Bobocei de sept-oct 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la

Nikolici si Crina mea face la fel, aseara a adormit aproape de 00.00

Anamona tare frumoasa Thea, ce sta la Mosu' , iar scoica drept sanie e super tare ]pk]

Irina mi-a placut cum ai descris somnul vostru

Clau multam de cafea, e tare buna . Nu stiu cum e vremea, inca nu am iesit afara si nici pe geam nu m-am uitat, Crina mea cotrobaie pe langa mine, mancand biscuiti

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ningeeeee

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!!

http://www.youtube.com/watch?v=02pTK9hhhSw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata!

multam de , iau portie dubla ca sunt cam zombi
Mihnea iarasi tuseste, insa a inceput sa expectoreze, suntem pe drumul cel bun. Doar ca am dormit cu el ultimele 2 nopti sa am grija de el si el a jucat fotbal cu mine Combinat cu telefoanele disperate ale finei mele gen" de cate ori e normal sa faca kk un bebe mic", somnul meu e...pa
dar ne facem noi mari

Deci nu ma pto plange de plictiseala zilele astea
Am vazut poze cu bebeii de Craciun, foarte frumosi, toti sunt niste frumosi!

Azi fac bagajele si maine pronim la drum. Babymom, Andy venim!Va PM nr meu de tel, daca aveti timp sa ne intalnim mi-ar face mare placere!

Sper sa pot intra de pe tel pe forum ca am 2 luni de proba gratis
Va pe toate si pe toti bebeii

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Vreau sa ninga sa ne justificam cumva saniuta...se poate?

Ada, felicitari pentru canini! Doi dintr-o lovitura....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Am dormit super,pe la 7 a inceput foiala,laptic si somn pana la 10,intrerupt din pacate de plansete,ne chinuie rau maselutza de sus si parca se arata si un canin.

Babytza inca ma tin tare sa nu intru pe FV,nush cat mai reusesc,da'daca s-ar culca Alexia asa ca David sigur as fi deja fermier cu acte in regula

Paula salvat nr.,vedem cum facem si drum bun.

Lavinia ne intalnim cu totii??

La noi a nins asta noapte,da' acu nu se mai vede nimik,principalul e ca nu ploua

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, pai te asteptam pe FV.Am descoperit si eu cum pot fertiliza si de acasa si sunt tare dornica de noi vecini sa imi vada tehnica

Mergi la inceput

Laura, io asa sper sa ne intalnim. Vreau musai sa mergem la baie, mai ales ca de Revelion vin la noi prietenii nostrii de la Zalau cu cei 3 copii ai lor, asa-ti imaginezi ce va fi la mine. Tre' sa ne relaxam cumva, asa ca la spa in Felix cu noi!

Sa stii ca eu m-am apucat de cultivat in FV tocmai pt. ca Dragos adoarme tarziu in ultima vreme, ca pana el bantuie, chiuie, suge si-si face numarul complet eu mai plantez un pepene , mai adun o trufa... si-mi trece timpul . In plus, e foarte relaxant si nici nu ma enervez ca nu adoarme la ora care trebuie, mai vorbesc cu fetele, mai vad o poza... deci, numai avantaje. Eu zic sa te bagi!
Te-am convins?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Laura, pai te asteptam pe FV.Am descoperit si eu cum pot fertiliza si de acasa si sunt tare dornica de noi vecini sa imi vada tehnica

Oana, dar si tu cultivi in FV?? Am crezut ca n-ai ferma; nu vrei sa fim vecine, ca stau prost la capitolul asta

Mergi la inceput

Lavinia,da, si eu... a sunat ca 'si tu Brutus?'.
Trimite-mi PM cu numele sa te adaug la vecini

LE:te-am adaugat la prieteni...aproba-ma si te bag si vecina

Mergi la inceput