Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
... si dupa ce-o culcati pe Karina, haideti sa ma ajutati si pe mine sa-l culc pe Dragos, va rog! Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
_irina_ spune:
Nikolici vin eu in ajutor, ca mi-am terminat misiunea si am adormit copilul.
Am descoperit un CD cu cantece de nani-nani o minune de CD, in engleza, dar tipa are asa o voce frumoasa si calda ca adoarme tot cartierul daca dau mai tare. Asa ca pe la 10 iau copilul imbaiat, uscat si curat si il postez in pat, dau drumul la CD si urmeaza sa ne invartim in tot patul, in toate pozitiile, sa imi bage picioarele in nas, gat si urechi si dupa vre-o ora de lupte corp la corp cel mai destept cedeaza (adica Deea) si adoarme.
Deci, incotro sa ma indrept acum? Oradea? Bucuresti? hm...
babytza spune:
Hai ca vin eu acum si ii culc in doi timpi si trei miscari
Soricelul doarme de la 9, ferma e la punct , unghiile le-am inrosit ...sunt libera momentan , deci ma bag la adormit cupchii 

Adaaaaa ce tari sunteti cu caninii !!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Reusii sa adorm copilu',dupa lupte corp la corp,vorba Irinei,dupa ce mi-a tras cateva picioare in burta si doua palme peste ochi..noah da doarme![]()
Nikolici voi ,dormiti??
Lavinia??
Ange a fost bine la socrela,n-am avut timp de nimik,ca era plin,asa ca am umblat doar dupa Alexia
Babytza ma tot gandesc ce as sti face daca s-ar culca Alxeia asa repede
,obisnuita fiind tot cu ore din astea tarzii
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
Daaaaaaaaaa...dormim, finally drept rasplata am bagat double fruit salad, plus multa frisca, plus nuci, plus alune plus stiksuri...si as mai roade ceva ...sa trag cu ochiul la pomul laudat...sa vad ce-mi ofera.![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Buuun, acum ca am confirmarea si de Lavinia ca doarme puiul, Niko ma lasati sa merg si eu la nani? ![]()
Hi hi hi, ma simt eu aia care i-a adormit 

Va puuup si va doresc o noapte linistita 

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Babytza ma tot gandesc ce as sti face daca s-ar culca Alxeia asa repede ,obisnuita fiind tot cu ore din astea tarzii![]() |
Te-ai baga pe FV ?
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
neata!!
si
(eu beau un ceai cu lamaie)
mama mia ce lupte ati mai adus aseara! ma bucur ca finalul a fost fericit!
m-am luptat si eu cu Razvan pana pe la 22.30...si n-am reusit sa-l adorm decat cu tac'so alaturi, pentru ca-l striga de zor si fugea descultz la usa...
de adormit l-am adormit, dar toata noaptea mi-am luat picioare in diverse zone sensibile ale corpului...pe la 3 i-am facut lapte, ca nu stiam ce sa-i mai fac sa se opreasca din invartit si s-a calmat...pana la 6...asha ca i-am mai facut 180 ml lapte...e vreun puseu de crestere acum?? ca si ziua ma zapaceste "papa-papa!!!", dar nici nu sta o secunda...
ca prin minune, acum se linisti si doarme in continuare...
Ange, ratasem eu pozele cu nora dulce! super ca ai imbracta-o in craciunita, ati fost in ton!! eu am avut degand sa-i fac lui Razvan o caciula din aia ca un chipiu cu motul lasat, dar n-am mai apucat...asha ca i-am pus coarnele de ren![]()
anamona, superbe fotografii, iar decorul e ca de poveste!! aratati ca dintr-o poveste, frumos!
insa.......frate, ce scara interioara aveti! m-a luat ameteala numai privind-o!
oricum, imi place ce brad ai gasit si chiar ma bate gandul sa apelez si eu la un astfel de brad de la anul incolo. cat ai dat pe el si de unde?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
la noi ploaia s-a transformat in sfarsit in ninsoare...nu cred ca se depune, dar bine ca nu mai ploua!
cum e vremea pe la voi?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)