui facuti in 2 zile.
Ma duc sa ma joc cu Julia, si-apoi poate continui sa visez pe net

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bun regasit fetelor in 2010!
Sa speram un an mai bun, cu sanatate si bucurii!
Si eu am in plan o burti anul asta asa ca nu ma stressez cu greutatea. Deocamdata. Poate ne intalnim la o noua Odisee, Simonix,Lily, Ylari, Simonacip si cine ami doreste, cine mai pofteste !

Noi am petrecut in liniste, acasa, al meu sot a lucrat in noaptea de Revelion asa ca eu am dormit tun, alaturi de pitic. A fost cam aiurea, insa asta e treaba. M-am uitat la Hangover si am ras de-am paralizat, am zis sa ma prinda anul nou macar vesela.

Trei zile ne-a capiat piticul, am mai iesit la sanius insa nu am stat chiar mult ca a fost si frigut.

Alysh imi vine sa-l pap pe Vlady, ce scump e si ce destept! NU pot sa cred cat e de inaintat, ce corect numara el si spune fiecare cuvintel!

Simonixsuperbe perdelele! Sa le purtati sanatosi. Noi am renuntat cand am vazut preturile. Bine ca aici stam cu chirie, am zis ca nu se merita. Cand om avea si noi casa noastra, o sa dam banii astia.
Ce distractie de revelion! Mi-ai facut pofta!
SI ce mancaruri, felicitari Alra pentru asa bunataturi!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Bratafel felicitari!!! Ce ma bucur, sarcina usoara!

Danicris succes la ecografie!

Mergi la inceput

Eu azi sunt cam suparici... a murit una din cataretele mele preferate, Lhasa, avea cancer la san, la numai 37 de ani

Ascult melodia asta over and over si sunt tare trista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor...

mai nu ma pot abtine...sunt happy ce sa mai !!!
Matza mea cred ca a inceput cu vorbitul...el oricum vb de ne capiaza, pe limba lui acolo...Insa acu doua zile ne-a terminat! Ne-a vazut ca luam ouale din frigider, si vine disperat, se agatza de mine sa il iau in brate, il iau, ma ghideaza catre frigider si cu un aer foarte serios imi zice: UOUA...
il intreb ce vrea, ma fac ca nu inteleg, iar el imi explica iarasi clar...uooouaaa..
M-a topit...matza mea 2 zile m-a capiat ca vrea oua...nu sa le manance doamne fereste, ca de doua saptamani orice mancare e bleah(suntem pe regim de lapte...dar voi ne stiti pe noi, suntem deja cunoscuti cu astfel de greve)...
I-am dat si minunatele lui uoua, bineinteles fierte, ca sa cada cu ele in secunda 2 si sa le sparga...Tare s-a mai amarat piticul cand s-a trezit cu 2 jumatati in loc de un intreg. A incercat sa il repare, insa... nu a facut decat sa il faca praf
Deci matza mea are cateva cuvinte la activ...caca, mama, tata, dag(papa in NL) si noua achizitie UOUA

Faza faina ieri...stam noi ce stam sa ne jucam, si Bitzu zice si arata la tati: caca, apoi la mami caca si apoi la el caca... Concluzia...o trageti singuri ...gata,ca iarasi o sa imi aduc aminte vreo ghidusie de-a lui si o sa stau aici o gramada...

Brafatel O sarcina frumoasa si usoara iar un bebe sanatos, frumos si nascut la termen

Simonix felicitari pentru perdele...sa le stapaniti sanatosi. Eu nu iti spun cate belele am avut cu ele...
Pai succes si tie in planuri...sa stii ca si eu ma gandesc undeva prin noiembrie sa ma apuc de proiectul bb2. Cine stie, poate o sa fim in aceeasi odisee. Bafta oricum.

Fug la scris...azi am o zi de groaza...Azi am cursuri pana la 9 , ajung acasa la 9,30 cand bb meu scump si drag va dormi.

Mergi la inceput

Fecian felicitari pentru micul vorbaret! Al meu e innebunit dupa oua, trebuie sa ne ascundem ca sa le mancam. Nu zice oua, zice papa yam-yam la papa care-i place lui.
Mi-a placut mult ce ai scris la sfarsit de an, si eu m-am regasit printre constatarile tale, mai ales la faza cu tinutul in priza. Asa am si eu senzatia. Dar e si frumos in acelasi timp, cele mai frumoase momente din viata mea, sunt cele cu piticul.

Stefany intrebai ce mai facem cu piticii in casa, in luuunga iarna quebecoasa. Pai la noi o activitate e maxim 5 minute deci le luam pe toate la rand:
- construim cu Mega-blocks, apoi le luam pe culori, facem castelul galben, castelul verde, etc. Eu consturiesc, el mi le da. Apoi mai consturieste si el dupa care invariabil le da de pamant, asta e partea lui favorita
- masinarim ; scoatem toate masinutele le punem in linie, facem intrecere, care merge mai repede.
- desenam, eu ii iau manuta, el tine creionul, ii conduc manuta frumos si ii zic uite ai desenat un cerc, un patrat, etc.
- ne mai uitam la Baby Einstein, trebuie sa-l tin in brate si sa-i explic fiecare chestie de acolo
- ne mai uitam la Cartoonito.uk si dansam si cantam cum fac copii acolo - al meu e mare dansaret.
- scoatem toate jucariile si le punem pe categorii, masniutele la masinute, alea de plus la alea de plus, etc.
- jucam tenis cu o paleta si bilele lui din cortul cu Diego
- jucam prinsa si ascunsa, astea ii plac cel mai mult, alergam unul catre altul, ne intlanim la mijloc, ne luam in brate si ne rotim
- stam pe geam si ne uitam la catei, la masini, la cum ninge
- ne jucam cu apa, ii pun un scaunel la chiuveta si-l las sa umple si sa toarne apa dintr-un recipient in altul, pana incepe sa toarne pe jos.
- ma ajuta sa golesc masina de vase si sa le pun la loc.
- mai citim dintr-o carte, insa numai ce vrea el, numai imaginile cu cercuri si mingi il pasioneaza, in rest nimic
- avem o carte cu aptipilduri, si le lipeste peste tot, prin cap, pe fata
- se joaca cu ferma animalelor, vaca, oaie, catel, pisica, de obicei le pune sa se bata

Si apoi o luam de la capat. Dupa cum vezi toate astea implica si prezenta mea activa. NU e chip sa faca el ceva intr-un colt, la orice trebuie sa participam ca de nu se tranteste cu fundul de pamant si nu mai face nimic. Asa ca dupa o zi in casa cu el cad lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Fecian felicitari pentru micul vorbaret! Al meu e innebunit dupa oua, trebuie sa ne ascundem ca sa le mancam. Nu zice oua, zice papa yam-yam la papa care-i place lui.
Mi-a placut mult ce ai scris la sfarsit de an, si eu m-am regasit printre constatarile tale, mai ales la faza cu tinutul in priza. Asa am si eu senzatia. Dar e si frumos in acelasi timp, cele mai frumoase momente din viata mea, sunt cele cu piticul.

Stefany intrebai ce mai facem cu piticii in casa, in luuunga iarna quebecoasa. Pai la noi o activitate e maxim 5 minute deci le luam pe toate la rand:
- construim cu Mega-blocks, apoi le luam pe culori, facem castelul galben, castelul verde, etc. Eu consturiesc, el mi le da. Apoi mai consturieste si el dupa care invariabil le da de pamant, asta e partea lui favorita
- masinarim ; scoatem toate masinutele le punem in linie, facem intrecere, care merge mai repede.
- desenam, eu ii iau manuta, el tine creionul, ii conduc manuta frumos si ii zic uite ai desenat un cerc, un patrat, etc.
- ne mai uitam la Baby Einstein, trebuie sa-l tin in brate si sa-i explic fiecare chestie de acolo
- ne mai uitam la Cartoonito.uk si dansam si cantam cum fac copii acolo - al meu e mare dansaret.
- scoatem toate jucariile si le punem pe categorii, masniutele la masinute, alea de plus la alea de plus, etc.
- jucam tenis cu o paleta si bilele lui din cortul cu Diego
- jucam prinsa si ascunsa, astea ii plac cel mai mult, alergam unul catre altul, ne intlanim la mijloc, ne luam in brate si ne rotim
- stam pe geam si ne uitam la catei, la masini, la cum ninge
- ne jucam cu apa, ii pun un scaunel la chiuveta si-l las sa umple si sa toarne apa dintr-un recipient in altul, pana incepe sa toarne pe jos.
- ma ajuta sa golesc masina de vase si sa le pun la loc.
- mai citim dintr-o carte, insa numai ce vrea el, numai imaginile cu cercuri si mingi il pasioneaza, in rest nimic
- avem o carte cu aptipiludri, si le lipeste peste tot, prin cap, pe fata
- se joaca cu ferma animalelor, vaca, oaie, catel, pisica, de obicei le pune sa se bata

Si apoi o luam de la capat. Dupa cum vezi toate astea implica si prezenta mea activa. NU e chip sa faca el ceva intr-un colt, la orice trebuie sa participam ca de nu se tranteste cu fundul de pamant si nu mai face nimic. Asa ca dupa o zi in casa cu el cad lata.

Ne-am regasit total inceea ce ai scris. Mai ales la faza cu "cazut lat dupa o zi cu el" Asa suntem si noi...si suntem doi. Ne termina ...sincer cat am stat in concediu am avut acelasi program ca si el...jucat , dormit de pranz, jucat din nou, dormit de seara.

La noi piticul nu vrea sa construiasca, nu ca nu stie, ca l-am vazut la gradi, dar e mai placut sa le distruga...Rade copios cand le distruge si mai ales cand vede ca te superi.
Se fugareste cu taica-su prin casa, ba cu jucariile, ba cu mingea...cu orice, numai sa fuga si sa alerge. Pacat ca nu am un filmulet cu el la treaba, sa vedeti ce haios e...cred ca o sa il pun diseara, sa imi vedeti matza.

Alysh..woow tu ai un mic geniu acolo. Matza mea nici nu stie ca exista numere...d-apai sa le mai si numeasca.

De fapt ma uit ca toti cupii de aici is vorbareti, misculeti, care mai de care mai invatat si mai geniu...

Al meu stie sa zica CACA...si o zice cu maare placere...mai tot timpul si la orice...acu a descoperit uouale...sa vedem cat il tine si faza asta!!!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

Am intrat s-o felicit pe Bratafel, sarcina usoara si bebe la termen!

Sa multumesc celor ce l-au admirat pe Vlady, sunteti niste scumpe.

Luminel, pai la cat e de frumoasa Cristiana, cred ca ar fi dragiste reciproca

Lilly, Doloress, spor la burtici pt 2010!

Doloress, nu-mi vine sa cred ca a murit Lhasa, eu o adoram, imi pare ingrozitor de rau

Chinabulina, readaptare usoara la job...primele zile sunt mai grele apoi iti intri in ritm, sunt convinsa!

Dani, ce sa zic, putin pesimist visul cu noi...Vlad singur si nemancat, oricum saru'mana mult ca-i dadeai sa pape si catelul ala negru...brr

Cu intarziere La multi ani Sofiei si bine ai revenit draga Melly, te asteptam sa intrii mai des.

Laurita, scumpa, nu te-am "vazut" azi si parca nici ieri....

ALI, mami de Vlady si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mda,Alysh, ce sa spun. Vorbeste Vlady extraordinar, si are si tinere de minte....deja!!...Bravo!Vad ca, cu ocazia asta il si insori(Cristina de Luminel. Buna partida!)
Noi nu ne mindrim deloc la capitolul vorbit, dar nu-mi fac griji(prea mari).
Simonix, perdelele sunt minunate. Au meritat toti banii(totusi nu-mi spune cit au costat). Ma bucur pt decizia d ebb 2.
Si, cum spune si DOloress, pozele de la Revelion mi-au trezit iar poftele de o petrecere.Mai, mai...si n-am cu cine
Lily, tot e bine si in mai. Vine acusica.
Bratafel, bravos, felicitationes, sa fiti fericiti si impliniti!!!SI lista creste...

Lilly,parca tu intrebai de sis- e bine, se pare ca nu i-a mers netul azi...Trebuia sa-si ia si rezultatul la urocultura azi...am sa o sun acum ca tot mi-ai amintit.
Va pup dragelor.N-am mai fost la shoping azi, dar recuperez miine.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SIMONIX stiu ca sunt scumpe rrrau draperiile si perdelele.Dar sunt frumoase !!!eu mi le-am facut singura in toata casa,ma costa doar materialul
cumnata mea a dat doar pe o perdea la sufragerie,fara draperie,350 de euro.urmatoare,la dormitor,normal ca a apelat la mine.

ALYS VLAD stie sa numereeeeeeee! e fenomenal!!!!

BRAtAFEL-te astept atunci la odiseea de iulie-august,la delfinasi !Felicitari!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput