Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Mai fetelor, au trecut sarbatorile...ce-i cu apatia asta pe forum?! Mai aveti de mancat? sau chiar sunteti la slabit, cum zice cleo?

Cleo, la visat ma inscriu si eu ca altceva....slabe sanse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, dragele.

Hai sa fac eu prezenta desi cam tarziu. Azi am stat mai mult in bucatarie. Dimineata am facut o supa, dupa aceea am iesit putin sa-mi cumpar sutien ca in cele vechi deja nu mai incap, iar cand m-am intors, dupa ce am hranit copilu' am pus o rata salbatica la cuptor, cu garnitura de cartofi, a iesit foarte buna.

Alysh, te-am visat, stateam intr-un fel de camin studentesc si eram colege de palier. La un moment dat am intrat la tine si l-am gasit singur pe Vlad. Am ramas sa am grija de el si ti-am facut si o supa ca nu aveam ce sa-i dau sa pape. Mai tarziu ai venit si tu cu un caine, un canish negru ...

De maine intram iar in programul normal, ce nasol, ma invatasem cu sotul pe-acasa.

Cat mai dorm copiii vostri la pranz ca al meu si-a redus somnicul la 1-1,5 ore de la 3 cate dormea inainte ?!?

E innebunit dupa cartile primite de Craciun, cel putin pe cea cu numere mi-o aduce de 4-5 ori pe zi si imi arata fiecare cifra, fiecare desen, iar eu la fiecare tre' sa-i spun ce este, sa-i povestesc, etc.

In perioada asta si-a schimbat si preferintele culinare. A facut o pasiune pentru cozonac, i-am dat de sarbatori si acu' ar manca non-stop. Iar cand aude de "fripturica" lasa tot, fuge la bucatarie si ma asteapta sa-i pun pe farfurie. Sper sa nu-mi refuze de-acu' mancaricile cu legume.

Cam atat despre noi, pe toata lumea. Papaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, da cred ca trec printr-o faza gen cum ai tu...Dar si eu ma rezum la vis deocamdata pina vad ce rezolvam cu casa. SI sa vad cum reusesc sa ma abtin si de la cumparaturi.....Ar fi bine sa nu mai arunc salariile pe haine...Orice ban in plus e bun acum.Melly ti-am vazut pozicile, chiar ca ai slabit mult. Bravo!!!
Luminel...si eu ma intreb ce-i linistea asta pe aici....
Dani, Matei inca doarme cite 2-3 ore....Dar al meu e mai somnoros asa...nu rezista fara somn. Azi am fost in Ikea si era atit de obosit, a adormit in masina...era 13.00. L-am adus acasa, l-am schimbat in somn...nu i-a trebuit nimic, nici mincare...a dormit pina la 4 neintors.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adriana, daddy mai lucreaza maine apoi e liber o saptamana si vroia sa plecam in Cuba... dar dat fiind faptul ca eu sunt o mare lenesa si nu mi-am facut pass canadian, si nu vreau sa mergem tot in Cuba, o sa plecam in martie, cand o sa aiba iar o sapt. concediu, sa mergem in Rep. Dominicana... sa va spun ca era gata sa ma ia la bataie ca nu mai vreau Cuba? Si asteapta pana-n febr. cand merge in Mexic 5 zile (servici) si apoi in martie mergem in Rep. Dom. Si eu as fi vrut sa plecam marti, dar decat iar Cuba, mai bine astept pana-n martie sa vad Dom. decat sa astept pana anul viitor... asta-s eu, nu suport mai mult de 2 vacante consecutive in acelasi loc...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Servus, dragele.

Hai sa fac eu prezenta desi cam tarziu. Azi am stat mai mult in bucatarie. Dimineata am facut o supa, dupa aceea am iesit putin sa-mi cumpar sutien ca in cele vechi deja nu mai incap, iar cand m-am intors, dupa ce am hranit copilu' am pus o rata salbatica la cuptor, cu garnitura de cartofi, a iesit foarte buna.

Alysh, te-am visat, stateam intr-un fel de camin studentesc si eram colege de palier. La un moment dat am intrat la tine si l-am gasit singur pe Vlad. Am ramas sa am grija de el si ti-am facut si o supa ca nu aveam ce sa-i dau sa pape. Mai tarziu ai venit si tu cu un caine, un canish negru ...

De maine intram iar in programul normal, ce nasol, ma invatasem cu sotul pe-acasa.

Cat mai dorm copiii vostri la pranz ca al meu si-a redus somnicul la 1-1,5 ore de la 3 cate dormea inainte ?!?

E innebunit dupa cartile primite de Craciun, cel putin pe cea cu numere mi-o aduce de 4-5 ori pe zi si imi arata fiecare cifra, fiecare desen, iar eu la fiecare tre' sa-i spun ce este, sa-i povestesc, etc.

In perioada asta si-a schimbat si preferintele culinare. A facut o pasiune pentru cozonac, i-am dat de sarbatori si acu' ar manca non-stop. Iar cand aude de "fripturica" lasa tot, fuge la bucatarie si ma asteapta sa-i pun pe farfurie. Sper sa nu-mi refuze de-acu' mancaricile cu legume.

Cam atat despre noi, pe toata lumea. Papaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 25+

Dani, nici Cristiana nu mai doarme decat 1-1,5 ore (rareori 2 ore) pe zi fata de 2-3 ore legate cat dormea inainte, uneori si de doua ori pe zi...in schimb doarme dimineata pana la 9-10 (sau chiar 11, ca azi; asta cred ca de la Revelion ni se trage)...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
LA MULTI ANI 2010!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim pt urari,fetelor!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara si la multi ani! anul nou sa vina cu multa sanatate, fericire, bani, vise implinite si bb2, 3, 4, 5, etc...
dau si eu raportul: am petrecut revelionul cu vecina MsBB si consortii intr-un club/bar/pub (nu prea stiu cum sa-l numesc). super! eu zic ca ne-am distrat si mai vreau . copiii au ramas la parinti. fiica-mea a stat pana pe la 23 cu ai mei + nasi +sora + varul meu si s-a simtit foarte bine. nu au trezit-o bubuiturile, totul a fost perfect. si pentru ea si pentru noi
de maine incep munca. am un nod in gat cat china

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

sara buna fetelor! de slabit am slabit pana prin august apoi stop, cu spatele si lenea in brate mai greu cu sport dar cred ca ma apuc eu iar prin 10 ian daca o sa doara rau spatele fac pauza iar vorba aia primele 10 merg jos lejer restu cu bota

va pupic si o noapte superba!

Amelia primul anisor

amellyashop...kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Poftiti la coffee.

Azi ii duc si sunt libera.
Ce bine mi-o fi si mie dupa 3 saptamini de stat aproape numai in casa, cu tuse, muci, febra, la amindoi...Acuma sper doar sa nu mai raceasca prea curind

Tot de azi ma re-apuc de regim...Inca 3-4 kg....

China, succes la serviciu!Nu te stresa, azi doar vei socializa cu colegii.
Melly, spor si tie in continuare!!Din 10.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi.

M-am trezit cu gandul la Andra si Teodora, rog mamicile MsBB si Georgiana sa mai puna si ele niste poze ca imi e dor sa vad fetele frumoase.

Azi-noapte Vladuc a tot plans mititelul, cred ca in sfarsit ii ies caninii. Iar eu am avut un carcel care mi-a dat niste dureri in picior de am inceput sa plang, oribil a fost. Sotul meu saracu' nu s-a odihnit deloc, facea naveta intre Vladuc si mine.

Georgiana, bafta la serviciu.

Simonacip, spor la slabit. Deci azi iti faci de cap singurica, spor la ce ti-ai propus.

Melly, ti-am vazut printesa blonda cu ochi albastri, frumoasa foc. Spor la slabit in continuare.

Saptamana asta am drum la Bucuresti, analize si echo, sper sa nu mai ninga sa fiu nevoita sa merg cu trenu'. Am niste emotii la fiecare echo ... sa dea Dumnezeu sa fie ok.

Tot saptamana asta tre' sa anunt la serviciu de starea mea, nu le-as spune dar sunt nevoita ca vin niste audituri pe care vreau sa le fac mai devreme decat erau programate, sa nu-mi fie prea greu, deja nu prea imi este comod sa stau mai mult timp pe scaun.

Va doresc inca o data un an nou cu sanatate si visuri implinite. Eu astept sa se trezeasca Vladuc sa incepem maratonul. Va pup, papaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 26+

Mergi la inceput