Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 18
preety spune:
Dragele noastre multumim de aprecieri ! ![]()
Am vazut si noi poze cu copii frumosi foc, iar David cu ciocolata pe bot este 
Sunt incantata ca ninge... asa putem si noi sa iesim cu saniuta pe care am achizitionat-o taman cand a inceput sa se topeasca zapada ![]()
Ref dormit... am luat de la targul de carte o carticica cu cd... ii zice "lullaby baby" si contine cantece micute de leagan in engleza... cd-ul tine cam 30 minute dar Sorina e incantata de el... cum incep cantecele se aseaza cu capul pe perna mea (ca pana la urma tot cu mine doarme
) si sta si asculta... si pana la urma adoarme...
(nu functioneaza tot timpul dar in majoritatea cazurilor...)...
De Luminita ce mai stim?
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
felicic76 spune:
buna ziua si de la noi! Sper ca ati petrecut bine cu toti!
Ada: Felicitari pentru canini! Si sa iasa si restul!
Teo cum mai este?
Noi suntem bine: eu comentez ca sunt la birou
m-a spart Piti de oboseala, frate, parca bea energizant
s=a terminat cu somnul la 8,30, acum adoarme de la 11,30 in sus
Si nu vrea leganat sau pe picioare (daca-l pun rade de leshina sau ma gadila pe mine la talpi si leshin eu de ras), trebuie sa oboseasca bine, ara patul nostru, ara tot parchetul si daca-l ia somnul, se culca unde apuca.
Doua seri la rand m-a culcat el: mi-a supt bibele de 330 de lapte, si-a cantat un pic, eu am adormit, daca a vazut el ca dorm s-a dus la tati in sufragerie unde a mai stat: s-au uitat la tv, au mancat cascacaval afumat cu mere "(moartea lui, frantuzul mamei) si apoi s-a culcat. eu, franta, am dormit de-am rupt
si nu stiam noaptea de unde sa-i iau
. Pe 26 dec am cedat nervos si am vrut sa strang bradul (facut pe 24), intr-un final a inteles ca nu are voie sa smulga din el si a inceput sa care, sa puna in el: cartofi, ceapa, usturoi, urs si magar de plus

aseara a venit buni si unchiul (pe care nu i-a mai vazut cam demultisor) si a inceput sa strige la ei: ieshi, ieshi, adica iesi, pleaca
Fratele meu a inteles si ma intreba: fi-tu ne zice " iesi", eu: nu ,draga, el nu vorbeste
Pana nu i-au dat cadourile nu s-a imprietenit cu ei
ziceti-mi ca nu-i doar al meu zbanghiu, please! Ziceti-mi ca-i normal asa
ca tocmai am vorbit cu al meu husband si am ajuns la concluzia ca ar fi perfect sa fie doi
, dar daca nu se calmeaza treaba, eu imi leg ovarele, nu trompele![]()
andy_galro spune:
Salutari si de la noi!!!!!!

lui Andrei i-am luat pana la urma calutz din acela de plus care da din coada si necheaza si este fffff incantat de el
noi am petrecut frumos pe la parinti, prieteni , nasi, fini.....Andrei este tot cu muci
dar vesel si cu o energie fantastica....toata ziua fuge si fuge si fuge si seara nu s-ar culca deloc
...cu bradul am rezolvat-o ca l-am pus sus pe birou si nu ajunge numai cat sa le faca avant globurilor de la baza lui sau clopoteilor![]()
am vazut bobocei frumosi: David cu cioco, Crina craciunitza, Mihnea baietel frumos, Thea cuminte si eleganta...sper ca nu am ratat pe nimeni...niste scumpi toti

felicic cred ca al meu copil e pe aceeasi lungime de unda cu al tau copil
(Andrei iti spune pa si iti arata cu mana sa pleci daca nu-i convinne ce-i spui
)
kllemi spune:
buna fetele
Doamne ce de [oze frumoase am vazut babytza...ce scump e cu cioco pe botic 

ange mai, mai, ce craciunita....mai dat gata 
lala frumos acolo la voi, cu serbari, cu mosi.....ce sa mai zic...mai lasat fara cuvinte 

ADAAAA...FELICITARI PTR. CANINI 
SUPER TARE, eu ii astept de ceva vreme si nu mai vor sa apara
, ma bucur tare mult ca OADU se simte mult mai bine.........si am vazut ca te-ai indopat de craciu ![]()
.......ai grija ![]()
![]()
La noi nu a mers net-ul ieri si am fost tare suparata, ce crede-ti ca am facut noi alaltaieri?? am cautat pe net vacante ptr. la vara la mare, evident,ca nu la noi, afara...nici revelionul nu sa dus si noi deja visam la MARE ![]()
![]()
.....ce sa-i faci asa e romanul "vara sanie si iarna caruta".....cam asa suntem noi ![]()
MEEEYYY....CE E AIA FV???
...CHIAR CA SUNT BATUTA-N CAP...NUU?? ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Hello fetele 
Am dormit ca purcica pana la 11
M-a trezit sotul ca se plictisea deja
Si a venit cu soricelul in camera la noi cica sa ma trezesca frumos...si s-a suit piticul peste mine in pat si m-a pupacit 

Moaaaa ce misto stil de a te trezi !!!! 

Oana ti-am trimis pe PM user-ul meu pe FV
Daca ma vrei si eu te vreau 
kllemi FV = farmville pe facebook 
Paula sanatate multa 

Feli stai linistita , e normal fii-tu 

Asa zbanghii imi plac copiii
Faza cu iesi e insa mortala 
Multumim de aprecieri referitoare la puii mei 

Nu v-am zis, David a inceput sa stea la poza
Ma vede cu aparatul si se opreste din ce face , e atent la mine (chiar zambeste ) pana vede blitz-ul ...apoi isi vede de ce facea 

Si toata ziua vorbesteeeee
in limba lui bebeliceasca
nu ii mai tace gura ![]()
![]()
e mai rau ca o femeie ( as fi scris ia o pauzare ....dar uitati ce a iesit
se dorea a fi mu-ie-re
)
Alina nu v-am vazut inca pozele, nu am intrat pe mail, abia astept insa ![]()
Pup toate fetele si ma duc sa pap si eu cat doarme piciul 
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Babytza, nu te-a invatat mami tau sa nu vorbesti cu strainii?
.Bine ca suntem vecine de la inceputul meu in ale FV si tu de-abia acum afli cine sunt![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Babytza, nu te-a invatat mami tau sa nu vorbesti cu strainii? |
Scuzeeeee vecina

Sunt experta in gafe
Sunt mamica lor Nu stiam ca esti tu
Ti pup

Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
babytza aha am inteles acum...
...multumesc ptr. rapuns 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:

ieri am fost (iar) in vizite, azi am fost la mama la cimitir, asa ca n-am mai avut timp sa intru. am recuperat acum tot!
ange, va pupam cu drag, felicitari pentru 'mami'! e o incantare sa ii auzi...
aly
, va pupam!!
preety, pe aici suntem, gogosarul se face tot mai frumoasa pe zi ce trece!
ne lipsiti, poate intri mai des pe aici...
babytza, eu scot iaurtetul cu o ora inainte de masa. sau il bag 30 de sec la microunde. nu se strica.
si la noi crema de arnica face minuni, din pacate ieri am testat-o iar, am fost la nepotei, s-au alergat pe acolo si Edi a alunecat si s-a lovit. inca mai are semn, dar e muuult mai bine.
ada, ma bucur ca Teo e mai bine! felicitari, ai baiat mare care-si sufla nasul si baietel care merge, nuuu, nu cred ca ne-ai ai zis pana acum![]()
![]()
... si felicitari pentru noii dintoci!
feli, esti mortala, iar Falkone e si mai si! ma bucur ca ai scris
, lasa cupilu' in pace asa zbanghiu si fa-i o surioara sau un fratior!

am vazut si eu toate filmuletele si pozele, sunt niste frumosi toti boboceii!!! eu inca nu m-am invrednicit sa descarc pozele si sa le uploadez...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
preety spune:
Luminita
mamica scumpa si gemenei preferati! Ce-mi mai face ginerele? sper ca nu ni l-a furat nimeni de cand nu am mai intrat pe aici ![]()
Fetelor va rog si eu s-o votati pe Sorina la concursul Duracell. Link aici www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank">http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!